MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Всі сміються з мого хлопця!
Всі сміються з мого хлопця!
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 18:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Я вже не знаю, що робити – всі сміються з мого хлопця! Може він насправді виділяється з натовпу, але одягається досить скромно, тому що грошей немає. Але ми дійсно любимо і нам добре разом. Що мені робити? Посваритися з усіма? Сказати своєму хлопцеві, що інші з нього сміються? А може взагалі не звертати увагу?" 



Коли в близьку нам людина, хтось тицяє пальцем то це завжди виникає цілий букет негативних почуттів. На початку мова йде в основному про братів і сестер або батьків, але з часом це також стосується хлопця або дівчини. Дізнайтеся, що робити...

Чому всі сміються з мого хлопця?

Іноді достатньо просто трохи виділитися з натовпу, щоб стати тим, з якого всі сміються. Менше грошей, гірше одяг проблеми з вимовою, чи просто якась інша особливість, яка для інших стає живильним середовищем – все просто. На жаль, протягом десятків років це, мабуть найбільш відчутно саме зараз – з одного боку, для нас важлива думка інших, з іншого боку ні.

Якщо ваші друзі сміються з твого хлопця або дівчини, не ставтеся до цього серйозно, що він або вона насправді погана. Вони, напевне просто знайшли собі просто когось, хто не має бажання або сил з ними боротися. Самі в той час ніколи не хотіли б бути на їх місці.

Відсутність схвалення коханої людини через найближче оточення може народити в тобі цілий ряд сумнівів. Адже з його боку він або вона, здається сама важлива, з іншого – не хочеш втратити друзів. Ви можете навіть почати думати про те, чи можна взагалі бути з цією людиною, якщо всі з неї сміються , через те що ваші стосунки є теж об'єктом насмішок?

Що ви можете зробити, коли сміються з Твого хлопця?


Рішень є декілька, і тільки від вас залежить, що ви виберете. Ось наші пропозиції:

  • Допомога хлопцю/дівчині

Іноді буває так, що насправді людину висміють, особливо через зовнішній вигляд. Подумайте, чи можете ви їй допомогти:

– З мого хлопця сміялися всі, дівчата взагалі вважали його непривабливим уродом а все тому, що одяг носив ніякий навіть не прасував, до цього мав чудернацьке довге волосся. Не заважало це мені, коли ми вперше зустрілися, але постійні коментарі в стилі "О, ваш хіпі йде!" бісили мене. Я вирішила щось з цим зробити. Коли в мене було трохи більше грошей, я взяла мого друга на секонд та купила йому, весь новий гардероб на 2тис. Потім ми пішли в перукарню, де нарешті купили йому духи. Звичайно, я сказала йому правду – що всі з нього сміються і вистачить з мене. Ефект перевершив мої очікування, Він мав вигляд як модель. Дівчатам повідпадали щелепи! Ми і сьогодні разом, на щастя, турбота про себе увійшлоа тепер в звичку.

Подумайте, як ви можете допомогти своїй дівчині чи хлопцеві, але спочатку визначте джерело висміювань. Якщо це одяг, то тепер – ти знаєш, що робити. Якщо це невиразна вимова, сходіть до логопеда. А може, він просто боїться заговорити? Тоді спробуй витягнути його з боязкості, заохочуйте ініціативою, практикуйте відповіді на висміювання.


  • Реагувати на дурні слова

Не завжди є можливість допомогти хлопцю або дівчині, або просто немає нічого, що б ви хотіли змінити. Тоді краще боротися... з самими друзями.
Дотримуйтесь кількох правил. По – перше - ніколи, ніколи, не смійся будь ласка, зі свого хлопця або дівчини за її/його спиною. Це найгірше, що ви можете зробити, тому що ти не тільки дура, але й показуєш іншим, що це нормально.
По-друге, відповідайте завжди, коли хтось каже це з твоєї симпатії. Краще запитай , чому він сміється з того, хто для тебе важливий. Однак, якщо не працює, можеш додати щось в стилі „А можна я теж, почну сміятися з когось важливого для вас. Ваша сестра має гігантський прищик на лобі, ви не думаєте, що ми всі повинні з неї посміятися?"
По-третє, говори наприклад, – „вибач, але або ти перестаєш сміятися з мого хлопця, або ми перестаємо спілкуватися. Це безглуздо і по-дитячому".

А може, порвати з хлопцем, коли всі з нього сміються?
Коли всі сміються з нього або з неї, можна замислюватися – це природно. Подумайте, перш ніж зробити це. Якщо у вас є величезні сумніви, і ви робите це з болем у серці, ви можете дуже скоро про це пошкодувати
Прикріплення: 3590314.jpg (15.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 25.01.2021, 17:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Не давати, приводів для сміху ідіотам і все.
 
martinalisanoДата: Неділя, 10.03.2024, 12:54 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4
Не зважайте це лише підігріває до стьобу(
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Всі сміються з мого хлопця!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом