Іспити-екзамени. Підтримати людину морально.
|
|
Olenka | Дата: Вівторок, 19.07.2016, 11:42 | Повідомлення # 1 |
| Надіюсь у тебе все добре. Багато їж і відпочивай і нічого не хвилюйся....все буде добре.
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 23.07.2016, 14:56 | Повідомлення # 2 |
| Сонечко,моє як ти? Бідолашна з тим вступом переживаєш ..вчишся. Я все розумію кохана...
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 24.07.2016, 16:07 | Повідомлення # 3 |
| Сонечко,моє як ти? Бідолашна з тим вступом переживаєш ..вчишся. Я все розумію кохана...я поруч і не злюся. Ти та людина з якою я хочу поєднати своє майбутнє життя.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 26.07.2016, 18:22 | Повідомлення # 4 |
| Може тепер, коли іспити закінчилися і репетитори будеш знаходити для мене більше вільного часу??/
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 09.08.2016, 07:35 | Повідомлення # 5 |
| Вітаю зі вступом в магістратуру, ти це зробила!)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 22.12.2017, 10:56 | Повідомлення # 6 |
| Успіху на екзамені, "Ім"я дівчини" (у ніжні формі)!
Удачі тобі завтра на іспиті. Я вірю в тебе, у тебе все вийде
|
|
| |
forum305 | Дата: Субота, 09.12.2023, 07:59 | Повідомлення # 7 |
| Освітній центр «Легко в учебе» надає послугу online за низькими цінами, спеціалісти налаштовані на результат, а отже, ви складете іспит на відмінну оцінку. Автори виконують швидке розв’язання задач. Інформація: Замовити онлайн допомогу можна з таких предметів: вища математика, фізика, хімія, громадянське право, біологія, економіка, англійська мова, право, статистика, програмування та інші спеціалізації. Замовити онлайн допомогу на іспиті Додано (09.12.2023, 08:02) --------------------------------------------- Допомога на іспиті на замовлення це найкраща гарантія відмінної оцінки та закритої сесії та заліку. Головне щоб послугу замовити заздалегідь, щоб фахівець був вільний у потрібний час. Замовити допомогу на іспит просто, все, що потрібно заповнити форму із зазначенням дати іспиту, предмета та зразкового екзаменаційного білета. На сайті only-student можна замовити весь білет, так і його окрему частину: тести, вирішення завдань, відповіді на поставлені запитання. Іспит
|
|
| |
boykoveronika2 | Дата: Понеділок, 28.10.2024, 08:07 | Повідомлення # 8 |
| Наш сервіс пропонує широкий спектр послуг, спрямованих на те, щоб зробити ваше навчання більш комфортним і результативним. За допомогою нашого менеджера ви зможете підібрати викладача чи спеціаліста саме з вашого предмета, який допоможе вам онлайн. Не важливо, чи це підготовка до іспиту, складання заліку чи виконання контрольної роботи – наші автори мають великий досвід і готові надати вам професійну допомогу. Замовити можна на сайті legko-v-uchebe Онлайн допомога на іспиті для студентів
|
|
| |
boykoveronika2 | Дата: Понеділок, 28.10.2024, 08:09 | Повідомлення # 9 |
| Зі збільшенням важкості навчання та ростом навчальних навантажень багато студентів натрапляють на труднощі під час іспитів. На щастя, існує рішення - онлайн допомога під час іспиту. Ця послуга надає студентам можливість отримати підтримку та відповіді на питання прямо під час тестування. Замовити можна на сайті only-student Онлайн іспит на замовлення
|
|
| |