MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » що для тебе щастя?відповідь в аск
що для тебе щастя?відповідь в аск
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 19:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
що для тебе щастя?відповідь в аск
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 11:10 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Що таке щастя.
Напевно, кожен з нас замислювався над тим, що ж таке щастя. Це вічне питання терзає душу людей. Якщо опитати сто чоловік, в чому вони знаходять щастя, повірте, буде сто різних відповідей. Це означає, що кожна людина бачить суть щастя по-різному, по-своєму. Зараз спробуємо відповісти на питання що таке щастя.Кожна людина в цьому світі щасливий. Але, що таке щастя? Так-так, ви можете сказати, що це не так. Але подумавши над цим питанням, ви скажете теж саме. Що таке щастя, ви запитаєте, для звичайної людини? Вважається, що щасливий той, у кого є освіта, щаслива і дружна сім'я і хороші зв'язки в суспільстві. Цей факт вивели нещодавно американські вчені. Але якщо добре подумати і поміркувати наодинці з собою, то виявляється, що щастя криється в кожній дрібниці. Вас не покидає питання що таке щастя? тоді, постараємося вам пояснити. Щастя - це прокидатися в ліжку поруч з коханою людиною від яскравих і теплих променів сонця, яке дивиться в твоє вікно. Щастя - це укутати в плед в холодний зимовий вечір, дістати старі фотографії та вдатися до спогадів. Щастя - це всі ваші мрії, мрії які може ніколи не збудуться, але зате залишаться назавжди мріями. Щастя - це любити без пам'яті, любити шалено і взаємно, любити і не думати ні про що інше. Щастя - це радувати батьків, дарувати подарунки, відвідувати їх, коли вони постаріють. Щастя мати діток, цілувати їх маленькі пальчики і бігати за ними по зеленій галявині. Дійсно, можна перераховувати всі моменти життя, згадувати, що було і мріяти про те, що буде. Ось це і є щастя.Напевно, ті, хто зневірився, що він щасливий, запитає, а де ж знайти щастя? А його не потрібно шукати, воно зовсім поруч. Просто деякі його не помічають або ж не хочуть помічати. Коли ти щасливий, то твоє життя перетворюється на музику, вона не перестає звучати ніколи. А яка музика життя звучить у тебе, це залежить тільки від самої людини. Якщо ж музика яскрава, швидка, гучна, яка змушує тебе танцювати шалені танці, то однозначно, ти найщасливіша людина у світі. 
Але якщо ж ти пригнічений, в депресії, музика твоя тиха, нудна, повільна. Але ви не повинні сидіти на місці і чекати чогось, просто у вас відсутні ендорфіни щастя або ж, як їх називають гормонами щастя. Що це таке, запитаєте ви? За вироблення цих щасливих гормонів відповідає ваш головний мозок. Вчені почали досліджувати цей процес вже давно. Від кількості ендорфінів залежить ваш настрій, настрій, емоції. Якщо ж їх мало, то ви відчуваєте себе роздратовано, вам все набридло, хочеться забитися в кут і нікого не бачити і не чути. Але це можна дуже легко поправити, досить з'їсти деякі продукти, і рівень гормонів щастя стрімко почне зростати, і слідчо, піднімається настрій, ви стаєте бадьоріше і жвавіше, вам хочеться сміятися, бігати і радіти кожній дрібниці. Так що ж це за продукти, які піднімуть вас на ноги? Це червоний перець і банани, чорний шоколад і морозиво, морські водорості і мигдаль. З'ївши хоча б один продукт з цього списку, ви відчуєте прилив сил, настрою, бадьорості. Не хочеться їсти, грудка не лізе в горло - вихід є! Займіться сексом зі своєю коханою людиною. Саме секс як ніхто інший підніме рівень щастя на сто відсотків. І є ще один спосіб отримати хороший викид гормонів для жінки - завагітніти. У період вагітності виробляється дуже багато гормонів щастя, і досягає свого піку до самих пологів. Але є один мінус - цей рівень різко падає, коли на світ з'являється малюк, і тоді може з'явитися післяродова депресія. Але як позбавитися від цього і підняти рівень ендорфінів, про це сказано вище.Щастя - це дивовижний мить в житті кожного, який може бути однією секундою, а може бути довжиною в життя. Головне, щоб щастя завжди було з нами. Це і є формула успіху. Де знайти щастя? Ви просто озирніться і придивіться, і ви неодмінно його знайдете.
 
knopaДата: Неділя, 17.05.2015, 18:27 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
Щастя всередині нас.
Можна, звичайно, навчитися "тримати марку" і, відпрацювавши перед дзеркалом "фірмову" усмішку, не показувати оточуючим свій стан, а можна просто навчитися ... бути щасливою!
Дивно, але наше душевний стан безпосередньо залежить від гормонів. Лікарі та вчені називають їх ендорфінами, ну а нам вони відомі як "гормони щастя".Їх вироблення передусім пов'язана з фізіологічними насолодами (найбільше їх кількість виробляється при оргазмі) та іншими процесами, в яких задіяні рецептори .Саме вони подають сигнали в мозок про те, що тобі приємно. Ця інформація обробляється, оцінюється, і відбувається викид ендорфінів.Ці гормони дарують тобі відчуття ейфорії, легкості і заспокійливо діють на нервову систему. Ще вони здатні спрацювати як природні обезболиватель в екстремальній для організму ситуації, викликати активацію мислення і захисних сил організму. 
А ось нестача цих гормонів загрожує депресією.Найпростіший спосіб отримати " гормон щастя " - смачна їжа. З'їж, приміром, шоколадну цукерку - ендорфіни не змусять себе чекати. А ще сир, помідори, солодкий перець, квасоля, буряк, печінка, індичка, яловичина і навіть звичайна мінеральна вода подарують тобі дещицю щастя.І ще пам'ятай, що, тренуючи своє тіло, ти тренуєш і ендорфінів систему : адже під впливом фізичних навантажень і сонячного світла гормони задоволення прямо-таки "фонтанують"!Дрібниця, а приємно ...  
Мають рацію ті, хто живе за принципом : хочеш бути щасливим - будь нею! Спорт, смачна їжа, свіже повітря, сонце, вода, сміх, поцілунок коханого, просто приємні сюрпризи для самої себе. Все це неодмінно "розбудить" щастя , яке живе всередині тебе ...
 
OlenkaДата: Субота, 06.06.2015, 00:40 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Щасливим можна бути в будь-який час року. Щастя - це взагалі такий особливий п'ятий сезон, який наступає, не звертаючи уваги на дати, календарі і все таке інше.
 
OlenkaДата: Субота, 06.06.2015, 21:44 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Щастя є в усьому , треба лише зуміти це побачити.....
 
OlenkaДата: Середа, 17.06.2015, 13:57 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Яка для тебе найсексуальніша частина тіла у хлопців?
 
knopaДата: Середа, 20.01.2016, 08:55 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 763
Щастя – це не п'янки, гулянки флірт, розваги...
Щастя – це кохати і бути коханими! Щастя– це справжні, щирі та взаємні почуття, які у наш час
така рідкість.
Щастя – це взаєморозуміння у
стосунках, вірність та довіра! Без брехні та зрад...
Щастя – це сім'я. Щастя – це коли ці найдорожчі для тебе люди (кохана людина й ваша дитина) завжди усміхнені й здорові! А все
інше тоді – не так вже важливо... Зумійте це усвідомити й зрозуміти. І цінуйте та бережіть
коханих!
 
knopaДата: Понеділок, 25.01.2016, 08:23 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 763
Що таке щастя? Однозначно було б нерозумно з мого боку говорити якісь банальності типу "коли в тебе є все", "любляча сім*я", "вірні друзі"... Одну банальність я все ж скажу - в кожного воно різне, те омріяне щастя.
Розкажу про своє, бо я й досі не можу охопити одними лише думками весь масштаб цього щастя.
Мені вже стукнув 21 рік, в мене є гарний котик, який ніжно спить зараз у мене на колінах, я щаслива.
Коли мені було дуже мало років (настільки мало, що вже й не згадаю скільки, хоч я і обожнюю згадувати конкретні дати), я ображалася ночами на Бога за мерзенне життя, яке було вже тоді для мене каторгою. Це далеко не той випадок, коли каторгою для дітей є зламана старшим братом Барбі чи падіння з новенького велосипеда. Усе, що тоді було в моєму житті було мені ненависним. Та я була немов паралізована - просто дитина, яка нічого не може змінити. Можливо я себе переоцінюю, та тоді я була впевнена, що якби мені дали свободу дій - я б зробила своє життя в мільйони разів кращим. Тепер ніхто не дізнається чи я була права...
Далі не ставало краще: мене любили, але не так, щоб це було помітно; я не хворіла, хоча не факт, бо мої батьки ніколи не водили мене до психіатра; в мене були чудові друзі, та я була занадто обурена своїм життєвим становищем, щоб бути хорошою подругою для них, тому у мене були хороші друзі, які мене ненавиділи; в мене були коти.
Коли ж прийшли шалені тінейджерські часи - пекло охопило моє юне серце, адже я була закомплексованою через постійні образи від друзів, які мене не дуже любили, бо я була поганою подругою, я не вміла себе поводити з хлопцями через дибільний (по іншому не назвеш, хіба що використовуючи ще менш цензурну лексику) темплейт стосунків між чоловіком та жінкою у власній сім*ї. Оскільки життя в мені виховало комплекс жертви, я дуже щиро виправдовувала всі його очікування, симптоми, наслідки. І як же боляче тоді було.
Щодо питання вибору - в мене його практично не було: мене не питали навіть чи хочу я їсти. Я повинна їсти те, що скажуть, вчити той предмет, який на чиюсь думку важливіший ніж той, який мені подобається, носити я повинна те, що дешевше, навіть якщо це хлопчачі спортивні штани, поступити я повинна на вчительку початкових класів, жити на квартирі з психічно неврівноваженою хазяйкою, приїжджати до дому кожних вихідних.....
Та все змінилось у 18 років: я почала встановлювати свої правила. Спершу я пішла на роботу, хоча мені заборонили, пішла з дому, хоча мені заборонили. Робота є важкою і морально, і фізично, та важкою вона є лише зараз - тоді вона була ковтком свободи, і це вже мене робило щасливою. В мене була ціль, плани, і найголовніше - можливіть дотримуватись плану або міняти його.
За своєю природою я звикла не засиджуватись надовго, щоб не врости в одне місце, а також йти геть, коли мене перестає все влаштовувати. Тому я поміняла роботу на значно комфортнішу. Платили більше, графік краще. Мене хватило на 7 місяців. Почалась несправедливість, плюс - мої амбіції невпинно волали "тікай!!!!". Всі, абсолютно ВСІ казали "ти дурна, не лишай цю роботу". Я все ж мала для себе вагомі аргументи піти.
Далі доволі нудно, тому пропущу рік мого життя і розкажу чому ж я щаслива.
Мені 21, я живу в красивому місті, де немає жодної душі, яка б викликала в мене негативні почуття, в мене є кіт, в цілій квартирі я живу лише з ним, моя зарплата в 5 разів вища, ніж зарплата мого батька, я працюю в крутій ІТ компанії і мені це подобається.
Та це не щастя, щастя - це те, що я пам*ятаю своє минуле і усвідомлюю наскільки я перевиконала свої дитячі мрії; те, що в моєму житті немає нічого, що б робило мене нещасною; те, що я не підвела ту маленьку нещасну дівчинку, яка колись образилась на Бога за подароване життя. Це моє щастя.
 
OlenkaДата: Вівторок, 16.08.2016, 10:06 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Гуляти з другою половинкою під дощем, не помічаючи його - це щось схоже на щастя)
 
OlenkaДата: Вівторок, 23.08.2016, 08:35 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Хочеш бути щасливою людиною - не рийся у своїй пам'яті. Життя йде своєю чергою, відбуваються якісь події, здається, що все добре, але щось заважає дивитися вперед. Ти постійно озираєшся на те, що колись мало місце в твоєму житті. Ти постійно думай що скажуть інші. ДОСИТЬ!
Безумовно, чудово, коли є, що згадати. Зрештою, у кожного повинна бути своя історія. Але чи варто цим зловживати? Чи варто кожного разу обертатися і порівнювати минуле з сьогоденням? Минулого не повернути. З минулого ти можеш зробити тільки висновки І ... забути про нього. Не можна будувати нове на старому фундаменті І ПАМ'ЯТАЙ, ЩО ДУМАЮЧИ ПРО МИНУЛЕ, ТИ КРАДЕШ У СЕБЕ МАЙБУТНЄ, ТА Й ТЕПЕРІШНЄ ТЕЖ. Невже воно того варте? Думаю, НІ!!! Адже в житті стільки цікавого і так багато того, про що ти й не підозрюєш.
Чи варто переживати про думку оточуючих людей? Думки оточуючих людей щодо нас - часто річ вельми сумнівної корисності. Зрозуміло, будь-яка розсудлива людина повинна прислухатися до порад авторитетів або просто навчених життям людей, але чи багато в повсякденному житті ми чуємо таких порад? Тим не менш, багато людей деколи щиро вірять в те, що знають, як вчинити правильно, незважаючи на те, що самі перебувають в ситуації, далекій від власних понять «правильності».Не варто також забувати, що будь-яка думка - річ суто суб'єктивна. І людина яка пхає носа у ваше життя, не завжди робить це від щирого серця а у більшості випадків із того чи іншого виду заздрості чи лецемірства! ТОЖ ДУМАЙТЕ ДОБРЕ, ЩОДО ПОРАД ЯК ВАМ ЖИТИ, ЯК СТАВИТИСЬ ДО СВОГО ЧОЛОВІКА БАТЬКІВ, ЯК ПРАЦЮВАТИ І ІІІІІІ....... Пора вже, вирости і самому на свій розсуд будувати своє життя, побут, карєру. Ти не стодолларова купюра, щоб всім подобатись. Головне люби себе і близьких тобі людей. Люби свою сімю, роботу і живи без образ та страху!
Дякуй людям які підтримують, люблять тебе, надихають і допомагають!!! Дякуй і так званим заздрісникам і лецемірам, адже вони роблять тебе сильнішим.. Будь чесним, а головне будь самим собою!! Дякуй Богові що дав тобі дар жити, любити, відчувати, дає здоров'я!!! Дякуй батькам, коханій людині, друзям, своїм дітям, що дорожать тобою і підтримують тебе! Подякуй минулому за зроблені помилки і здобутий досві, за щасливі дні, які звичайно були. Відповідай людям взаємністі на їхні вчинки.
Повірь у себе, повірь в щасливе майбутнє. ТИ САМ БУДУЄШ ЙОГО І ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ТЕБЕ!!! Досить дивитись в минуле, що було того вже не вернути. Досить боятись і накручувати себе на негатив, розслабся і отримуй кайф від того що ти маєш на даний час!!! Будь людиною, а не твариною.
Мрій, кохай по справжньому, працюй на повну, відпочивай, подорожуй, розвивайся, ЖИВИ!! Життя прекрасне, насолоджуйся ним!!
 
OlenkaДата: Неділя, 16.10.2016, 23:18 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
А чи замислювались Ви,що таке щастя?????Щастя - це не дорогі прикраси із золота,це не багатоповерхові будинки з євроремонтами,котеджи,вілли,це не круті тачки,не набиті гаманці....Насправді,щастя не продається.....Щастя,це коли на тебе дивляться оченятка твоєї дитинки,і усміхаються тобі...Щастя- це коли ти бачиш її перші кроки,чуєш перші слова...Коли твоя дитина здорова...Коли в тебе є що вдягти,є що поїсти,коли ти просто живеш.....Коли з тобою поруч коханалюдина,батьки...Це і є щастя....Коли ти прокидаєшся вранці і тобі є кому сказати"Доброго ранку"...Оце щастя....здорові діти та живі батьки....
 
OlenkaДата: Пятниця, 28.10.2016, 02:55 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Секс або любов?

Якщо є любов, то і секс будет
 
OlenkaДата: Субота, 25.02.2017, 14:52 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
Я щаслива людина. В цілому.
Буває просто сумно трохи, тому що це щастя ділити з ким попало не хочеться.
Це якесь накопичене тепло людське чи що, воно може збиратися роками, а може саме по собі раптово з'явитися, і ти його просто відчуваєш. Його не можна чекати, не можна просто так купити, знайти, вигадати, нагуляти. Його хочеться саме розділити.
Хочеться щоб хтось розділив що-небудь таке ж трепетне з тобою, своє, інтимне, недоступне всім і кожному ... лише тоді ми розділяємо.
Особисте пережите щастя, ну та й, і не тільки щастя. Потім вже діляться і хворим, і розбитим, і жалем, і втратами, і просто тим, що болить (неважливо як ми хочемо це назвати).
Так стають близькими, рідними, друзями, коханими.
Так знаходять своїх людей, так само ми навіть один одного лікуємо, або навпаки спотворюємо.
Дивно, чому щастя ми видаємо собі дозовано? Ми ж можемо бути щасливі самі по собі, без зовнішніх умов, особливо коли нас цінують, люблять, розуміють, приймають такими, якими ми є ... а люди обмежують себе маленькими порціями, і більше люблять страждання.
Важливо коли тепла і турботи більше ніж сумнівів, коли вчинків більше ніж слів, коли відчуваєш більше, ніж потрібно знати, більше ніж можна пояснити. Коли віриш, незважаючи на покалічене бачення цього світу. Коли просто хочеш посміхатися. Хочеш іти далі.
(с)
 
OlenkaДата: Четвер, 23.03.2017, 10:25 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Кожна людина розвивається, працює над собою задля втілення своєї мрії. Я розвиваюся, самовдосконалююсь для того, щоб у майбутньому мати хороший заробіток, бути успішною людиною і... знайти дівчину, якій довірю повний контроль над своїм життям і фінансами, працювати заради втілення її забаганок, а вона б відносилась до мене, як до свого раба, принижувала б мене, била, використовувала і витирала об мене ноги
 
OlenochkaДата: Понеділок, 27.11.2017, 16:11 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4515
Щастя ховається у дрібницях. Щастя знаходиться у музиці: у французьких мотивах раннім сонячним ранком, в аудіозаписах, які навіюють спокій і
дрімоту. Щастя в улюбленій пісні, випадково почутій на вулиці, у новій
книзі, придбаній в найближчій книгарні за кутом твого будинку. У вірші,
який ти готовий перечитувати знову і знову. В розмовах до глибокої ночі.
Щастя так багато, що не вистачить і всього життя описати, де воно
тільки може ховатися.
Головне, вірити в нього і невпинно, нескінченно бачити його у всьому.

Прикріплення: 8769310.jpg (113.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » що для тебе щастя?відповідь в аск
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом