MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Літні історії
OlenkaДата: Понеділок, 09.02.2015, 14:35 | Повідомлення # 1
Ось і настали літні канікули, на вулиці жара і саме час їхати в село і садити мій Улюблений город, який я так люблю:)) Треба відвести батькам належне, адже вони піклуються про мене і вирішили відвезти мене у безплатний солярій на відпочинок. Дорогою до цього раю я вирішив себе розважити і згадав про сільських хлопчаків, які хизуються своїми прадавніми мобілками з блютузом і картою памяті. Я собі представляв як вони будуть падати на коліна і поклонятися, адже я привіз ще не знану технологію сенсорного телефону до якого кожний бажає доторкнутися за будь-яку роботу, яку я прикажу виконувати. Ех мрії, подумав я і зразу ж згадав про сільську річку і про непоганих сільських дівчат, які бажають замутити з міським "інтєлєгєнтом".

Ну що ж не буду розказувати про свої сільські турботи, а зразу ж перейду до цікавого! Ось як все почалося: Одним жарким днем, після важкої роботи я вирішив освіжитися і пішов на річку. За допомою моїх зв'язків із сільською мафією я зразу ж попав у віп частину річки, де тусувалися найкрасивіші дівчата села. Я почав кожну оцінювати по 5-ти бальній системі і одна набрала майже повну п'ятірку середнього балу і я вирішив діяти. Виявилося, що у неї є хлопець і досить грізний. Виглядав він, як звичайна гопота, лише сільська, точніше ходив у подертих шортах, зроблених зі спортивок і у гумових тапочках ще напевне із свого дідуся. Я вивідав деяку інформацію про цю дівчину, її звали Аня і я вирішив з нею познайомитися і зблизитися. Все сталося дуже швидко і ось через 2 тижні я і Аня - найкращі друзі. Вона мені розказала, що збирається на дискотеку, адже там навіть буде якийсь діджей, що приїхав з міста) Ще вона сказала, що її Толіка(той гопнік) там не буде, бо він кудись поїхав(я припустив, що купувати нові шорти). Аня запропонувала піти разом і я із задтволенням погодився. До речі забув сказати, що вона якраз закінчила 11клас, а я лише 9, проте це не мішало нам дружити:) Своєму сільському корішу я доручив знайти мені 2 призіка і він послушно виконав це завдання. Дальше вся справа лягла на мене і я став складати свій план. Я не спав цілу ніч і продумував все до найменших деталей...

Ось і настав день і досить швидко мій довгоочікуваний вечір. Я вирішив не тратити марну часу і почав споювати мою Анютку. Зробити це було не важко і вже за годину нашої тусовки Аня була наполовину мертва, проте розмовляти могла, а лише її рівень "встидливості" впав до 1%. Я сказав Ані, що вона мені подобається, на що вона кивнула і сказала, що неї вже є хлопець. Після цього неочікуваного результати я закликав її на вулицю подихати повітрям і протверезіти. Насправді ж я завів її на якусь недобудову і ми присіли. Я почав до неї підкатувати і цілувати, на що вона не скаржилася. Жадно обхапуючи всі точки її тіла я її підняв, думаю вона вже зрозуміла до чого все йде і зовсім не супротивлялася. А лише сказала, що в неї вже це було, чому я зрадів і подумав, що буде менше проблем. Я зняв з неї джинси і трусики. Їй було все рівно і думаю вона сама цього хотіла і мріяла, навіть тоді, коли була твереза. Я зняв свої шорти і вона зразу впала на коліна, зняла мої труси і почала смоктати. Я задоволення не відчув і майже зразу ж її підняв і нагнув. Я почав її жарити як шлюху і вона навіть почала стогнати, що мені теж приносило задоволення:) За 20 хв я майже кінчав і приклав ствола до її рота, обкінчав губи і язик. Потім я одівся і відвів її додому, що зробив потім і сам. Чесно кажучи, я очікував більших відчуттів, коли це все представляв, але не міг сказати, що був не задоволений. На наступний день до мене подзвонила Аня і сказала, що це була помилка на що я погодився і сказав, що краще нам не бачитись:) Після цього я із хорошим настроєм поїхав додому і розповів своєму найкращому другу, я дуже здивувався, коли навіть він в це не повірив і сказав, що у мене гарна фантазія) Я вирішив з ним не спорити і просто за це забув.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом