MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як підготуватися до побачення? – порадник
Як підготуватися до побачення? – порадник
OlenochkaДата: Середа, 22.04.2020, 13:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Ви збираєтеся на побачення і не знаєте, як підготуватися до нього? Ось наш порадник!

Ви нервуєте перед побаченням, не знаєте, що надіти, боїтеся, що справите погане враження? Нижче ми дамо вам пораду, яка змусить виглядати бездогано і почуватимете себе впевнено.

Як підготуватися до побачення? – порадник

Крок 1: поспи
Відомо, що перед важливою зустріччю ви відчуваєте стрес і з нетерпінням чекаєте його, через що можуть виникнути проблеми з засипанням. Але постарайтеся зробити все, щоб цей сон був якомога довше і здоровіше, провітріть кімнату перед сном, заваріть собі трав'яний чай, приготуйте розслаблюючу ванну, послухайте спокійну музику. Якщо ви спите, ви не тільки будете виглядати краще, але і будете більш стійкі до стресу і встанете в кращому настрої.

Крок 2: Шукайте інші методи зняття стресу
Не тільки сон допомагає від стресу. Перед побаченням варто зробити щось для себе: домашній спа-салон, піти по магазинах, зустрітися з друзями, потанцювати. Стрес при побаченнях-це нормально, тому що ми знаємо, що хочемо показати себе з кращого боку і боїмося, що щось не вийде. Але ми не можемо допустити, щоб він заволодів нашою головою. Ми повинні пам'ятати, що на побаченні ми повинні бути просто собою, і навіть якщо ми не сподобаємося іншій людині, немає нічого, що могло б піти не так. Просто ми не завжди знаходимо підходящих для нас людей. Перед зустріччю варто подбати про те, щоб трохи зняти стрес і не думати постійно про побачення, і перш за все, ви не можете занадто турбуватися про те, що щось не вийде. Завжди потрібно бути з хорошою думкою і вірити в себе.

Крок 3: Що надіти?
Звичайно, те, що ви повинні надіти, залежить від того, куди ви йдете. Якщо ви йдете в висококласний ресторан, ви повинні одягнутися більш елегантно, якщо для звичайної прогулянки, трохи більш спортивно. Однак варто пам'ятати, щоб не перестаратися з налаштуванням занадто багато. Дуже коротка спідниця або глибокий виріз можуть трохи залякати хлопця або погано свідчити про вас. Для побачення Завжди одягайтеся акуратно, модно, але, перш за все, зручно. Під час зустрічі ви повинні відчувати себе комфортно, тому уникайте незручного взуття та одягу. Також постарайтеся, щоб весь одяг був випрасуваний і чистий. Він можуть підкреслити ваші сильні сторони, але не перебільшеними способами, тому доцільні вузькі блузки. Звичайно, не забувайте про духи, які можуть звабити хлопця.

Крок 4: Макіяж
Як і у випадку з одягом, макіяж повинен бути адаптований до ситуації. Крім того, його не повинно бути занадто багато, так як ви можете виглядати вульгарно. Так що зробіть ставку на природність: ніжний макіяж, який замаскує ваші недоліки, але в той же час підкреслить ваші сильні сторони. Ніжні тіні для повік, блиск для губ і рожевий блиск для губ повинні бути ідеальними, щоб ви сяяли.

Крок 5: подбайте про своє психологічне благополуччя
Постарайтеся заздалегідь підготуватися, щоб ви не запізнилися. Перед побаченням пам'ятайте, що вам нема чого боятися, і повторюйте собі, що все буде добре. Повірте в себе, не думайте про те, що ви зробите неправильно, тому що у всіх бувають помилки. Пам'ятайте, що ви повинні бути собою, і тримайтеся за це, щоб не прикидатися перед хлопцем кимось, ким ви не є. Намагайтеся не думати про свої проблеми, зосередьтеся на зустрічі з хлопцем і насолоджуйтеся кожним моментом, проведеним з ним. І перш за все: привітайте його величезною посмішкою на обличчі-ви не тільки додасте вам обом сміливість, але і представитеся в хорошому світлі з самого початку.
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як підготуватися до побачення? – порадник
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом