MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Як навчитися списувати .... Поради по списуванню....
Як навчитися списувати .... Поради по списуванню....
OlenkaДата: Неділя, 11.12.2016, 02:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Студент весь час плаває на поверхні знань, і лише двічі в рік занурюється в них за стипендією. Кожен це робить по-своєму. Одні розраховують на поблажливість викладачів, другі намагаються визубрити за ніч весь конспект, деякі ж розраховують на списування.

Пам'ятайте, списування - ризиковане заняття, яке запросто може привести до небажаних, а іноді навіть плачевних наслідків. Якщо ж ви все-таки твердо вирішили, що списуватимете, вам необхідно запам'ятати декілька рад.

Пишіть шпаргалки тільки самі, не пізніше, ніж за тиждень до іспиту. Це дозволить запам'ятати частину матеріалу, або ви зможете хоч би частково орієнтуватися в ньому. Якщо ви користуєтеся чужою шпаргалкою, ви ризикуєте не знайти в ній той матеріал, який потрібний вам з конкретного питання або не зрозуміти почерк і скорочення автора. Перед іспитом обов'язково прочитайте своє творіння кілька разів. Крім того, що ви запам'ятаєте частину матеріалу, вам легко буде знайти потрібне питання. Якщо вам не вдається запам'ятати, де знаходиться те або інше питання, прономеруйте їх і зробіть зміст у вигляді ще однієї шпаргалки, що також може дуже допомогти на іспиті.

Не пишіть в шпаргалку все підряд, все одно, весь предмет запихнути в компактну шпаргалку неможливо. До того ж розмір такого джерела «знань» буде надмірно великим. Записуйте в шпаргалку тільки те, що дійсно невідоме, не знайомt або ж складно запам'ятати. Особливу увагу приділіть запису формул, дат, цитат, цифрових даних і так далі.

Пишіть розбірливо, а всі скорочення, які ви робите, повинні бути зрозумілими для вас. Кожне питання білету бажано відокремлювати, щоб було легко знайти його. Все це заощадить ваш час, і ви зможете спокійно списати білет, не думаючи про те, що можете не встигнути.

І ось ваші шпаргалки готові, а до іспиту залишається пережити одну ніч. Виникає законне питання: як заховати їх, щоб викликати менше підозр у викладача, а при необхідності легкого дістати, скористатися ними і так же легко заховати їх назад?

Шпаргалки можна ховати куди завгодно. Варіантів дуже багато. Найобразливіше це те, що викладачі теж були студентами і не гірше за вас знають основні місця заховання шпаргалок і предметів, на яких вони написані. Тому будьте оригінальні, включіть кмітливість і уяву, придумайте те, що до вас ніхто не придумував - цим ви забезпечите половину успіху.

Якщо ви хлопець, шпаргалку можна заховати в краватку, приклеївши з вивороту. Для того, щоб списати, зробіть вигляд, що в задумливості теребите край краватки, а самі акуратно списуйте з шпаргалки. Якщо викладач подивиться на вас - просто відпустіть краватку. Шпаргалку також можна наклеїти на шкарпетку, щоб штанина закривала її . Щоб списати закиньте ногу на ногу. Від цього штанина підніметься, і шпаргалка добре буде видимою. Якщо через парту ви її не бачите, відкиньтеся на спинку стільця і списуйте. У разі тривоги, спокійно опустіть ногу і зробіть безневинне лице. Ще один спосіб: до рукава сорочки причепіть шпильку, до якої прив'язана білизняна гумка. З другого боку гумки приклейте свою шпаргалку, заздалегідь обклеєну скотчем. Щоб прочитати питання, потрібно відтягнути її з-під рукава. Коли викладач підходить - просто відпустіть шпаргалку, і вона сама залізе од рукав. Якщо у вас є годинник з металевим ремінцем, то шпаргалку можна приклеїти у внутрішній частині ремінця по всьому периметру. Щоб підглянути відкрийте застібку годинника, потім - спокійно закрийте.

Якщо ви дівчина, у вас вибір ще більший. Прийдіть в спідниці, а шпаргалки розмістіть на стегнах. Єдина проблема - це викладачі чоловічої статі, які люблять спостерігати за молодими студентками. Також шпаргалку можна заховати в широкий пояс. Деякі дівчата шиють спеціальні кишеньки, перетворюючи звичайний пояс на мисливський патронташ для шпаргалок. Також місцем для шпаргалок можуть служити високі чобітки або коміри.

Якщо ви здаєте предмет, який вимагає математичних обчислень, шпаргалку можна заховати в калькуляторі або під лінійкою. Якщо викладач не розбирається в останніх новинках техніки і у вас є КПК, його можна запросто подати як калькулятор, заздалегідь закачавши в нього потрібну інформацію. Якщо у вас хороший зір, і ви маєте декілька прозорих ручок, стержень в яких має білий колір, їх також можна пристосувати під місце зберігання шпаргалок. Білий листочок паперу зливається з стержнем і викладачеві потрібно добре придивитися, щоб побачити шпаргалку. Проблемою таких шпаргалок є те, що ручки важче заховати, чим листочки паперу.

Але заготовити і заховати шпаргалки ще не досить. Для вдалого результату іспиту ви повинні володіти сміливістю, витримкою або хорошими акторськими здібностями. Пам'ятайте, при списуванні головне спокій!

Списуючи з шпаргалки, не дивіться постійно під парту. Це дуже добре видно викладачеві і викликає підозри. Безпечніше нахабно викласти шпаргалку на стіл, чим постійно кудись підглядати. Якщо шпаргалка написана на звичайному листочку паперу, то краще всього покласти її під листочок, на якому ви пишете відповідь і під лист з питаннями по білету так, щоб зазор між нижнім краєм білету і верхнім краєм листка з відповідями відповідав рядку в шпаргалці. У міру списування рядка, зазор переміщається на наступну. Великий плюс цього способу - відсутність нервозності при списуванні, яка найчастіше і допомагає викладачеві вичислити свою жертву.

Якщо ви все-ж-таки попалися за списуванням, то не варто опиратися. Майте сміливість признатися. Поясніть, що на шпаргалці записаний план відповіді, що все запам'ятати неможливо. Є вірогідність, що викладач зрозуміє і дасть можливість продовжити вам вашу відповідь, обмежившись вилученням шпаргалки. Якщо ж ви почнете чинити опір, обурюватися і доводити свою невинність, ви налаштуєте викладача проти себе. Він зробить все, щоб довести свою правоту, і швидше за все це закінчиться плачевно.
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 22:05 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Головне списувати на контрольній.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Як навчитися списувати .... Поради по списуванню....
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом