Olenka | Дата: Пятниця, 03.03.2017, 11:47 | Повідомлення # 1 |
| Ні для кого не секрет, що згідно принципів Української Онлайн Спільноти та відповідно до стратегії її розвитку та першопочаткового задуму, основною одиницею самовираження кожного із постійних користувачів, чи навіть відвідувачів УОС, є такий елемент спілкування як думка, виражена у вигляді окремої публікації, чи коментаря до вже існуючої. Саме в процесі створення і коментування публікацій відбувається спілкування між учасниками, знаймоство, обмін думками та поглядами. Відповідно, такі елементи, як фото чи інформація про себе відіграють другорядну роль. Саме це і є нашою кардинальною відмінністю від традиційних не надто інтелектуальних соціальних мереж.
Проте, водночас із вищесказаним, наші користувачі не позбавлені змоги та права на самовираження. Це й можливість завантажити індивідуальне зображення (аватар) і спеціальна сторінка користувача (в народі “профіль”), де кожен може ввести не лише своє справжнє ім’я та прізвище, але й контактні дані чи навіть посилання на власний веб-сайт.
На цьому моменті ми зупинимося трішки детальніше, оскільки хочемо обмінятися думками з цього приводу із Вами! Чи вважаєте ви потрібним елементом профіль користувача? Чи вважаєте ви достатньою кількість доступної для введення інформації? Якщо ви хотіли б мати змогу ввести якісь додаткові дані про себе – то які саме? Одним словом, які поля Ви бажаєте бачити у свому профілі?
На даний момент ви можете вводити наступне:
Загальна інформація. Ваше ім’я, прізвище, нік та вибрати що із цього представлятиме вас, тобто показуватиметься у ваших дописах та коментарях.
Контактна інформація. e-mail, сайт, ICQ, Yahoo, Google Talk.
Про себе. Інформація про вас.
Адже, окрім всього решта, ми займатимемся і цим конкретним питанням.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 03.03.2017, 11:47 | Повідомлення # 2 |
| Річ у тім, що самовиражається людина через публікації насправді. Але треба дивитись на це під наступним кутом: користувач пише одну статтю, другу, третю. Він виразився якимось чином і люди вже складають про нього враження як про певну особистість. далі – треба ж якось цю особистість пам’ятати і не переплутати з іншими. одного нікнейму для цього буде замало.
Приклад: є користувачі Мася, Масічка і Масяня. Даю зуб (не свій), що не те що новачок, але й давній користувач легко переплутає цих людей. Приклади з життя маю в кишені на підтвердження. Висновок – псевдо не справиться.
Люди – істоти які люблять візуалізацію. відповідно не останню роль грає аватарка. і як я помітив навіть часто саме за нею ідентифікують а не за псевдо. відповідно часта її зміна розмазує вас як персоналію.. йопт.. шо я пишу… не менше з тим.
Очевидно. що для того аби скласти суцільний образ про людину треба мати про неї певну інфу. інфу де найти? в інфі! очевидно когось запам’ятають за тим де він працює, когось за те, де він вчиться. я от юриста від вчительки добре відрізняю.
аби суцільний образ тримався купи користувач прагне його закріпити.
а контактні дані потрібні просто для зв’язку. шо ж тут нелогічного? 8)
|
|
| |