MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Де торкатися дівчину, щоб вона відчувала себе добре?
Де торкатися дівчину, щоб вона відчувала себе добре?
OlenochkaДата: Неділя, 31.05.2020, 12:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
У вас є дівчина, і Вам цікаво, в яких місцях ви повинні її торкатися? Цей запис багато вам підкаже!

Дотик не тільки дає фізичне задоволення, але також може якимось чином показати почуття, яке ми відчуваємо до іншої людини. Де ви повинні доторкатися до своєї дівчини, щоб створити романтичну атмосферу між вами, наблизитися і дізнатися один одного краще, але щоб вона не відчувала себе ніяково? Як на дотик показати дівчині, що тобі не все одно? Нижче наведені місця на тілі, де дівчатам подобається торкатися.

Де чіпати дівчину, щоб вона відчувала себе добре?

1. Долоні
Руки надзвичайно чутливі, тому поводьтеся з ними обережно. Чіпати або хапати один одного за руки дуже романтично і наближає до себе закоханих. Це, безумовно, обов'язковий пункт в будь-яких відносинах!

2. Волосся
Незважаючи на те, що дівчата можуть годинами доглядати за своєю зачіскою, дотик до їх волосся доставляє їм велике задоволення. Вони також відчувають, що вони мають гарне волосся, і вони просто пишаються ними.

3. Талія
Талія також досить чутливе місце у дівчини, проте не всім подобається, коли її чіпають. Щоб показати, що дівчина твоя, і що вона в безпеці з тобою, обхопи її за талію і притягни до себе.

4. Щока
Завдяки ніжному погладжуванню або дотику до щік дівчата відчувають себе більш цінними і красивими. Не забудьте зробити це м'яко, і ви обов'язково посміхнетеся на обличчі вашої дівчини.

5. Зап'ястя
Проведіть пальцем по ніжних колах на внутрішній стороні зап'ястя, і ви побачите, що вашому коханому це дуже сподобається.

6. Плечі
Багато дівчат торкаються або цілують руки, пов'язані з прелюдією, тому подивіться, як поводиться ваша дівчина з таким рухом. Ніжний дотик до плечей дівчини може бути дуже збудливим для неї.

7. Шия
Жіноча шия-одне з найбільш м'яких місць на тілі, і тонкий дотик до неї може працювати так само, як поцілунки, тому будьте обережні і торкайтеся в міру.

Завжди варто говорити про дотик. Запитай у своєї дівчини, що їй подобається і чого вона не дозволяє. Намагайтеся уникати інтимних місць, якщо дівчина не дала на це згоди.

Читайте також: яка поведінка хлопців відлякує дівчат?

Джерело:dlanastolatek
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Де торкатися дівчину, щоб вона відчувала себе добре?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом