MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Почуття провини,більша зарплата на роботі,подарунки
Почуття провини,більша зарплата на роботі,подарунки
OlenochkaДата: Вівторок, 28.11.2017, 21:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Вчіться добровільно робити більше для своєї дівчини, для своєї кар'єри, для родичів і людей в цілому. 



Наприклад, "попросити більшу заробітню на роботі" - це неправильний підхід.
Ось ти сидиш і нормально робиш свою роботу - якого фіга тобі повинні платити більше? Тому що їда стала дорога? Тому що інфляція ? - це не аргументи. 
Ти це відчуваєш, тому соромишся "просити". А ти візьми і придумай щось факультативно, зроби щось нове, що принесе прямий/непрямий прибуток компанії, щось таке що не входить в твої обов'язки. Якщо ти реально напряжешся і добровільно вкладешся в розвиток компанії, то запевняю, тобі буде дуже легко розмовляти з керівництвом. Фрейм буде такий "я взяв на себе більше обов'язків, я придумав і хочу впровадити те і це, але я хочу і заробляти більше. Хочу запропонувати Вам договір - я роблю більше, але і заробляю більше".
 

Також це працює і в інших аспектах життя - тобі ніяково отримувати подарунки. А ти візьми, напряжися і купи дійсно круті подарунки родичам! Здивуєшся, але дійсно вклавшись в цей процес - тобі буде куди приємніше приймати потім від них наступного разу. 

А з дружиною/дівчиною - візьми, пересиль себе і сам замути генеральне прибирання, сам приготуй для неї, і роби це регулярно. У підсумку тебе не буде турбувати почуття провини, коли щось робить вона, та й вона буде більше відпочивати (адже ти цього хочеш?). 

P.S: а поки ти сидиш і не особо напрягаєшся/стараєшся для інших (хоча якщо попросять ти завжди готовий допомогти!) у тебе завжди буде почуття провини перед тими, хто для тебе старається. І ти завжди будеш соромитися щось просити у тих, для кого сам не особливо хочеш що-небудь робити. 

У мене є один знайомий, він вирішив що відтепер завжди буде сам добровільно викликатися всім допомагати. Безкоштовно підвозить, пропонує завжди і скрізь всім свою допомогу, притому навіть незнайомим людям (схоже на кіно "завжди говори ТАК"). Живе так вже кілька років, у нього тепер купа друзів/знайомих, всі говорять, який він хороший, сам він одружився і стверджує, що став щасливішим в 10 разів, ніж як раніше просто сидів і не хотів зайвий раз напружуватися для інших.
Прикріплення: 7407715.jpg (248.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Почуття провини,більша зарплата на роботі,подарунки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом