MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чого ти хоч видалитись з аску?
girlorgДата: Вівторок, 03.09.2013, 19:46 | Повідомлення # 1
В чому полягає суть цікавості?
Що тут є нескінченна кількість сарказму,іронії,бруду,матів та ненависті?
Вам цікаво читати і розуміти,як деградує наше суспільство?Розуміти,що в нашій країні безліч заздрісників і неадекватних людей?Тобі приємно читати,як якісь моральний покидьок намагається принизити дівчину,а вона у відповідь матюкається?Хіба це красиво?
А ви,як останні нелюди читаєте це все і тихо тішитесь?Бо що?Більше нічого не можете?
Я не розумію,я єдина людина ,яку не цікавить чуже життя?Хто і чим займається?Мені одній все одно на вчинки інших людей і їхню поведінку?
Я хочу жити так,щоб це подобалось мені,а не вам.
Моє життя - це моє особисте життя,яке стосується лише мене.
Ви вважаєте,що маєте право знати більше,ніж мої батьки?Ніж я сама?Думаєте,що ви все знаєте краще?
Аск фм - це сайт для запитань,а не для критики.
Я не відповідаю на подібні провокаційні запитання.
Я хочу мати нормальний аск,для нормальних людей та запитань.
Мені все одно,цікаво вам,чи ні.Цей сайт для того,щоб люди,яких дійсно цікавить щось розумне,запитували і отримували відповідь.А не для піару,лайків і "почитайте мене,я така чудова".

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом