MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » „Мій клас-це жахливо!”
„Мій клас-це жахливо!”
OlenochkaДата: Субота, 21.09.2019, 11:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Аліса в цьому році пішла в нову школу і не може знайти себе в новій реальності. Прочитайте її лист.

Зміна школи завжди пов'язана зі стресом. Нове оточення, нові друзі, більше науки і вчителі, які не завжди добрі. Якщо до того ж у нас немає поруч нікого близького, нам спочатку дуже важко знайти друзів. У такій ситуації опинилася наша читачка, Аліса, яка цього року почала вчитися в новій школі. Хоча уроки тривають всього три тижні, дівчина вже впевнена, що не домовиться з однолітками. Прочитайте її лист і оцініть, чи дійсно ситуація настільки драматична.



, Привіт, додайте, будь ласка, цей лист на сайт, тому що хочу дізнатися думку читачів. Може хтось зможе мені допомогти, тому що засмучена і не знаю, що робити. З цього року я ходжу в нову школу, де нікого не знаю. Люди в класі жахливі і крім двох дівчат, з якими іноді поговорю, може 5 хвилин під час перерви, там немає нормальних, добрих людей. Вони ж пустотілі блоки, кожні вихідні вони веселяться і просто розповідають про те, кого підчепили. Я іноді бачу їх фото в інтернеті, і це жахливо. Одягаються як не скажу хто, п'ють а якщо вірити коментарям- теж приймають наркотики. Я не хочу з ними тусуватися, а з іншого боку, крім них є лише кілька розумних, які крім науки не мають жодних інтересів. Ці ботаніки теж налаштовані негативно, тому що їм здається, що кожен хоче щось списати або позичити свої нотатки, і вони повинні бути кращими в класі і мати кращі оцінки. Ну і люди! Хлопці деякі хороші, але мені соромно до них звертатися, тому що я боюся, що сприймуть це як зваблювання. Решта-типові покидьки, так що я тримаюся від них якнайдалі. Кожен день з цими людьми-це справжня каторга. Я б із задоволенням поміняла школу, але я боюся, що в Новій буде ще гірше. Що б ви мені порадите? Витратити час, ці 3 роки, чи можна перевестися в іншу школу?". Аліса
Прикріплення: 0903388.jpg (44.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 25.09.2019, 09:10 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Цитата
Може, спробуєш поговорити з хлопцями з класу, сумніваюся, що вони сприймуть це як зваблювання, Ви, нарешті, в новому класі. І навіть якщо вони подумають, що їх зваблюєщ – важко. Озирнися навколо людей з інших класів, можливо, там ви знайдете нових друзів. Будучи на твоєму місці, швидше за все, не змінила би школу тільки через клас. Це тільки початок року, не пройшов навіть весь вересень, ви побачите, що все буде добре!


Джерело https://www.dlanastolatek.pl/moja-klasa-jest-okropna/
 
OlenochkaДата: Неділя, 29.09.2019, 11:02 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Цитата
Я, зі свого боку, скажу, що мене можна вважати таким "порожною", тому що я теж ходжу на вечірки щотижня, малюю себе, роблю нігті і малюю волосся (хоча це не означає, що я тупа, тому що у мене дуже хороші оцінки), і більшість людей у моєму класі просто такі ввічливі, однак це не заважає якось особливо ладити з ними. Може просто варто змінити підхід і бути більш відкритим, а не "з ними не хочеться , з ними теж ні, стривайте, у мене немає друзів, не ладнаю з класом". Люди бачать таку неприязнь з твого боку і просто не починають з тобою розмову. Aga
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.10.2019, 18:23 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
То все завжди так складно
 
OlenochkaДата: Понеділок, 21.10.2019, 16:32 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Цитата
А як ви ладнаєте ? Напишіть нам
 
 
OlenochkaДата: Четвер, 07.11.2019, 16:41 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Цитата
Можна, бути впевненим в собі та не звертати на то уваги.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 12.11.2019, 22:56 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4515
Цитата
Ви віддаєте перевагу вранці довше поспати, ніж малюватися? 

Вранці буває важко. Ми втомилися, хочемо поспати якомога довше і в той же час встигнути підготуватися, щоб виглядати добре. Нижче ви знайдете кілька патентів на швидкий макіяж, щоб заощадити час.

Нанесіть на брови хною
Ідеальне підкреслення брів вимагає часу, якого у нас немає його вранці. Щоб скоротити тривалість ранкових приготувань, нанесіть на брови хною, яка підкреслить їх форму.

Додайте вії
Це дуже зручне рішення, яке допоможе Вам заощадити вранці багато часу. Звичайно, не кожен підліток здатний на таку велику витрату, тому варто почати використовувати кондиціонер для волосся. Він буде потовщувати волосся і зробить щоб швидше росли, і крім того він також може затемнити їх.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » „Мій клас-це жахливо!”
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом