Люди видаляються з контакту. Найгірше, коли це роблять ті, з
|
|
knopa | Дата: Середа, 08.07.2015, 12:55 | Повідомлення # 1 |
| Люди видаляються з контакту. Найгірше, коли це роблять ті, з ким ти не так часто спілкувався, але зв"язок з ким не хотів би втрачати. Люди, яких ти читав і за новинами яких слідкував. Якби знати, повідомлення писалися б частіше, не думалося б, що не час чи не готовий. Для чого видаляти сторінку
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 09.07.2015, 10:54 | Повідомлення # 2 |
| І взагаліто - без друзів у вк набагато простіше...навіщо тобі цих 300 псевдодрузів, якщо можна із 3-4 підтримувати тел.зв'язок..... Моє правило таке - якщо не хочеться дзвонити людині - вона тобі нахрєн не потрібна у тім житті!
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 03.03.2017, 12:21 | Повідомлення # 3 |
| Є такі люди, з якими ти знайомий декілька років, але так не спромігся їх зрозуміти... Ти не знаєш, як вони зреагують, яку дадуть відповідь, чи погодяться провести із тобою вечір, вони такі не передбачувальні і не зрозумілі... Ти шукаєш у них ту скважинку, у яку можна було б пролізти, але її то не має, чи то ми погано шукаємо, або її добре сховали. Мені важко зрозуміти одну цікаву особистість, я ніколи не знаю, про що вона думає... Мені подобається часопроведення із нею... і мене все ж турбує одне питання, яке я не наважуюся задати : "чому ти така закрита?". Чомусь мені от здається, що та людина буде щасливою, успішною і досягне своїх висот) У неї прекрасна посмішка, прекрасно малює,чудово співає, завжди підтримає, вислухає, дасть пораду, розкриє тебе..А чи хтось відкриє її? Коли зазираєш у очі їй, то розумієш, що вона особлива і навіть подібних не має. Зазвичай такі люди довгий час самі...Вони вміють проводити час із собою цікаво, вміють бути вільними і насолоджуватися кожним моментом. Вони водночас і розкуті, і сором'язливі. Вони вміють себе подати. Вона не інгредієнт парфуму, вона є тим самим рідкісним запахом. Дякую, цій людині, що поруч зі мною) Я постараюся її не підвести.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 03.03.2017, 12:21 | Повідомлення # 4 |
| Не знаю куди діваються хороші люди із нашого життя...всі вони кудись прямують, полишають свої звичні простори. Тут мені спливає на думку - що я залишаюся на місці чи просто знаходжуся у своєму просторі, саме в тому що мені потрібно. Можу змінити всю свою ілюзію і створити нову, але на даний час Це саме те, що моє. Хтось іде від свого життя і утворює нове. Комусь простіше змінитися чи змінити відношення до світу,а комусь почати все з чистого аркушу, з нової книги. І тут до мене приходить інша думка - що я не стою, я вдосконалюю себе і свій простір, пишу свою власну книгу, одні персонажі залишаються протягом сотні сторінок, хтось з'являється лише на декілька глав чи то й зовсім на главу не вистачає. Світ не постійний, а люди тим більш. Прикро втрачати цікавих особистостей, перечитувати їхні думки і брати щось собі, ти надихаєшся ними, а вони закінчуються. Вони асоціюються у мене з дорогими парфумами інгредієнти яких є рідкісними, ти час від часу береш цей витончений флакончик і декілька крапель потрапляє прямо тобі в душу, розум наповнюється якимись приємностями і ти начебто летиш від аромату зоряних квіток. Та колись той флакончик закінчується і ти шукаєш новий неперевершений аромат із зоряних квіток чи щось на те схоже. Комусь вдається знаходити ті рідкісні інгредієнти, а когось Вони самі знаходять...
|
|
| |