MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Ультрамодернове лицарство, чи пострагулізм?
Ультрамодернове лицарство, чи пострагулізм?
OlenkaДата: Субота, 17.12.2016, 01:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ті, хто гуляє по львівських (і не лише) скверах, парках та просто по вулицях, мабуть, бодай раз але спостерігали таку картину (опишу найколоритніший її різновид): Йде дівчина, вдягнута скажімо в блузку чи топік та міні-спідницю, на високих шпильках.. ну при параді одним словом. Поряд з нею йде її принц, кавалер (супутник інакше кажучи) весь такий в спортивному костюмі… і в руках несе таку маленьку але добре помітну здалека… дамську сумочку! І це навіть не обов’язково сумка, що є громіздкою або важкою… це може бути така манюсінька сумочка – трішки більша за косметичку… І от ця леді (?) йде собі і так тупенько (тобто чарівно) либиться, а цей джентльмен (???) йде собі поряд так гордовито і поважно несе ту сумочку.Давайте розберемося звідки ж взялися ці «сумчасті»…Адже справа навіть не в одязі і ситуації. Більше в принципі. У кожної здорово мислячої людини одразу виникає питання: “Що це???”… що ж це за клоунада?- Вищий вияв поваги і любові з боку хлопця?- Жест доброї волі і довіри (свого майна?) з боку дівчини?- То така нова мода?- Може обоє думають що сумочка більше пасує до наряду парубка?- Чи взагалі думають що носити дамські сумочки то чоловіча справа?- Невже тій дівчині так важко її нести? Тоді для чого вона її бере з дому?- Хіба сумочка не є елементом жіночого гардеробу, а не тягарем, який треба комусь спихнути?- Невже всі геройські вчинки того кавалера закінчуються на цьому?- Невже він більше не знайшов чим показати себе з хорошого боку?- Невже тій дівчині настільки важливо показати всьому місту який в неї кавалер слухняний, що їй байдуже як він виглядає?- Невже так треба показувати перемогу жіночого самолюбства над інтелектом?Але я спостерігав і інше. Я не побачив жодного хлопця, який би поміг скажімо якійсь старенькій піднести її торбу вагою 30 кг бодай до тролейбуса… Все-таки виходить, що вони роблять це не за внутрішнім покликом джентльмена… запахло голубизною…?…
 
OlenkaДата: Субота, 17.12.2016, 14:47 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Підтримую!!! Тіло дійсно не потребує зайвих дірок на тілі. Тіло повинно дихати. Візьмімо такий вид пірсингу, як проколювання язика – скажіть мені, будь-ласка, що може бути ще більш безглуздішим – та ж язиком ми користуємося усе своє життя, по 100 разів на день – як же то має бути незручно. Для чого ускладнювати собі життя – якщо порівняти – скільки користі і скільки шкоди від такої акції – думаю коментувати зайве.
До речі, кілька слів про стильність. Стиль людина свій виробляє протягом усього життя, він може змінюватися і таке інше. Але ж стиль – то поняття надто велике, і підкреслити свою стильність можна багатьма речами, не обовязково сережками на пупку чи ще десь.
 
OlenkaДата: Субота, 17.12.2016, 14:47 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Ну… Переконати когось (до того як він подорослішає і шось усвідомить) то є марна справа…
а тема цікава.
Ну ладно.. скажімо пірсінг ви всі свій познімаєте через 5 років максимум… іто якшо вам близько 20… не буде ж 30 літня тьотка бігати з купую заліза шо стирчить зі всіх дир? хоча як їй 15-20 то вона впевнена шо то пісєц як моднячо і круто!
То ще можна зняти потім.. і воно заросте якшо пощастить. (Буває що від того пропадає смакова чутливість.. один раз повимахувався – до кінця своїх днів не відчуваєш смаку їжі.)
Але уявівть собі! Через 50 років настане епоха старих бабок з татуюваннями на сідницях!!! Бабка з татухою – то буде шось! ото наржуться її внуки! “Бабцю, що то в тебе на спині зайчик з плейбоя і написано сексі бейбі?”
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Ультрамодернове лицарство, чи пострагулізм?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом