MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Порада.Якщо в школі тебе обзивають ,сміються (School and Lie)
Порада.Якщо в школі тебе обзивають ,сміються
girlorgДата: Четвер, 23.10.2014, 23:42 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Попробуй змінити зачіску, кажуть це допомагає з пропорцією обличчя.
А якщо чесно.. плюнь на всіх людей, які так кажуть..
Діла людини мають бути правильними а не пропоція обличчя..
знаєш скільки раз мене обзивали? та безліч! і що? та нічого, я просто перестала цю несенітницю слухати..бо вони не ідеальні..і ті хто ображають набагато страшніші всередині.. черстві, заздрісні боягузи!
не звертай на це увагу!
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 18:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Треба порада. Мені 21, я класний керівник 11 класу. Ну так уже склалося - закінчила пєд.універ - і на тобі зразу класне керівництво над випускниками. Жесть короче. Ну я нічо, справляюсь. Якби не одне "НО". Є в цьому класі хлопчик, 17 років - влюбився до предєла в мене. Вірші сопливі пише, вже вся квартира ними закидана, портрети мої малює (талантіще) Страдає, бідняжка. А кажуть, весельчак був ше той. Жалко пацана, йому б однокласниць лапать в його віці, а він мучається - учитися перестав, гулять не виходить. Як-то помогти йому це пережить? Анонімно.
 
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 23:40 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
…коли мене весь час ображають, насміхаються?



Це відомо, що для багатьох підлітків немає більшої радості, як подражнити когось, насміхатися або обзивати. Причому знайти привід для цього завжди не складно – особливості зовнішності, мови, рухів, постави, одяг, наявність окулярів і т.д. і т.п. Як встояти проти цього тиску і залишитися самим собою? Що потрібно робити, щоб «мучителі» залишили тебе в спокої?
Будь впевненим в тому, що кожна людина унікальна, кожне життя – безцінне. І ти також унікальний. Ніколи не дозволяй зламати себе.
Для того щоб менше стикатись з такими неприємностями, треба знати і уникати тих місць, де тебе може підстерігати небезпека – це коридори, роздягальні, сходи, туалет (особливо улюблене місце для з’ясування стосунків, бійок і знущань). Можна вибрати час, щоб «відвідати» те чи інше місце, коли там не буде натовпу.

Слід намагатись вибирати коло товаришів, які не практикують такий стиль спілкування, не ображають, не насміхаються, можуть підтримати тебе. Не треба боятися поділитися своїми проблемами з батьками. Ніхто не буде тебе вважати боягузом чи «маминим синком». Адже іноді справді буває, що втручання батьків – це єдиний спосіб припинити знущання.
Коли людина сама собою незадоволена, не поважає себе, тоді їй здається, що можна вирости в своїх очах через приниження іншого. Саме це частіше стоїть за показною «сміливістю» тих, хто ображає.
Не забувай, що все робиться для того, щоб ти втратив внутрішню рівновагу, розсердився, страждав, плакав, нервував.
Адже той, хто ображає, чекає саме цього – подивитись, як ти страждаєш. Твої випади у відповідь, злість чи крики, сльози в очах тільки посилять посилять бажання продовжувати в тому ж стилі. Не давай їм задоволення побачити, що вони тебе «дістали». То, може, не треба робити те, чого він так добивається?

Часто найкращим способом примусити когось залишити тебе в спокої – просто не звертати на нього увагу. Невже ти такий чутливий до його думки про тебе? Наскільки все те, що ти чуєш на свою адресу, об’єктивне? Ти сам знаєш, який ти є – гідний поваги і нормального поводження з собою. Можна поставитись до ситуації з гумором. Спробуй відповісти добром на зло.
Отже, бажання насміхатися над кимсь виникає частіше у невпевнених у собі, заздрісних людей, які не дуже високо себе цінують. Чи варто тобі втрачати душевну рівновагу і самоповагу тільки через те, що цього немає у якогось хлопця чи дівчини?
Вибирай собі хороших і мудрих друзів. Хто з мудрим спілкується – мудрішає сам. Разом зі своїми друзями ви – сила, яка може вистояти і перебороти труднощі.      

«Що робити, коли..? Кишенькова книжечка для підлітка» / Л. І. Литвиненко //  Психологічна газета. – 2005. – № 14. Вкладка
Прикріплення: 1026362.jpg (26.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Порада.Якщо в школі тебе обзивають ,сміються (School and Lie)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом