MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Чому Важко Бути Дівчиною ... (нас потрібно жаліти, леліяти і оберігати)
Чому Важко Бути Дівчиною ...
OlenkaДата: Субота, 10.12.2016, 18:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Так вже історично склалось, що людство ділиться на дві половини: чоловіків та жінок. Це два різні полюси які, напевно, ніколи не зрозуміють одне одного. І проблеми одних здаються смішними для інших.



А чи важко бути жінкою. Та напевно ні, що там тих проблем? Сиди собі тихенько вдома, плоди рід український, готуй сніданки-обіди-вечері, і зустрічай чоловіка з роботи. Насправді ж ніхто не розуміє, як воно важко. З самого малечку дівчатам прививають комплекс меншовартості – і цього не можна і те не роби. Лазити по деревах – не годиться, бігати в козаки-розбійники – не для панянок, тріснути когось лопаткою по голові – взагалі недопустимо. А от вишивати хрестиком і годувати пластмасових ляльок – прошу дуже. Нууудно.

Потім школа. Ну ніяка ініціатива не схвалюється. Сиди собі та й вчися. Дьоргнути за … (косу?) хлопця який сподобався – зась, розбити вікно – ніззя, прогуляти уроки – та боронь Боже. Одні книжки. Щоб бути розумною настільки, аби потім вміти показати хлопцю, що ти дурніша. Ага. І ще навчитись малюватись. На уроках, на перервах, під партою, в спортзалі замість кросу. І критичні дні. І однокласники з перехідним віком і підвищеним спермотоксикозом. Ніякого відпочинку для зраненої душі.

А ще потрібно починати готувати себе на продаж, ой, пардон, заміж. І знову купа заборон. І купа штампів, якою повинна бути ідеальна дружина – для нього і його батьків.

А ви думаєте так легко навчитись готувати філе крокодила 10 різними способами? та ще й, щоб його можна було після того їсти? І ніхто не пожаліє бідну жінку, не скаже, що може їй того не треба, бо вона все життя сидить на дієті і харчуються як кролик, тільки капустою. Суспільство навішує ярлик “добра домогосподарка” і хоч-не-хоч треба готувати. А ще прибирання. Отіво вічні шкарпетки в найнесподіваніших і важкодоступних місцях. Хоч бери зубну щітку “Орал-Бі” купуй.

Ну, допустимо, таки заключила вигідний контракт і продала себе заміж. О тааак. Сімейні будні. На дискотеку до ранку не підеш, бо чоловік, бачте, змучений після роботи, на холостяцьку вечірку не підеш, бо не пасує – ніби свій вдома чекає, всю зарплату на спа-салон не спустиш, бо ще філе крокодила купляти треба. А гроші чоловіка йдуть на улюблену коханку – машину. А тут ще вагітність. Це вже взагалі окрема історія.


9 місяців у тебе рвотні спазми від одного вигляду їжі, потім болючі (і це ще легко сказано) пологи, потім ще з місяць про секс навіть думати не хочеться. А дитина після того “на нього схожа”. І ніхто ж тебе не пожаліє за те, що фігура зіпсувалась, груди обвисли і на попі целюліт виліз.

А ще робота. Це ж потрібно працювати. Мило посміхаючись витягувати палки з коліс.Цокаючи шпильками йти по головах. І бути, як мінімум, на рівень вищою, щоб тебе сприймали як рівну. І постійно витягувати руку шефа з-під спідниці. І все-одно чути плітки колег-мужчин за спиною – їм же то ніхто нікуди не лізе.

Суспільство встановило стереотип щасливої жінки і нікого не хвилює твоя думка на цей рахунок. А може ти хочеш бути гейшою в Японії, а може тобі для щастя потрібно 28 чоловіків і жодної дитини або навпаки, дитина і відсутність чоловіка. Або кар’єра без довготривалих стосунків. Але ж цього ніхто не питає. А бабки під під’їздом із задоволенням перемивають тобі кістки, певно заздрячи, що вони в молодості не наважились того зробити. А чоловіки “ласкаво” називають таку жінку “стервом” позаочі. І ніхто не розуміє, що краще для самої жінки.

Шановні чоловіки, навіть не пробуйте нас зрозуміти, просто прийміть як факт, що нас потрібно жаліти, леліяти і оберігати. І буде вам щастя!
Прикріплення: 2072669.jpg (16.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Чому Важко Бути Дівчиною ... (нас потрібно жаліти, леліяти і оберігати)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом