Всім привіт!!!
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 05.02.2015, 13:49 | Повідомлення # 76 |
| Згадаю я дитинство,яким воно чотким було) Коли взимку на санках з горки спускались,або ж замутили кучу сніга й розкачувавшись на качелі пригали в тот сніг коли робили бази з снігу й ділились на команди й обкидувались снігом, а далі ті укріпленія нахер зносили , скільки радості то було
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 07.02.2015, 15:39 | Повідомлення # 77 |
| Про жінок
- За день жінка в середньому вимовляє близько 20 тисяч слів, що на 13 тисяч більше, ніж чоловік.
- Всі 20 найбагатших жінок світу, за винятком китаянки У Яцзюнь, отримали свої статки у спадок від чоловіка або батька.
- Жінка здатна зберігати секрет в середньому близько 47 годин і 15 хвилин.
- Якщо вірити вченим, то запах новонародженої дитини приносить жінці таку ж насолоду, що і доза наркотику наркоману.
- Жінки в Стародавньому Римі наносили на шкіру піт гладіаторів, щоб стати красивіше і поліпшити колір обличчя
- Середня жінка у Великобританії має 19 пар туфель, а носить лише 7.
- Жінок в Росії на 9 мільйонів більше, ніж чоловіків.
- Сорок відсотків дітей в США народжують у жінок, які не перебувають у шлюбі.
- Близько року життя середньостатистична жінка витрачає на те, щоб вирішити, що одягнути.
- Жінки в середньому плачуть приблизно від 30 до 64 разів на рік, у той час як чоловіки роблять це лише від 6 до 17 разів.
- Чоловіки брешуть 6 разів на день, що в два рази більше, ніж жінки.
- Наймолодшій дівчині, коли або що одержувала розлучення, було всього 10 років.
- Першими носити взуття з високим каблуком почали чоловіки в 1600-х. Жінки стали робити це, щоб виглядати мужественнее.
- Ізраїль є єдиною у світі державою, де жінки призиваються на військову службу.
- На відміну від чоловіків, для яких характерні болі в грудях і серцеві напади, жінки страждають від нудоти, порушень травлення і болю в плечах.
- Чотири відсотки жінок в США в даний момент знаходяться в положенні.
- Жіноче серце б'ється швидше чоловічого.
- Жінці, яка перенесла першу в історії успішну трансплантацію матки, вдалося завагітніти в 2013 році.
- Тривалість менструації у жінки за все її життя в середньому становить близько чотирьох років.
- У жінок більше смакових рецепторів, ніж у чоловіків.
- Жінки, які хропуть під час вагітності, рідко народжують великих дітей.
- У деяких жінок зустрічається генетична мутація, що дозволяє їм розрізняти мільйони додаткових колірних відтінків.
- Дослідження свідчать, що високі жінки частіше схильні до ракових захворювань.
- У Великобританії середньостатистична жінка протягом свого життя має у своєму гардеробі порядку 111 сумок.
- Тридцять відсотків вагітних жінок відчувають сильне бажання є неїстівні предмети. Даний розлад харчування називається збоченням смаку.
- Близько 40 тисяч американських жінок мають алергію на чоловічу насінну рідину.
- Жінка здатна завагітніти навіть через 5-8 днів після статевого акту.
- Найбільша кількість дітей у однієї жінки - 69.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 06.03.2015, 18:04 | Повідомлення # 78 |
| Шановні хлопці,нагадую вам що скоро (8-сьме березня). Не забудьте привітати своїх гарнющих дівчат,жінок,мамів,сестер. Адже вони є найкраще, що може бути у нас у цьому житті. Вони будуть задоволенні,будь-якому подарунку головне щиро.
Я своїй купив 7тюльпанчиків,та красиву рамку для фотт, Дякую за увагу.
|
|
| |
|
knopa | Дата: Четвер, 12.03.2015, 20:52 | Повідомлення # 80 |
| Люди, не смітіть будь ласка, якщо у вас є якийсь папірець,обгортка чи банка, не полініться донести його до смітника- це не так вже і складно. Особливо часто люди смітять під час відпочинку на природі. Приберіть за собою відходи своєї життєдіяльності . Чисто не там де прибирають-а там, де не смітять
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 17.03.2015, 21:06 | Повідомлення # 81 |
| Коли я приходжу з пар то по новому канаті іде дурний серіал друзі...і нема зовсім мультиків ніяких, от де справедливість?
8:02
Хочу старі добрі мультики ,джекі чан,сабріну юну відьму,кіт-пес,сільвестр та твіті детективи,мисливці за привидами,огі та кукарачі,каспер,джимі нейтрон,скрудж макдак,чорний плащ, ще такі чудіки їздили на скєйтах і серфах
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 23.03.2015, 16:06 | Повідомлення # 82 |
| Іноді мені хочеться зупинити першу-ліпшу іномарку, відкрити двері і закричати: "Звідки? Ну звідки в тебе стільки грошей?!"
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 25.03.2015, 11:48 | Повідомлення # 83 |
| А чи бачили ви, цю вишиватницьку манеру, заклеювати, оцією так популярною зараз, клейкою стрічкою з орнаментом чи розписом на автомобіль, всю іржу, гнилі частини кузова, подряпини І т.д.? Для вас, дорогі вишиватники, окремий котел в пеклі. © Enigma
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 03.04.2015, 16:58 | Повідомлення # 84 |
| У мене є суперздатність, я ніколи нікого не засуджую і не пліткую. І це не від доброти душевної. Просто мені плювати. Навколо стільки всього цікавого, тому чхали я на те, хто з ким спить, що їсть, скільки заробляє...
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 18.04.2015, 20:06 | Повідомлення # 85 |
| Хочу старі добрі мультики ,джекі чан,сабріну юну відьму,кіт-пес,сільвестр та твіті детективи,мисливці за привидами,огі та кукарачі,каспер,джимі нейтрон,скрудж макдак,чорний плащ, ще такі чудіки їздили на скєйтах і серфах
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 06.05.2015, 09:39 | Повідомлення # 86 |
| Microsoft запустил сайт, который определяет по фотографии возраст изображенных на ней людей - http://how-old.net/
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 25.05.2015, 20:34 | Повідомлення # 87 |
| З днем Філолога ! Нас, філоложечки !
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 27.05.2015, 11:01 | Повідомлення # 88 |
| Сезон "а я вже їла полуницю; полуницю їла я; #Я#їла#полуницю!"....Оголошується відкритим!)
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 13.07.2015, 18:37 | Повідомлення # 89 |
| Останнім часом моє коло спілкування підозріло схожим на крапку.
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 21.08.2015, 16:23 | Повідомлення # 90 |
| Кава на ніч - продовжує ваш online в контакті
|
|
| |