MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Веселимося до світанку
Веселимося до світанку
OlenkaДата: Четвер, 17.11.2016, 12:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Нічні фестивалі - захопливі і тривалі шоу, які існують для однодумців. Порада від Always: 
 Готуєшся до відвідування нічного фестивалю? Не забудь, що найголовніше - це зручне взуття, адже можливо тобі доведеться провести на ногах всю ніч. Також краще відмовся від хусток, шарфів або зав'язок, щоб не зачепитися за що-небудь у натовпі. Не забудь запастися питною водою, вологими серветками для рук і, зрозуміло, гарним настроєм!
І часто неважливо, чому присвячені нічні фестивалі, адже основне їх завдання - дозволити провести величезній кількості людей практично всю ніч, а то й кілька ночей поспіль - за улюбленою розвагою.
Танці, шоу, концерти, феєрверки, а головне - веселощі до світанку. Ось що привертає до себе любителів нічних тусовок. Більшість фестивалів на відкритому повітрі проходить влітку, тому вже за 3-4 місяці до його проведення організатори визначаються з датою. Так що, якщо не хочеш пропустити кращі шоу року, не зівай.
Мабуть, найважливішим для всіх любителів музики можна вважати перший рок-фестиваль - знаменитий Вудсток 1969 року, який об'єднав півмільйона глядачів у триденному шоу і поклав початок зовсім новій епосі не лише в музиці, а й у фестивалях.
У наш час музичних фестивалів під відкритим небом проводиться дуже багато, і любителям музики залишається лише вибрати захід до душі.
Фестиваль російського року «Навала» проводиться щорічно в липні-серпні вже більше десяти років у Підмосков'ї або сусідніх областях і збирає на вихідні всіх любителів російських рок-груп і виконавців. Прямо на полі фанати ставлять намети і живуть там на протязі всього фестивалю. Це улюблений Тусін фестиваль, тому щороку ми з усіма друзями обов'язково туди вибираємося. Атмосфера свободи, захоплення від улюблених виконавців і вражаючої одностайності величезного натовпу заряджає позитивом на кілька місяців вперед!
Республіка KaZaнтип - щорічний міжнародний музичний фестиваль в Криму. Це найвідоміший фестиваль електронної музики на території колишнього СРСР. Тут грає клубна і електронна музика всіх напрямів, на танцполах фестивалю виступає безліч діджеїв та музичних колективів з усього світу. Це величезна жива дискотека для всіх любителів цілодобового драйву і руху.
У Києві щоосені проводиться міжнародний музичний фестиваль «Діти ночі» - головний захід любителів готичної музики в усіх її проявах: 
від індастріалу і фолку до готик-року та клубної кібер-електроніки. Тільки тут можна зустріти самі запаморочливі вбрання і макіяж у відповідному стилі. До цього фестивалю готуються готи всієї слов'янської території.
Але нічні фестивалі - це не тільки музика і танці.
Знаменита «Ніч музеїв» - міжнародна акція, яка дозволяє потрапити в знамениті музеї світу на незвичайні екскурсії та провести всю ніч серед експонатів будь-яких музеїв. 
Вперше «Ніч музеїв» була проведена в Берліні в 1997 році, а вже в минулому році в ній брали участь 2300 музеїв Європи, в тому числі і Росії.
До нічних фестивалів можна віднести і знамениті бразильські і венеціанські карнавали, а також Гентські свята, які історично виросли з фестивалю мистецтв у бельгійському місті Генті і перетворилися в багатоденне шоу, що включає як театральний і джазовий фестивалі, так і головний європейський фестиваль електронної й танцювальної музики.
Є фестивалі для любителів кіно, мультфільмів і навіть цінителів гарної реклами - «Ніч пожирачів реклами». Коли ми вирішили відвідати цей захід, Дуся була просто в захваті - саме тому ми знаємо про нього все. Це багатогодинне шоу, щороку представляє нову добірку з рекламних роликів, які особисто відібрані власником Сінематека Жаном Марі Бурсіко, більше тридцяти років колекціонує шедеври рекламного мистецтва з усього світу. Цьому фестивалю скоро виповниться 30 років, і чисельність його аматорів з кожним роком лише зростає. Всім, хто не любить рекламу, варто обов'язково сходити хоч раз, щоб зрозуміти, що реклама - це мистецтво. Таких смішних, гострих, страшних і милих роликів ви можете більше ніколи не побачити. Це цікавий захід для тих, хто думає пов'язати свою професію з рекламою. Там можна не тільки добре провести час, але і поспілкуватися з гуру рекламного бізнесу і просто креативними людьми!
Нічні фестивалі - це захоплююча атмосфера свята. Але, на жаль, на багато з них можна потрапити тільки будучи повнолітнім або в супроводі батьків. Однак засмучуватися з цього приводу не варто, краще скласти свій персональний план відвідування фестивалів по настанню повноліття і тоді вже реалізувати всі свої мрії!
А поки що давайте будувати плани і обмінюватися враженнями. Хто вже бував на нічних фестивалях? Куди б ти хотіла потрапити, як тільки тобі надасться така можливість?
Прикріплення: 0945495.jpg (87.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Веселимося до світанку
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом