MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Скільки грошей тобі потрібно для повного щастя?
Скільки грошей тобі потрібно для повного щастя?
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 14:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Не в грошах щастя
Мені б вистачило б і букету ромашок)
 
girlorgДата: Пятниця, 06.09.2013, 16:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Щастя - це коли душа на волю рветься від емоцій!
Щастя - це коли я
відчуваю, що зі мною поряд близька людина!
Щастя - це коли я
прокидаюся і знаю, що моє життя просто казка!
Щастя - це коли є кому відповісти "і я тебе теж кохаю"
Щастя - це коли вірні друзі завжди поруч!
Щастя - це коли я
займаюся тим, що мені дійсно подобається!
 
girlorgДата: Неділя, 09.11.2014, 16:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Життя складна річ... Як би ти не старався зрозуміти її, ти ніколи до кінця не зрозумієш!Що потрібно для щастя у житті? Декому для щастя вистарчає нового айфону, чи ноуту, а для декого будиночок у Маямі в самий раз... Нажаль я не відношусь до цього типу людей, які від таких дрібничок стають щасливими! Мабудь вже переросла той вік ,коли хотілось похвастатись новенькою моделю мобільного, ноут мені вже потрібень тільки в цілях використання Word, щоб написати дипломну чи курсову і щоб можна було ним скористатись у всіх місцях де я знаходжусь. Будиночок в Маямі не погано, але на селі в бабусі краще... Мені потрібна постійність. Постійність у взаємовідносинах з близькими! Постійно бачити люблячих і усміхнених батьків! Завжди здорову Бабусю!Щоб завжди були поряд мої друзі... не ті що в контактах, чи ті що записанні в телефоній книзі, ні не вони!.. вони тільки так, знайомі! А ті які бачили мене у всіх виглядах... п"яною, ненакрашеною, в істериці, бо цей придурок мене ігнорує ,запухшою від сліз, щасливою злою... Їх реально дуже мало у нашому житті, тому щоб ми повинні ніколи не розлучались і не сварились... Постійних стосунків з хлопцем... не з тими що тобі пишуть і хочуть з тобою зустрітись, а з тими, з якими ти щиро смієшся... Переросла я цей вік коли хотіла бути з якимось хлопцем, тепер я хочу бути тільки з ЛЮБИМИМ хлопцем. ВІдчувати його дотики на тілі і щоб йшли мурашки по шкірі, щоб не розлучатись, щоб не встигши зайти додому і роззутися отримувати повідомлення"вже безмежно скучаю!", щоб ніяких секретів,ніяких недомовок! 

Щоб житти одним подихом і серцем на двох!!! 

От це мені потрібно! Постійність!
 
girlorgДата: Неділя, 16.11.2014, 23:08 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Для повного щастя мені потрібна лишень людина, яка буде йти зі мною сходинками життя не зважаючи на негаразди продовж цієї подорожі! А гроші - це лишень папірчики які сьогодні є, а завтра вже немає...
 
girlorgДата: Середа, 14.01.2015, 13:33 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Що потрібно для щастя?

Хороший будинок, ніякі урагани якому не страшні.
Люблячий чоловік, який, укривши тебе легким пледом, буде пити з тобою вино і смішити так само, як це було тоді, на першому побаченні... та як же давно це було, він був просто чудовий...
У мене все це було. Я завжди після роботи бігла додому, щоб зустрічати свого чоловіка з роботи. Ми були щасливі і найбільше я боялася одного, втратити його, втратити сенс мого життя...
Я ніколи не забуду цей день. Мені подзвонили на роботу, не знаю, як, але ще не підійшовши до телефону в мене щось йокнуло в грудях. Це був начальник чоловіка, все що я запитувала в телефон, що з ним, де він. Михайлу (так звали начальника) було дуже важко говорити, нарешті, набравши повітря в груди він сказав: "У нього стріляли, він намагався затримати злочинця і той тікаючи стріляв, таким чином випадкова куля потрапила йому в серце. Його відвезли в госпіталь МВС".
Не дослухавши до кінця, я кинула телефон і побігла на вулицю, і як буває в такі моменти, не було жодної машини. Тоді я просто побігла в бік госпіталю.
Не знаю, як, але тоді я навіть не відчувала втоми... Я прибігла в госпіталь і все, що я питала, це де він, куди його повезли. Там мене зустрів кращий друг і напарник мого чоловіка Олексій, він сказав, що його відвезли в операційну. Тоді я накинулася на Олексія, чому він не допоміг йому, чому не захистив адже він був там...
Через дві години вийшов лікар, він сказав, що операція була дуже важкою, йому довелося, зробити пересадку серця. На щастя донора знайшли дуже швидко і тому у чоловіка багато шансів на успішне лікування. Мені дозволили побачити чоловіка. Зайшовши в палату, мене наче підкосило, мій коханий, за яким я завжди відчувала себе як за стіною, був зараз таким безпорадним.
Я сиділа біля ліжка і плакала.
На наступний ранок чоловік прийшов до тями. Він швидко йшов на поправку. Через 2 тижні ми приїхали додому. І ось тут я стала помічати за ним дивацтва...
Він став дуже запальним та агресивним. Одного разу навіть штовхнув сплячого кота, мені це здалося дуже дивним, адже він його завжди любив, вечорами сидів у своєму кріслі і гладив кота, але тоді його наче підмінили.
Сказати, що я була налякана все одно що нічого не сказати. Тоді я зателефонувала Олексію, він погодився приїхати. Вони з чоловіком сиділи на кухні і щось дуже бадьоро обговорювали. Йдучи, він сказав, що після такого стресу таке буває і потрібно трохи потерпіти. Коли я замкнула за ним двері, в чоловіка неначе вселився диявол, він запитував, навіщо прийшов Олексій і навіть вдарив мене.
Після цього все забулося, і ось вчора переглядаючи програми по телевізору, я побачила цікаву програму.
У ній йшлося про релігії, про ставлення релігії до трансплантації органів. Але це не головне, там зачепили дуже цікаву тему, пересадку серця. Представники усіх конфесій одноголосно сказали, що в серці знаходиться душа людини, і після пересадки прокидається вже інша людина, та якій належало це серце. Мені стало не по собі, по тілу побігли мурашки, будинок, який здавався мені колись неприступним замком, який захистить мене від усього, став нагадувати мені в'язницю. Ледве дочекавшись ранку, я вискочила з дому і поїхала в госпіталь. Мене цікавило хто віддав чоловікові серце. Хірург довго не хотів говорити, але потім завів мене в кабінет і розповів те від чого у мене волосся стало дибки...
Виявляється, Олексій застрелив того підозрюваного, і їх обох доставили до лікарні. Тоді вони вирішили пересадити чоловікові серце підозрюваного. Щоб врятувати йому життя, так як по-іншому у нього не було шансів на виживання.
Тепер, знаючи все це, я розуміла, що я бачила в його очах весь цей час, це була не біль, не відчай, це була ненависть до всіх нас. Мій чоловік, який завжди боровся з усім тим злом, яке творилося, тепер став його джерелом.
В голові була одна думка бігти... зібрати всі речі і втекти.
Я знала, що вдома нікого немає, чоловік, точніше те чудовисько, яке я вважала своїм чоловіком, поїхав по справах.
Тому, приїхавши додому, я забігла в спальню і почала збирати речі, коли все було готове я почула, як відчинилися вхідні двері...
Зараз я ховаюся в підвалі і пишу це, навіть не знаю, хто це прочитає. Але якщо все ж читаєте це, пам'ятайте: його вже немає, він помер в той день замість того виродка, який був негідний жити.

Мені страшно...
 
knopaДата: Середа, 17.02.2016, 23:34 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 763
Чому ви кажете, що ви щасливі?
А позао̀чі плачете в подушку.
На публіці завжди хороші й милі,
І цим приховуєте сум свій влучно.

Чому ви кажете, що ви багаті?
Що забезпечені усім і незалежні.
Але при цьому живетѐ ВКонтакті,
І смс-ки замінили ручок стержні.

Ви вдаєтѐ кокетну неприступність,
Вважаєте, що гордість править світом,
Що все у вас в руках, але, по суті,
Душа в кайданах під залізним гнітом.

Щасливі люди не говорять гучно,
І не шукають втіхи в сигареті.
Їм від стосунків не буває скучно,
Щасливі люди — їх немає в інтернеті.
 
OlenkaДата: Середа, 17.08.2016, 08:19 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Коли люди зможуть відчути щастя???Сказати:"Так я щасливий,а ти?"Мабуть ніколи...А жаль...Я завжди про це задумуюсь..Часто находить таке в голову...Ти знаєш,що у цьому світі ти сам,нікому не потрібен,а усі бояться це говорити ніби все не так!!!Все так було і буде.Я часто говорю це бо знаю,що краще говорити правду ніж жити загадками та мріями..Так втомилась від вічного хаосу і дурного,пустого минулого!Я хочу радіти,та нема чим...А хочу вірити,та нема кому.Хочу надятись,та без смислу.Пусте життя де немає нічого та нікого вічного...Коли?....

Прикріплення: 2136206.jpg (51.2 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 23.08.2016, 08:26 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Для чого потрібні гроші якщо немає часу?
P.S
Це я про заробітчан.
 
OlenkaДата: Пятниця, 02.09.2016, 04:47 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Не гоніться за виликими грошами! Цінуйте, те що у вас вже є...і будьте обережні.
 
OlenkaДата: Вівторок, 13.09.2016, 19:41 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Хочу ,сказати ще що
дівчиною
бути затратніше)
 
knopaДата: Понеділок, 30.01.2023, 14:41 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 763
Моя релігія це база. Я твердо вірю в силу віри, у важливість морального кодексу та у визначення добра і зла, викладені в цих принципах. Мораль, охоплена ідеєю бога та слідування його волі та його кодексу. Я прагну жити відповідно до цього і роблю все від мене залежне, щоб допомогти іншим зрозуміти цей кодекс.
База — це ідея, популяризована в мемі Chad vs Virgin. Це відноситься до базованості, типу поведінки, яка характеризується впевненістю, незалежністю та байдужим мисленням. Це протилежність небазованості та незайманості, які характеризуються відсутністю впевненості, соціальною незграбністю та дотриманням плану денного.
Ідея базування полягає в тому, щоб мати можливість думати самостійно, відстоювати те, у що ти віриш, інтерпретувати світ таким, яким він є насправді, і мати впевненість, щоб виділятися з натовпу.
Якість життя та особисте зростання заохочуються замість гонитви за грошима, владою та матеріальною вигодою. Бути базованим означає проводити власне дослідження та робити власні висновки, не купуючись на побуджену та необґрунтовану програму.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Скільки грошей тобі потрібно для повного щастя?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом