MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Профіль як засіб самовираження
Профіль як засіб самовираження
OlenkaДата: Пятниця, 03.03.2017, 11:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ні для кого не секрет, що згідно принципів Української Онлайн Спільноти та відповідно до стратегії її розвитку та першопочаткового задуму, основною одиницею самовираження кожного із постійних користувачів, чи навіть відвідувачів УОС, є такий елемент спілкування як думка, виражена у вигляді окремої публікації, чи коментаря до вже існуючої. Саме в процесі створення і коментування публікацій відбувається спілкування між учасниками, знаймоство, обмін думками та поглядами. Відповідно, такі елементи, як фото чи інформація про себе відіграють другорядну роль. Саме це і є нашою кардинальною відмінністю від традиційних не надто інтелектуальних соціальних мереж.

Проте, водночас із вищесказаним, наші користувачі не позбавлені змоги та права на самовираження. Це й можливість завантажити індивідуальне зображення (аватар) і спеціальна сторінка користувача (в народі “профіль”), де кожен може ввести не лише своє справжнє ім’я та прізвище, але й контактні дані чи навіть посилання на власний веб-сайт.

На цьому моменті ми зупинимося трішки детальніше, оскільки хочемо обмінятися думками з цього приводу із Вами! Чи вважаєте ви потрібним елементом профіль користувача? Чи вважаєте ви достатньою кількість доступної для введення інформації? Якщо ви хотіли б мати змогу ввести якісь додаткові дані про себе – то які саме? Одним словом, які поля Ви бажаєте бачити у свому профілі?

На даний момент ви можете вводити наступне:

Загальна інформація. Ваше ім’я, прізвище, нік та вибрати що із цього представлятиме вас, тобто показуватиметься у ваших дописах та коментарях.

Контактна інформація. e-mail, сайт, ICQ, Yahoo, Google Talk.

Про себе. Інформація про вас.

Адже, окрім всього решта, ми займатимемся і цим конкретним питанням.
 
OlenkaДата: Пятниця, 03.03.2017, 11:47 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Річ у тім, що самовиражається людина через публікації насправді. Але треба дивитись на це під наступним кутом: користувач пише одну статтю, другу, третю. Він виразився якимось чином і люди вже складають про нього враження як про певну особистість. далі – треба ж якось цю особистість пам’ятати і не переплутати з іншими. одного нікнейму для цього буде замало.

Приклад: є користувачі Мася, Масічка і Масяня. Даю зуб (не свій), що не те що новачок, але й давній користувач легко переплутає цих людей. Приклади з життя маю в кишені на підтвердження. Висновок – псевдо не справиться.

Люди – істоти які люблять візуалізацію. відповідно не останню роль грає аватарка. і як я помітив навіть часто саме за нею ідентифікують а не за псевдо. відповідно часта її зміна розмазує вас як персоналію.. йопт.. шо я пишу… не менше з тим.

Очевидно. що для того аби скласти суцільний образ про людину треба мати про неї певну інфу. інфу де найти? в інфі! очевидно когось запам’ятають за тим де він працює, когось за те, де він вчиться. я от юриста від вчительки добре відрізняю.

аби суцільний образ тримався купи користувач прагне його закріпити.

а контактні дані потрібні просто для зв’язку. шо ж тут нелогічного? 8)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Профіль як засіб самовираження
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом