MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » що для тебе щастя?відповідь в аск
що для тебе щастя?відповідь в аск
OlenochkaДата: Неділя, 11.02.2018, 18:54 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 4511
Щастя завжди приходить в останню хвилину. Якщо на зупинці вам потрібно сісти у трамвай номер 4, а там крім четвертого проходять ще п'ятий, сімнадцятий, п'ятнадцятий, тридцятий, тридцять перший Б, Г і дві автобусні лінії, то будьте впевнені, що спочатку пройде Г, потім два п'ятнадцятих поспіль, що взагалі протиприродно, потім сімнадцятий, тридцяті, багато Б, знову Г, тридцять перший, п'ятий, знову сімнадцятий і знову Б.
І ось, коли вам почне здаватися, що четвертого номера вже не існує у природі, він повільно прийде з боку вокзалу, вщент заповнений людьми. Але пробратися у вагон для вмілого трамвайного пасажира зовсім не важко. Потрібно тільки щоб трамвай прийшов. Якщо ж вам потрібно сісти у трамвай п'ятнадцятого номера, то не сумнівайтеся: спочатку пройде безліч всіх інших трамваїв, проклятий четвертий пройде вісім разів поспіль, а п'ятнадцятий, який ще так недавно ходив через кожні п'ять хвилин, стане з'являтися не частіше одного разу на добу. Потрібне лише терпіння, і ви дочекаєтеся.

© "Дванадцять стільців"


Прикріплення: 8975498.jpg (98.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 21.06.2018, 00:02 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4511
У мене є ти. Це все, що мені потрібно. Ти кожен день змушуєш мене посміхатися. Ти щастя. 

— Skins


Прикріплення: 5210487.jpg (38.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 03.11.2018, 13:21 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4511
Ви запитаєте, що для мене щастя? І я маю що відповісти, щастя це коли просинаєшся рано від поцілунку коханого, це коли у важкі моменти є кому сказати про проблеми і тебе зрозуміють обнімуть і скажуть не парся все буде добре, це коли ти маєш для кого готувати сніданок, коли маєш кому побажати доброго ранку і спокійної ночі, це коли у тебе є кохана людина і тобі з нею повсюди добре, і ти ще більше хочеш з ним проводити час... Бережіть любимих, хто як не вони завжди будуть з вами... Люблю свого коханого... Тільки з ним готова іти і на край світу...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 14.01.2020, 12:17 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4511
Цитата
"Совсем недавно я просто так спросила своего друга по переписке, по имени Джозеф, что делает человека счастливым. На что он ответил (предупреждаю, что он не любит ставить знаки препинания): "To be happy you should be patient knowing what you want not rushing into things because if you rush you will end doing things which you will regret and you should follow your dream not being forced to do things which you don't want to do".

То есть: "Чтобы быть счастливым, ты должен быть терпеливым и знать, чего ты хочешь. Не разбрасываться по мелочам, потому что если ты будешь это делать, то пожалеешь об этом. Нужно следовать за своей мечтой. Не заставлять себя делать то, чего ты не хочешь".

Я искренне разделяю это мнение. Несмотря на то, что многие могут думать, что в жизни неизбежно постоянно нужно делать то, что не хочется. Но это не так. Однажды я прочитала в книге хорошее выражение: "Если ты заставляешь себя делать то, что не хочешь, ты как машина, которая едет с нажатыми тормозами. Надолго тебя не хватит". Это про выгорание.

И в общем, многие забывают делать то, что хочется, и о настоящих ценностях, которые способны сделать нас счастливыми. Я сама пытаюсь так жить и других сподвигнуть на такое. Чтобы выходить из привычной колеи, оглядываться, задумываться и быть чуточку осознаннее. И если понимаешь, что ты не там и не то делаешь, то вернуться к тому, что по-настоящему важно и нужно." Анна Коршак
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.05.2020, 19:29 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4511
Я счастлива, когда ем свежие фрукты, когда смех вырывается из моей груди, когда я нахожу новую песню, когда дочитываю хорошую книгу, когда просыпаюсь и не чувствую стресса. Я рада, что у меня есть друзья, семья, дом, еда, чтобы утолить голод, горячая вода, чтобы принять душ. Мне нравится жить и наблюдать за сменой сезонов, получать подарки на день рождения и Рождество, иногда путешествовать, иметь хорошее образование и доступ к культуре. Я польщена, когда люди делают мне комплименты, улыбаются и вежливо себя ведут. Есть столько вещей, которые делают жизнь простой и понятной, и я всегда буду уделять больше внимания им, чем плохим вещам, которые со мной случаются. У меня нет времени на грусть и неблагодарность. У меня есть все причины в мире, чтобы быть счастливой.
 
knopaДата: Пятниця, 28.05.2021, 13:04 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 763
Будуть питання - пишіть smile
Тільки приємних Вам новин і подій!
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » що для тебе щастя?відповідь в аск
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом