MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Люди видаляються з контакту. Найгірше, коли це роблять ті, з
knopaДата: Середа, 08.07.2015, 12:55 | Повідомлення # 1
Люди видаляються з контакту. Найгірше, коли це роблять ті, з ким ти не так часто спілкувався, але зв"язок з ким не хотів би втрачати. Люди, яких ти читав і за новинами яких слідкував. Якби знати, повідомлення писалися б частіше, не думалося б, що не час чи не готовий. Для чого видаляти сторінку

knopaДата: Четвер, 09.07.2015, 10:54 | Повідомлення # 2
І взагаліто - без друзів у вк набагато простіше...навіщо тобі цих 300 псевдодрузів, якщо можна із 3-4 підтримувати тел.зв'язок..... Моє правило таке - якщо не хочеться дзвонити людині - вона тобі нахрєн не потрібна у тім житті!

OlenkaДата: Пятниця, 03.03.2017, 12:21 | Повідомлення # 3
Є такі люди, з якими ти знайомий декілька років, але так не спромігся їх зрозуміти... Ти не знаєш, як вони зреагують, яку дадуть відповідь, чи погодяться провести із тобою вечір, вони такі не передбачувальні і не зрозумілі... Ти шукаєш у них ту скважинку, у яку можна було б пролізти, але її то не має, чи то ми погано шукаємо, або її добре сховали. Мені важко зрозуміти одну цікаву особистість, я ніколи не знаю, про що вона думає... Мені подобається часопроведення із нею... і мене все ж турбує одне питання, яке я не наважуюся задати : "чому ти така закрита?". Чомусь мені от здається, що та людина буде щасливою, успішною і досягне своїх висот)
У неї прекрасна посмішка, прекрасно малює,чудово співає, завжди підтримає, вислухає, дасть пораду, розкриє тебе..А чи хтось відкриє її?
Коли зазираєш у очі їй, то розумієш, що вона особлива і навіть подібних не має. Зазвичай такі люди довгий час самі...Вони вміють проводити час із собою цікаво, вміють бути вільними і насолоджуватися кожним моментом. Вони водночас і розкуті, і сором'язливі. Вони вміють себе подати. Вона не інгредієнт парфуму, вона є тим самим рідкісним запахом.
Дякую, цій людині, що поруч зі мною) Я постараюся її не підвести.

OlenkaДата: Пятниця, 03.03.2017, 12:21 | Повідомлення # 4
Не знаю куди діваються хороші люди із нашого життя...всі вони кудись прямують, полишають свої звичні простори. Тут мені спливає на думку - що я залишаюся на місці чи просто знаходжуся у своєму просторі, саме в тому що мені потрібно. Можу змінити всю свою ілюзію і створити нову, але на даний час Це саме те, що моє. Хтось іде від свого життя і утворює нове. Комусь простіше змінитися чи змінити відношення до світу,а комусь почати все з чистого аркушу, з нової книги. І тут до мене приходить інша думка - що я не стою, я вдосконалюю себе і свій простір, пишу свою власну книгу, одні персонажі залишаються протягом сотні сторінок, хтось з'являється лише на декілька глав чи то й зовсім на главу не вистачає.
Світ не постійний, а люди тим більш.
Прикро втрачати цікавих особистостей, перечитувати їхні думки і брати щось собі, ти надихаєшся ними, а вони закінчуються. Вони асоціюються у мене з дорогими парфумами інгредієнти яких є рідкісними, ти час від часу береш цей витончений флакончик і декілька крапель потрапляє прямо тобі в душу, розум наповнюється якимись приємностями і ти начебто летиш від аромату зоряних квіток. Та колись той флакончик закінчується і ти шукаєш новий неперевершений аромат із зоряних квіток чи щось на те схоже. Комусь вдається знаходити ті рідкісні інгредієнти, а когось Вони самі знаходять...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом