Olenochka | Дата: Вівторок, 28.11.2017, 21:22 | Повідомлення # 1 |
| Вчіться добровільно робити більше для своєї дівчини, для своєї кар'єри, для родичів і людей в цілому.
Наприклад, "попросити більшу заробітню на роботі" - це неправильний підхід. Ось ти сидиш і нормально робиш свою роботу - якого фіга тобі повинні платити більше? Тому що їда стала дорога? Тому що інфляція ? - це не аргументи. Ти це відчуваєш, тому соромишся "просити". А ти візьми і придумай щось факультативно, зроби щось нове, що принесе прямий/непрямий прибуток компанії, щось таке що не входить в твої обов'язки. Якщо ти реально напряжешся і добровільно вкладешся в розвиток компанії, то запевняю, тобі буде дуже легко розмовляти з керівництвом. Фрейм буде такий "я взяв на себе більше обов'язків, я придумав і хочу впровадити те і це, але я хочу і заробляти більше. Хочу запропонувати Вам договір - я роблю більше, але і заробляю більше".
Також це працює і в інших аспектах життя - тобі ніяково отримувати подарунки. А ти візьми, напряжися і купи дійсно круті подарунки родичам! Здивуєшся, але дійсно вклавшись в цей процес - тобі буде куди приємніше приймати потім від них наступного разу.
А з дружиною/дівчиною - візьми, пересиль себе і сам замути генеральне прибирання, сам приготуй для неї, і роби це регулярно. У підсумку тебе не буде турбувати почуття провини, коли щось робить вона, та й вона буде більше відпочивати (адже ти цього хочеш?).
P.S: а поки ти сидиш і не особо напрягаєшся/стараєшся для інших (хоча якщо попросять ти завжди готовий допомогти!) у тебе завжди буде почуття провини перед тими, хто для тебе старається. І ти завжди будеш соромитися щось просити у тих, для кого сам не особливо хочеш що-небудь робити.
У мене є один знайомий, він вирішив що відтепер завжди буде сам добровільно викликатися всім допомагати. Безкоштовно підвозить, пропонує завжди і скрізь всім свою допомогу, притому навіть незнайомим людям (схоже на кіно "завжди говори ТАК"). Живе так вже кілька років, у нього тепер купа друзів/знайомих, всі говорять, який він хороший, сам він одружився і стверджує, що став щасливішим в 10 разів, ніж як раніше просто сидів і не хотів зайвий раз напружуватися для інших.
|
|
| |