Olenka | Дата: Понеділок, 09.02.2015, 14:35 | Повідомлення # 1 |
| Ось і настали літні канікули, на вулиці жара і саме час їхати в село і садити мій Улюблений город, який я так люблю:)) Треба відвести батькам належне, адже вони піклуються про мене і вирішили відвезти мене у безплатний солярій на відпочинок. Дорогою до цього раю я вирішив себе розважити і згадав про сільських хлопчаків, які хизуються своїми прадавніми мобілками з блютузом і картою памяті. Я собі представляв як вони будуть падати на коліна і поклонятися, адже я привіз ще не знану технологію сенсорного телефону до якого кожний бажає доторкнутися за будь-яку роботу, яку я прикажу виконувати. Ех мрії, подумав я і зразу ж згадав про сільську річку і про непоганих сільських дівчат, які бажають замутити з міським "інтєлєгєнтом".
Ну що ж не буду розказувати про свої сільські турботи, а зразу ж перейду до цікавого! Ось як все почалося: Одним жарким днем, після важкої роботи я вирішив освіжитися і пішов на річку. За допомою моїх зв'язків із сільською мафією я зразу ж попав у віп частину річки, де тусувалися найкрасивіші дівчата села. Я почав кожну оцінювати по 5-ти бальній системі і одна набрала майже повну п'ятірку середнього балу і я вирішив діяти. Виявилося, що у неї є хлопець і досить грізний. Виглядав він, як звичайна гопота, лише сільська, точніше ходив у подертих шортах, зроблених зі спортивок і у гумових тапочках ще напевне із свого дідуся. Я вивідав деяку інформацію про цю дівчину, її звали Аня і я вирішив з нею познайомитися і зблизитися. Все сталося дуже швидко і ось через 2 тижні я і Аня - найкращі друзі. Вона мені розказала, що збирається на дискотеку, адже там навіть буде якийсь діджей, що приїхав з міста) Ще вона сказала, що її Толіка(той гопнік) там не буде, бо він кудись поїхав(я припустив, що купувати нові шорти). Аня запропонувала піти разом і я із задтволенням погодився. До речі забув сказати, що вона якраз закінчила 11клас, а я лише 9, проте це не мішало нам дружити:) Своєму сільському корішу я доручив знайти мені 2 призіка і він послушно виконав це завдання. Дальше вся справа лягла на мене і я став складати свій план. Я не спав цілу ніч і продумував все до найменших деталей...
Ось і настав день і досить швидко мій довгоочікуваний вечір. Я вирішив не тратити марну часу і почав споювати мою Анютку. Зробити це було не важко і вже за годину нашої тусовки Аня була наполовину мертва, проте розмовляти могла, а лише її рівень "встидливості" впав до 1%. Я сказав Ані, що вона мені подобається, на що вона кивнула і сказала, що неї вже є хлопець. Після цього неочікуваного результати я закликав її на вулицю подихати повітрям і протверезіти. Насправді ж я завів її на якусь недобудову і ми присіли. Я почав до неї підкатувати і цілувати, на що вона не скаржилася. Жадно обхапуючи всі точки її тіла я її підняв, думаю вона вже зрозуміла до чого все йде і зовсім не супротивлялася. А лише сказала, що в неї вже це було, чому я зрадів і подумав, що буде менше проблем. Я зняв з неї джинси і трусики. Їй було все рівно і думаю вона сама цього хотіла і мріяла, навіть тоді, коли була твереза. Я зняв свої шорти і вона зразу впала на коліна, зняла мої труси і почала смоктати. Я задоволення не відчув і майже зразу ж її підняв і нагнув. Я почав її жарити як шлюху і вона навіть почала стогнати, що мені теж приносило задоволення:) За 20 хв я майже кінчав і приклав ствола до її рота, обкінчав губи і язик. Потім я одівся і відвів її додому, що зробив потім і сам. Чесно кажучи, я очікував більших відчуттів, коли це все представляв, але не міг сказати, що був не задоволений. На наступний день до мене подзвонила Аня і сказала, що це була помилка на що я погодився і сказав, що краще нам не бачитись:) Після цього я із хорошим настроєм поїхав додому і розповів своєму найкращому другу, я дуже здивувався, коли навіть він в це не повірив і сказав, що у мене гарна фантазія) Я вирішив з ним не спорити і просто за це забув.
|
|
| |