MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Знайомимось!!!
knopainfoДата: Неділя, 09.09.2012, 15:27 | Повідомлення # 1
Administrator
Знайомимось!!!

OlenochkaДата: Середа, 06.09.2017, 18:00 | Повідомлення # 2
Ну так, я Марічка мені 17, живу в Стрию, закінчила одну зі Стрийських шкіл, зараз почала навчання у НУ"ЛП"/психологія, Маю дві руки, дві ноги, одна голова і велика купа проблем! Боюся темряви, висотиии та самотності не лицемірна, деколи принципова, весела, ніжна, відповідальна, ну звісно що не ідеальна. Добра, трохи нервова, вперта! Ціную своїх друзів.Люблю гуляти , відпочивати та просто весело проводити час! Вмію зрозуміти та підтримувати людей. Не можу довго злитися.Прощаю майже все,але не одразу! Я не будую планів. Деколи переживаю навіть за різні дурнички, це деколи нуууу дууууже напрягає. Не люблю людей маріонеток.Люблю слухати музику, слухаю те що подобається, трішки я й меломанка! Ну що ще, ну не завжди легко вихожу на контакт з людьми, ревнива. Маю залежність - це соціальні мережі. Вживаю алкоголь... по знаку зодіаку скорпіон.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом