Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 18:02 | Повідомлення # 1 |
| „Я вже не знаю, що робити – всі сміються з мого хлопця! Може він насправді виділяється з натовпу, але одягається досить скромно, тому що грошей немає. Але ми дійсно любимо і нам добре разом. Що мені робити? Посваритися з усіма? Сказати своєму хлопцеві, що інші з нього сміються? А може взагалі не звертати увагу?"
Коли в близьку нам людина, хтось тицяє пальцем то це завжди виникає цілий букет негативних почуттів. На початку мова йде в основному про братів і сестер або батьків, але з часом це також стосується хлопця або дівчини. Дізнайтеся, що робити...
Чому всі сміються з мого хлопця?
Іноді достатньо просто трохи виділитися з натовпу, щоб стати тим, з якого всі сміються. Менше грошей, гірше одяг проблеми з вимовою, чи просто якась інша особливість, яка для інших стає живильним середовищем – все просто. На жаль, протягом десятків років це, мабуть найбільш відчутно саме зараз – з одного боку, для нас важлива думка інших, з іншого боку ні.
Якщо ваші друзі сміються з твого хлопця або дівчини, не ставтеся до цього серйозно, що він або вона насправді погана. Вони, напевне просто знайшли собі просто когось, хто не має бажання або сил з ними боротися. Самі в той час ніколи не хотіли б бути на їх місці.
Відсутність схвалення коханої людини через найближче оточення може народити в тобі цілий ряд сумнівів. Адже з його боку він або вона, здається сама важлива, з іншого – не хочеш втратити друзів. Ви можете навіть почати думати про те, чи можна взагалі бути з цією людиною, якщо всі з неї сміються , через те що ваші стосунки є теж об'єктом насмішок?
Що ви можете зробити, коли сміються з Твого хлопця?
Рішень є декілька, і тільки від вас залежить, що ви виберете. Ось наші пропозиції:
Іноді буває так, що насправді людину висміють, особливо через зовнішній вигляд. Подумайте, чи можете ви їй допомогти:
– З мого хлопця сміялися всі, дівчата взагалі вважали його непривабливим уродом а все тому, що одяг носив ніякий навіть не прасував, до цього мав чудернацьке довге волосся. Не заважало це мені, коли ми вперше зустрілися, але постійні коментарі в стилі "О, ваш хіпі йде!" бісили мене. Я вирішила щось з цим зробити. Коли в мене було трохи більше грошей, я взяла мого друга на секонд та купила йому, весь новий гардероб на 2тис. Потім ми пішли в перукарню, де нарешті купили йому духи. Звичайно, я сказала йому правду – що всі з нього сміються і вистачить з мене. Ефект перевершив мої очікування, Він мав вигляд як модель. Дівчатам повідпадали щелепи! Ми і сьогодні разом, на щастя, турбота про себе увійшлоа тепер в звичку.
Подумайте, як ви можете допомогти своїй дівчині чи хлопцеві, але спочатку визначте джерело висміювань. Якщо це одяг, то тепер – ти знаєш, що робити. Якщо це невиразна вимова, сходіть до логопеда. А може, він просто боїться заговорити? Тоді спробуй витягнути його з боязкості, заохочуйте ініціативою, практикуйте відповіді на висміювання.
Не завжди є можливість допомогти хлопцю або дівчині, або просто немає нічого, що б ви хотіли змінити. Тоді краще боротися... з самими друзями. Дотримуйтесь кількох правил. По – перше - ніколи, ніколи, не смійся будь ласка, зі свого хлопця або дівчини за її/його спиною. Це найгірше, що ви можете зробити, тому що ти не тільки дура, але й показуєш іншим, що це нормально. По-друге, відповідайте завжди, коли хтось каже це з твоєї симпатії. Краще запитай , чому він сміється з того, хто для тебе важливий. Однак, якщо не працює, можеш додати щось в стилі „А можна я теж, почну сміятися з когось важливого для вас. Ваша сестра має гігантський прищик на лобі, ви не думаєте, що ми всі повинні з неї посміятися?" По-третє, говори наприклад, – „вибач, але або ти перестаєш сміятися з мого хлопця, або ми перестаємо спілкуватися. Це безглуздо і по-дитячому".
А може, порвати з хлопцем, коли всі з нього сміються? Коли всі сміються з нього або з неї, можна замислюватися – це природно. Подумайте, перш ніж зробити це. Якщо у вас є величезні сумніви, і ви робите це з болем у серці, ви можете дуже скоро про це пошкодувати
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 25.01.2021, 17:23 | Повідомлення # 2 |
| Не давати, приводів для сміху ідіотам і все.
|
|
| |
martinalisano | Дата: Неділя, 10.03.2024, 12:54 | Повідомлення # 3 |
| Не зважайте це лише підігріває до стьобу(
|
|
| |