girlorg | Дата: Вівторок, 03.09.2013, 19:46 | Повідомлення # 1 |
| В чому полягає суть цікавості? Що тут є нескінченна кількість сарказму,іронії,бруду,матів та ненависті? Вам цікаво читати і розуміти,як деградує наше суспільство?Розуміти,що в нашій країні безліч заздрісників і неадекватних людей?Тобі приємно читати,як якісь моральний покидьок намагається принизити дівчину,а вона у відповідь матюкається?Хіба це красиво? А ви,як останні нелюди читаєте це все і тихо тішитесь?Бо що?Більше нічого не можете? Я не розумію,я єдина людина ,яку не цікавить чуже життя?Хто і чим займається?Мені одній все одно на вчинки інших людей і їхню поведінку? Я хочу жити так,щоб це подобалось мені,а не вам. Моє життя - це моє особисте життя,яке стосується лише мене. Ви вважаєте,що маєте право знати більше,ніж мої батьки?Ніж я сама?Думаєте,що ви все знаєте краще? Аск фм - це сайт для запитань,а не для критики. Я не відповідаю на подібні провокаційні запитання. Я хочу мати нормальний аск,для нормальних людей та запитань. Мені все одно,цікаво вам,чи ні.Цей сайт для того,щоб люди,яких дійсно цікавить щось розумне,запитували і отримували відповідь.А не для піару,лайків і "почитайте мене,я така чудова".
|
|
| |