MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Як стати успішним (поради від багатих)
Як стати успішним (поради від багатих)
knopaДата: Вівторок, 23.06.2015, 22:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Корисні звички багатих людей

У чому ж полягає головна відмінність багатих людей від бідних, крім стану рахунків у банку? Одним з основних факторів успіху є звички, які притаманні людям різних соціальних прошарків. Бідність це в першу чергу спосіб життя, адже далеко не завжди багатство знаходять від виграшу в лотерею або в спадщину від батьків. Згідно з даними журналу Forbes 68% з 400 найбагатших американців заробили значні суми своєю працею починаючи свій бізнес з нуля. Шлях до свого першого мільйону у кожного різний, але всіх заможних людей об'єднує слідування певним щоденним діям, які з часом переходять у звички і допомагають людині збільшити свій дохід і значно підвищити якість життя.

"Не люблю бідних - у них на думці тільки гроші" Мішель Колюш

Давайте розглянемо декілька основних звичок властивих багатим і бідним людям, і ви порівняєте їх зі своїми. Задумайтеся про те скільком з них ви прямуєте? І можливо ви зрозумієте чому досі не заробили свій мільйон.

Ціль

Багаті люди ніколи не забувають про свою ціль і кожен день вживають якісь дії для її досягнення.

Планування

Всі успішні люди в обов'язковому порядку планують і організовують свій час. Як на тиждень, місяць, рік, так і на дні, години і навіть хвилини. Це дозволить не витрачати свій час в порожню і не забувати про важливі завдання. У цьому допоможуть різні інтернет сервіси або звичайних блокнот, головне все записувати і відзначати досягнення.

Телевізор

Забути про телевізор на завжди! Це допоможе вам зберегти ясність розуму і убезпечить вас від перегляду різних розважальних передач і серіалів, які занурюють ваш мозок в режим очікування і витрачають дорогоцінні години вашого життя даремно. А всі важливі новини ви і так дізнаєтеся, про них будуть говорити всі навколо.

Книги

Читання - одна з основоположних звичок, яка повинна бути дотримана в обов'язковому порядку. Але ще дуже важливо те що ви читаєте. Романи, детективи та ін. Це звичайно ж добре, але користі від них насправді не багато. Для самовдосконалення слід читати книги жанру нон-фікшн, це дозволить значно збільшити ваш інтелектуальний потенціал і професійні навички. Якщо відчуваєте втому при читанні такої літератури, можна перерватися і почитати улюблений детектив. Успішні люди, радять поєднувати читання книг розважального жанру з книгами про саморозвиток.

Концентрація

Багатозадачність не є добре для людини як би принадно це не звучало. Одним з основних якостей багатих людей вважається вміння сконцентруватися на своїй роботі. Тим самим ви спрямовуєте всі ресурси вашого мозку на виконання одного завдання і ефективність при такій роботі зростає в рази.

Удача

Ваша удача й успіх безпосередньо залежать від тих зусиль, які ви доклали для досягнення своєї мети. За статистикою всього пару відсотків успішних людей грають в лотерею або мріють про спадщину багатої бабусі. В першу чергу треба вірити в себе і свої сили. І пам'ятати, що ви отримуєте рівно стільки скільки віддаєте.

Здоров'я

Турбота про своє харчування і фігуру є ознаками забезпеченості. Основна маса багатих людей стежить за якістю і кількістю вживаної їжі, в той час як бідні страждають ожирінням і значними проблемами зі здоров'ям. Спорт так само є невід'ємною частиною життя успішної людини. Зовсім не обов'язково мучити себе ранковими пробіжками і походами в зал. Для початку цілком достатньо буде приділяти 30 хвилин в день своєму тілу, і ви вже незабаром почнете відчувати результат. Програм домашніх тренувань на будь-який смак можна в достатній кількості знайти в інтернеті. Про алкоголь і тютюн слід забути, якщо хочете прожити довге і щасливе життя.

Виробивши в собі ці звички, ви незабаром почнете помічати, як ваше життя почне змінюватися в кращий бік. Головне повірити в себе і зібрати всю свою волю в кулак.
 
OlenochkaДата: Субота, 04.11.2017, 23:47 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Мрійте. Мрії збуваються і я не знаю чому
Лист молодим від Ілона Маска.

У дитинстві я мріяв про те, що стану багатим і буду подорожувати по затишних містах Європи. Але, перебуваючи в центрі Барселони я не відчував особливості моменту. Все сталося послідовно і навіть логічно. Мій шлях, який почався в невеликому селі, продовжився в столиці несподіваним для багатьох чином. А все тому, що я не боявся мріяти.

Успішне закінчення школи і складання іспитів дозволили мені вступити у хороший вуз. На подив, програмування давалося легко. Кожен профільний іспит закінчувався відмінною оцінкою. Викладачі були задоволені, але я почав сумніватися.

Мрії, якими я марив у дитинстві, випарувалися. Я перестав думати про подорожі по світу і, замість цього, заповнював резюме і вибирав майбутнє за найвищою заробітною платою. Ставши на «правильний» шлях, я потрапив у систему зі своїми правилами і зі своєю стелею. Я зрозумів, що йду не туди і опинитися в тому місці не хотів.

Дорослішаючи, нам нібито говорять: «перестань мріяти і живи у реальному світі». Але справа в тому, що реальність - не те, що нас оточує. Реальність ми створюємо для себе самі. Мислення, вчинки і ідеї впливають на сприйняття світу. Світ набагато податливіший, ніж здається. У ньому є все, що потрібно. Нам залишається це тільки взяти.

«Ви вірили, що зможете зробити що завгодно і де завгодно і стати, ким хочете, коли виростите. А потім дізналися, що все це заборонено. Вам повідомили, що потрібно вирости і перестати мріяти, що слід вести себе розумно і не ставити перед собою занадто високих цілей» - з книги «Будь кращою версією себе».

Все почалося з мрії знайти роботу програміста. Мені було 18. Тоді я зрозумів, що завтрашній успіх - результат сьогоднішніх зусиль і використовував три літні місяці для розвитку навичок і вже взимку досяг мети. Я не був надто розумним. Я просто захотів і взяв.

Щоранку нам надається шанс стати кращими і нерозумно було би його втрачати. Багато все життя мріють про речі, які досягаються простою дисципліною. А про що мрієте ви? Можливо вам потрібно зробити всього один крок.

«Тривога і сумніви долаються тільки дією, а втрачений шанс буде нагадувати про себе все життя» - зі статті «Моменти, завдяки яким ти живеш».

Мрійте. Чим вища ваша планка, тим вище ви опинитеся.

Мріяти треба вміти. Багато речей про щастя нам нав'язані. Адже дуже складно знайти справжні бажання, коли простіше взяти чужі. Я теж так робив і до сих пір можу зловити себе на тому, що деякі речі, які раніше здавалися бажаними, стали нецікавими. Але ті цілі, які вже давно присутні у моєму житті, з кожним днем ​​я ціную все більше, адже саме вони - справжні бажання.

Прокидатися і усвідомлювати, що саме так ти і хотів би прожити цей день - безцінно. Наше життя стає коротшим кожну хвилину, і хіба воно дано нам не для щастя?

Мріючи, не забувайте жити сьогоденням. Адже не помилявся Джон Леннон, коли говорив, що життя - це те, що відбувається з тобою, коли ти будуєш плани на майбутнє.

Адже мрії - це не цілі, а скоріше орієнтири. Якби все йшло за планом, жити було б нестерпно нудно.

Ваше життя - це тільки момент. І лише ви в силах зробити його кращим. Таким чином, момент за моментом, ваше життя знайде сенс на шляху до мрії.

Якщо ви все зробите правильно, то в якийсь момент зрозумієте, що мрії збулися, і кожен день приносить радість. Як чинити правильно? Приймайте рішення, слухаючи два голоси: логіки та інтуїції. Сумніви виникають в момент їхньої незгоди між собою, але коли вони щось твердять в унісон, знайте - саме це вам необхідно.

Мрійте, живіть і будьте собою.

Все можливо.

Знайте, ваше майбутнє визначається моментами, коли вам важко. Життя буде підкидати перешкоди, щоб перевірити наскільки ви готові оволодіти бажаним. Воно готове віддати вам все, що потрібно. Чи готові ви це взяти? Якщо так, то йдіть і беріть.

За матеріалами habrahabr.ru
 
OlenochkaДата: Неділя, 07.07.2019, 10:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
5 аргументов, почему сегодня не надо учиться на 5 

Для меня, как и для многих других людей, учеба в университете прошла с твердым убеждением, что оценки решают все. 

Преподаватели и родители твердили, что высокая успеваемость откроет перед нами все двери этого мира. Высокий балл — это ключ к успешной жизни. 

И я слепо верил их словам... 

Я помню время, когда учебой я доводил себя до полуживого состояния только ради того, чтобы получить высокий балл на экзамене. 

И мне казалось, что все это имеет смысл, но сейчас я бы не хотел, чтобы мой ребенок учился так же упорно, как когда-то его отец. 

Это звучит странно, но я объясню свою позицию. 

1. Никто и никогда не спрашивал меня о моих оценках 

Ни один работодатель никогда не интересовался моими отметками в университете! 

Ни в одном резюме мне не встречалась графа «успеваемость», но во всех без исключения был обязательный пункт — «опыт работы». 

Еще более удивителен тот факт, что мои навыки работы на компьютере и спортивные достижения придают мне больший «вес» при устройстве на новую работу, чем пятерки в зачетной книжке. 

2. Я забыл все, что учил в университете 

Моя память устроена исключительным образом: я забывал весь материал сразу же после сдачи экзамена. Когда я впервые пришел на практику, то понял, что за все годы учебы в университете я ничему так и не научился. 

И, хотя мои оценки говорили об обратном, в моей голове была полная каша, обрывки знаний, которые я не знал, как и где применить. 

Как оказалось, 5 лет учебы в университете на отлично не давали мне никаких преимуществ перед другими «менее» образованными людьми. 

В конечном счете, всего за 2 первых месяца практики я «нахватался» больше полезных знаний и приобрел больше профессиональных навыков, чем за все предыдущие 5 лет погони за хорошими отметками. Так стоило ли так напрягаться все эти годы? 

3. Хорошие отметки вредили моему здоровью 

Если кто-то может схватывать все на лету, то я не из числа этих людей. Чтобы вложить в свою голову знания, мне приходилось зубрить наизусть материал. Перед сессией я учился по 12-15 часов в сутки. Помню, как отключался на парах и в общественном транспорте, потому что сильно недосыпал. 

Из-за хронической усталости упала моя продуктивность, знания не лезли в голову, руки не «стояли» на работу, день проходил как в тумане. 

Сегодня я удивляюсь своему упорству, настойчивости и усидчивости — через силу заставлять себя делать то, от чего тебя тошнит. И почему-то уверен, что не смог бы повторить этот «подвиг» вновь. 

4. У меня не было времени на других людей 

В университете у меня была масса возможностей обзавестись сетью полезных знакомств. Но я этого не сделал. 

Учеба и мысли об учебе занимали практически все мое время, у меня не хватало его даже на личные дела и встречу с друзьями. 

Пожалуй, самая ценная возможность, которую предлагает университет, — сеть знакомств. 

Университет — это плацдарм для новых отношений и проверка своих способностей заводить новые знакомства и поддерживать отношения. 

Я подметил следующий интересный факт: те люди, кто были душой компании во времена учебы, сегодня хорошо обустроили свою жизнь. Есть среди них даже начальник МРЭО, а ведь ему всего 30. И на пары он, собственно, редко ходил... 

Если бы у меня был еще один шанс, я бы предпочел меньше зацикливаться на учебе, а больше времени уделять студенческим движениям, мероприятиям, вечеринкам. А красный диплом, без всякого сожаления, обменял бы на звание «самого общительного человека». 

5. Всему, что мне приносит деньги сегодня, я научился за пределами университета 

Эффективное обучение возможно только тогда, когда есть интерес. Современное образование этот самый интерес убивает, забивая голову всевозможными теоретическими фактами, которые никогда не найдут своего применения в реальной жизни. 

Порой, просматривая программы на канале Discovery, я за час узнаю об этом мире больше, чем за 15 лет учебы. 

Так я выучил английский всего за 1,5 года, когда у меня появился к нему интерес. Хотя «пытался» учить его 8 лет в школе и еще 5 лет в университете. 

Я научился выражать свои мысли на бумаге не на уроках русского языка, а публикуя статьи в своем блоге. 

Вот те советы, которые я дам своему сыну, когда он пойдет в школу: 

Разница между 4 и 5 настолько размыта, что вряд ли серьезным образом скажется на качестве твоей жизни. Но вот чтобы учиться на 5, следует вкладывать куда больше своего времени и сил. Стоит ли овчинка выделки? 

Твои счета оплачивают твои навыки, а не оценки на куске бумаги. Накапливай опыт, а не отметки. Чем больше у тебя опыта в разных областях, тем дороже ты стоишь. 

Красный диплом не даст тебе ощутимых преимуществ, чего не скажешь о влиятельных знакомых. Больше внимания уделяй новым знакомствам и коммуникации с другими людьми — именно они способны открыть перед тобой все двери мира, но никак не твой диплом. 

Занимайся тем, что имеет для тебя смысл, а не тем, что от тебя ожидают другие. Только через интерес станут возможны все твои великие достижения. 

Эта статья не может быть закончена без вашего участия. 

Я поднял очень серьезную тему и уверен, что найдутся люди, кто меня поддержит, и те, кто не согласится с моей точкой зрения. 

Автор неизвестен.


Прикріплення: 2692477.jpg (65.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Як стати успішним (поради від багатих)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом