MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » В новому році я обіцяю...
В новому році я обіцяю...
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 18:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Вітаю всіх з наступаючим Новим Роком !Хочу сказати дякую всім тим, хто був поруч весь цей рік,а ті хто пішов, зробили мене сильніше ,навіть змінили 
Навіть найкоротші знайомства були чимсь цікаві.Обіцяю бути слухняною в новому році. Зараз в моєму житті найкращі люди ,яким я дуже вдячна !Дуже люблю , ціную людей які залишаються зі мною попри всі негоди які зустрічались в цьому році ,та й які залишаються зі мною , не дивлячись на відстань між нами . Кохаааю(отдєльне дякую зірочці Яні)

Прикріплення: 7409060.jpg (197.7 Kb)
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 18:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
23:59

Стоячи в новорічну ніч перед екраном телевізора з келихом шампанського і слухаючи привітання президента о 23:59, ви колись згадували свої минулорічні бажання? Чи згадували ви коли-небудь те, чого бажали і що обіцяли самому собі рівно рік тому в цю ж саму хвилину? Багато із цього збулось? Чи стали ви тим, ким обіцяли собі стати? Особисто я - ні.

Чомусь так прийнято - вважати Новий рік початком чогось нового і думати, що саме цього року все буде по-іншому. Люди часто обіцяють собі: "В наступному році обов'язково піду в спортзал" або "З нового року починаю вчити англійську", ну і моє улюблене "В новому році почну все з чистого листа". Однак жодних "чистих листів" не буде. Новий рік лише змінює одну чи дві цифри в календарі на найближчі 365 днів. Решта залишається тим самим.

Першого січня (а інколи й пізніше) ми прокидаємося натхненними, з відчуттям того, що все змінилося і почалося нове життя. Однак життя не перезапускається кожного року, а неперервно йде до свого завершення. Немає "нового" і "старого" життя, є тільки одне. Наше.

Новий рік не вплине на те, ким ви станете і чим будете займатись. Вплинете на це тільки ви. Але в житті є речі, які змінити ми не можемо ніяк. Значно логічніше буде побажати в новорічну ніч здоров'я і щастя своїм близьким. Тому, що тут ми вже безсилі й нам не залишається нічого іншого, окрім як вірити в новорічне чудо. У звичайному житті чудес не буває. Проте, розчаровані у всьому й стомлені від буденних проблем, ми все-таки маємо одну єдину ніч на те, щоб загадати бажання і повірити в справжні чудеса. Використайте своє чудо правильно.
Будьте щасливими.

З Новим роком wink
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 18:49 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Новый год — новая жизнь. В канун праздника мы обещаем себе стать лучше, заняться спортом, преуспеть в учёбе или работе и чаще путешествовать. В эти предпраздничные дни ВКонтакте предлагает поделиться своими обещаниями с друзьями, чтобы вместе наблюдать за переменами к лучшему.
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 18:49 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Любі мої, від щирого серця вітаю Вас з наступаючим Новим роком!!! 
Дякую усім за цікаві замовлення, креативні ідеї, хороші відгуки і рекомендації та за те, що довірили нам Ваші найщасливіші дні в житті.
Я дуже рада, що багато хто з моїх клієнтів стали моїми хорошими друзями. І дякую Богу за те, що посилає мені тільки добрих людей, які надихають мене.
Обіцяю, що в новому році буду вас дивувати ще більше, буде більше креативу, більше смакоти і всього самого- самого буде більше.
Від себе бажаю Вам менше вагатися - дійте, будьте рішучими і керуйтеся лише позитивом і тоді все у Вас получиться. Я у цьому уже переконалася!
P.S: Оголошую ялинковий флеш- моб під цим постом!!!Закидайте у коментарі фото ваших ялиночок. Хвастайтеся, коментуйте...
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 19:00 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Действия#ВНовомГодуЯОбещаюВ новому році я не обіцяю нічого! 
Буду старатися стати кращою для всіх навколо та для себе самої! 
Хочу і буду старатися радувати тих, хто цього заслуговує! Ставитися до інших так, як хочу щоб ставилися до мене! Буду створювати атмосферу позитиву та щастя навколо себе, бо хочу щоб люди щиро посміхалися і раділи! Адже новий рік - це ще одна можливість змінити себе на краще і дарувати любов оточуючим)
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 19:07 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Я обіцяю, що цього року я:
- знайду роботу в якій досягну успіху, яка стане моїм життєвим шляхом і дозволить жити у достатку;
- підвищу рівень англійської до Advanced;
- здійсню подорож закордон;
- напишу сценарій до фільму, п'ять оповідань, щонайменше 20 поетичних творів;
- знайду однодумців і запишу з ними альбом авторських пісень;
- буду займатися фізкультурою і зроблю своє тіло струнким;
- відпрацюю свої психологічні проблеми і стану здоровою, енергійною, самодостатньою людиною (цей критерій неважко виміряти: без цього пункту неможливо здійснити усі попередні).
***
Перечитав - аж страшно.
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 19:20 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
#ВНовомГодуЯОбещаю
Я обіцяю удосконалити себеВивчати іноземні мовиБільше читатиВідкрити для себе шось новеІ просто стати хорошою людиноюі насолоджуватися цим не легким,але таким класним життям З Наступаючим Новим Роком
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 19:21 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
У Новому Році я обіцяю стати ще кращою у всіх своїх починаннях, бути найкращою дівчиною для свого коханого та не забуду вірити у себе та мріяти!
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 19:22 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
приносити тільки хороше в життя інших, успішно здати ЗНО, і поступити куди бажаю. Бути здоровим та щасливим, дотриматись слів, які я дав комусь із близьких, друзів та знайомих. БАЖАЮ ВСІМ РАДОСТІ, МИРУ, ЗЛАГОДИ І НАЙБІЛЬШЕ ЩАСТЯ ТА ЗДОРОВ`Я!!! ТОБІ Я ОБІЦЯЮ : принести тільки радість і незабутні моменти , запалити вогник щастя у твоєму житті , бути щирим і відданим, а також віддати частинку свого серця, тільки для тебе .
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 19:23 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
#ВНовомГодуЯОбещаюНовий рік — чудова можливість реалізувати свої ідеї, бажання, добитися успіху. Або просто бути щасливим ще 365 днів свого нового життя у новому році. Кожен рік, або просто день — це чудова можливість змінитися на краще. 
Життя — це мить, тому #УНовомуРоціЯОбіцяю створити ще більше незабутніх, щасливих моментів, знайти ще більше класних друзів, наблизити свої знання німецької мови до ідеалу, почати вивчати французьку, прочитати якомога більше книг англійською, чудово (або хоч постаратися) здати екзамени, зустрітися з дорогими людьми, більше подорожувати, працювати над собою і менше пропускати занять у художній..
А взагалі я просто обіцяю бути щасливою))))
be happy....
 
OlenkaДата: Субота, 31.12.2016, 19:24 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
#ВНовомГодуЯОбещаю1. В новому році я обіцяю готувати всякі вкусняшкі для свого хлопчика,щиро його кохати, підтримувати його у всіх справах, та по менше влаштовувати істерики та менше вередувати))
2. обіцяю нарешті прочитати всі частини Гаррі Поттер
3.бути щирою та доброю з людьми,які мене оточують))
4.в новому році я обіцяю підтягнути своє навчання та розібратися з фізикою)
 
OlenkaДата: Четвер, 11.05.2017, 10:02 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Оскільки на спільноті маємо традицію створювати дописи, присвячені певним актуальним подіям, то. мабуть, доречно буде сьогодні, у День української писемності та мови (до речі, певним чином у продовження нинішнього допису про слова-паразити), поглянути на те, якою мірою сучасна молодь нашою мовою володіє, та уміє користуватися. Як на мене, це більше сміх крізь сльози, але реготала я до знемоги

Як абітурієнти ЗНО писали...



Першоджерело тут, із нього вибрала ті цитати, котрі найбільше вразили:

Під час тестування з української мови одним із завдань було написати твір. Його тема цьогоріч звучала так: Довести або спростувати думку: «Поразка це наука. Ніяка перемога так не вчить». Ми без коментарів наведемо деякі «перли» із творів майбутніх студентів. При цьому варто зазначити, що, як видно із цитат, дехто з вчорашніх випускників школи навіть не розуміє значення слова «поразка».

1. Тож якщо ти наступив на граблі раз, запамятай назавжди як їх правильно класти на землю, а краще прибери їх з дороги (а ЩЕ краще правильно підклади їх товаришу, щоб теж навчився).

2. Німетчина хочь і програла війну, але зараз, обдумавши свої помилки, живуть навіть краще, ніж ми (а я ХОЧЬ і відівчилась 10 років у школі і 5 в університеті, так і не змогла знайти на карті НІМЕТЧИНУ).

3. Коли Шевченка посадили за грати, йому було 27 років, а коли він одсидів і вийшов на волю, він став старим і його навіть дружина на впізнала (нічого страшного, я думаю, що він зробив аналіз ДНК і усе зразу з’ясувалося).

4. Якщо тобі показали свою поразку і ти її злякався, покажи йому свою може твоя страшніша (а якщо під рукою не знайдеться підходящої поразки, то хоч розкажи історію про гробік на кальосіках, може так налякаєш).

5. Будучи спянілим перемогою, поразка може надто близько підійти (no comments).

6. В романі «Маруся Чурай» Остап Вишня отравила свого коханого (на городі закопала і напис написала).

7. Поразка і перемога дві найкращі подруги, слідкуйте, щоб вони не посварилися.

8. Поразка це не наука. Це то, що стоїть у кожного чоловіка при подоланні перешкод (ніхто й не сумнівався, що для кожного чоловіка головне, щоб хоч щось, але стояло).

9. Він завжди хотів мене у чомусь виграти, так сказати бути першим (а я-то думала, що людей перестали розігрувати в карти році десь так в 1861.).

10. Приклад з літератури ніяк не можу навести, так як з десятого класу не тримав книжки в руках. (мабуть найчесніше зізнання)

11. Нехай ця летюча фраза буде девізом кожної людини.

12. Це найлетючіша фраза, яку я чула у своєму житті. (нехай же ці летючі фрази летять в народ!)

13. Займаюся боксом. Коли перший раз я бився проти живого суперника, мені було дуже страшно (ну так, звісно, адже гамселити покійника набагато легше).

14. Ми відступали, але ми зібралися з силами, угля, полями і виграли помилки минулого і перемогли (і знову без коментарів, просто насолоджуйтесь).

15. Если б поразка была наука, то все на світі стали б науковими (думаю автор фрази став би щонайменше доктором наук в цій галузі).

Тема твору: До майбутнього ми йдемо, озираючись на минуле (2008 рік)

1. Людина розвинулась настільки, що нема місця іншим тваринам на планеті (пора би вже пристрелити цього занадто розвиненого індивідуума, що не дає жити тваринам на планеті).

2. Якби ми не озирались назад, то жили б в камяному віці, а так ми озираємось (яке щастя, що будова нашої шиї дозволяє нам озиратись).

3. Я знаю людей, які не озираються на зад, а дивляться тільки у перед (гадаю автору треба ретельніше відбирати своїх знайомих).

4. Іван Шевченко, щоб не впасти духом ховався в буряни з Оксаною (то мабуть той самий Шевченко, якого дружина не впізнала).

5. Одної миті ти живеш, а іншої вже тобі дарують квіти, вінки (се ля ви, как говорят у них).

6. Я не хочу поступати до вузу, я хочу поступити до університета (і так завжди тільки надумаєшся вступити до університету, а тебе БАЦ! і запхали в якийсь вуз).

7. Нащі претки спочатку зробили счоти, а ми вже по їхніх стопах кулькулятори (кулькулятора очінь нада, нашяльнікє, а то счотов нє хватаєт ).

44. Ярослав Мудрий батько Богдана Хмельницького (вопросы кровикак причудливо тасуется колода.).

Тема твору: Потрібно цінувати те, що маєш, а не те, про що мрієш (2010 рік)

1. Змалку я хотів велосипед, а тепер жінку (як різко міняються пріоритети).

2. Я познайомився з одним хлопчиком. Спочатку ми просто товаришували, потім наша дружба перелилась у щось більше (а потім ми захотіли організувати парад у Москві, але Лужков заборонив).

3. Відомий письменник Тарас Бульба написав роман Тарас Бульба (завжди підозрювала, що роман великою мірою автобіографічний).

4. Людина вважає себе найвищою гілкою інтелекту (після прочитання вищенаписаного, я б не була така упевнена).

5. Вірш Лесі Українки Contra sperma (тут не те що коментарів немає, тут подих перехоплює).

6. Юля обісцяла всім легко вступати в інститут (а окрім інституту те саме зробила з прийняттям на роботу та збільшенням заробітних плат).

7. Собака йшла по берегу, побачила кусок мяса в річці, поплила. Поки плила, побачила ще більший шматок, поплила за ним, а там була течія і собака ледве не утонула. Тоді вона пойняла, що треба цінувати цінності (ну я гадаю, що про поціновування цінностей усі всьо пойняли).

8. Кожна людина дивиться на річь і посвоєму трахтує її.

9. Наприклад, Наполеон і Гітлер не читали твір Хазяїн (думаю це була одна із ключових причин того, що їхні поразки посварились з перемогами).

10. Ярослав Мудрий з отрядом козаків звільнив Київ від німців (впевнена, що отряд козаків наскочив несподівано, саме тоді, коли Гітлер почав читати твір Хазяїн).

Це все було б дуже смішно, коли б не було так сумно. У 2010 році темою твору було Довести або спростувати думку: Багатством живиться лише тіло. А душу звеселяє споріднена праця (Григорій Сковорода). В цьому випадку велика частина перлів спричинена невдалим перекладом терміну сродна праця (детальніше можна почитати тут). Я, особисто, теж не зрозуміла, що хотіли сказати оцим споріднена праця (споріднена до чого???). Але, ніяка невдала тема твору не може виправдати усього, що ви мали нагоду почитати у дописі. І хтозна, чи ситуація зміниться на краще, чи і далі ми будемо хотіти вступити до універу, а вдаватиметься тільки у вуз.

P.S. Окрема подяка Дивному, за те, що надихнув на створення цього допису icon rolleyes Як абітурієнти ЗНО писали... .
Прикріплення: 4986607.jpg (44.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » В новому році я обіцяю...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом