MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Що для вас означають гроші?
Що для вас означають гроші?
OlenkaДата: Четвер, 11.05.2017, 10:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Дуже часто ми повністю поринаємо у те, щоб заробляти гроші, що дуже часто забуваємо виділити хоча б хвилинку, щоб подумати, а що ж вони означають для нас. Як гроші впливають на наше життя? Для когось гроші означають необхідність, для інших свободу та незалежність.

Чи є у вас грошова мрія? Яка кількість грошей зробить вас щасливими? Згідно із останнього дослідження, котре провів Prince and Associates, середня сума для шлюбу по розрахунку – 1.5 млн доларів. Хоча це виглядає достатньо великою сумою (та і є насправді такою), ці гроші не зроблять вас щасливими (хоча, можливо, когось таки і зроблять). Якщо ви все ж таки продаєте вашу душу (чи тіло), то не задумувались ви, що, можливо, вони коштують дорожче ніж півтора мільйона доларів?


Багато людей вважають, що, маючи більше грошей, усі їхні життєві проблеми зникнуть. Хм.., так, деякі проблеми дійсно пропадуть. Вони, скоріш за все, не хвилюватимуться, як же ж заплатити за телефон, але чи зробить це їх щасливішими?

Уявіть собі, що ви випадково отримали величезну суму грошей. Як ви зміните своє життя? Дехто каже, що звільниться із роботи та почне свій власний бізнес, або просто змінить місце праці і буде робити те, що йому подобається. Але ж якщо ви ненавидите свою роботу, то чому чекаєте на величезну суму грошей, щоб її змінити? Ну, відповіддю може бути щось на зразок: “Угу, легше сказати, ніж зробити”. Ну так, це правда. “Я збираюсь з’їсти це морозиво”, – легше так сказати, ніж зробити, але це ж не зупиняє вас, правда?



Якщо ви думаєте, що гроші зроблять вас щасливішими, то ви помиляєтесь. Гроші роблять із вас того, ким ви були, тільки більшого. Якщо ви були кретином, то просто станете більшим кретином; якщо були нещасні, то станете ще більш нещасними, бо ви думали, що гроші зроблять вас щасливими, а цього не сталося.

marry money thumb Що для вас означають гроші?

Насправді немає нічого поганого у тому, щоб хотіти грошей, але, мабуть, варто розуміти, навіщо вони вам. Що ви робитимете із ними, що вони зроблять для вас?

Уявіть собі ситуацію, маленький хлопчик живе у дуже бідній сім’ї. Для нього гроші означають необхідність (постійну потребу). Адже саме вони були тою річчю, що дозволяла сім’ї отримувати найнеобхідніше, їжу та одяг. Час від часу вони приносили ще й інші дари,такі як цукорки, книжки, квиток у кіно. Проте, в основному вони були засобом для здобуття речей, необхідних для виживання.

Коли ж хлопець став підлітком, його батько заснував велику компанію та все у сім’ї змінилось. Хлопець вступив до престижної гімназії, де його оточували діти із багатих та успішних сімей. І він почав розглядати гроші як засіб для здобуття предметів розкоші, котрими уже володіли його друзі. Хлопчина купляв усе, що він хотів: комп’ютери, різноманітні пристрої, відеоігри та багато іншого. Він купляв те, без чого міг дуже легко прожити, що не було для нього необхідністю. Хлопець купляв речі навіть тоді, коли не мав на них грошей.

Тепер, коли ж нашому герою стукнуло 30, ставлення до грошей знову змінилось. Тепер вони для нього означають свободу. Більше ніж 5 років хлопець виплачував борг, котрий назбирався через те, що він купляв різноманітні предмети розкоші, коли був молодшим. Тепер він розуміє, яким нерозумним був тоді, і що гроші можуть дати йому набагато важливіші речі у житті.
Прикріплення: 4545783.jpg (44.6 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 11.05.2017, 10:08 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
У статті bodyk запитує: Яка кількість грошей зробить вас щасливими? Особисто для мене відповіді на це запитання не існує, оскільки у моєму розумінні поняття щастя не можливо виміряти у грошовому еквіваленті. Звісно, добре, коли є гроші, адже вони дають можливість отримати безліч бонусів та водночас вони не здатні подарувати щастя. Їх не можна переоцінювати, бо вони цього не варті.
Дуже часто люди думають, що за гроші можна придбати щастя, купуючи собі чергову цяцьку. В одній книзі я прочитала цікаву річ: її автор писав про те, як він шукав щастя. Мені особливо сподобався один момент. Він писав, як вирішив купити собі нову дорогу машину, оскільки реклама переконувала його в тому, що з цією покупкою, він відчуватиме себе володарем доріг і власного життя. Ось він заліз у салон придбаної машини і просидів там близько двох годин, чекаючи, коли ж до нього прийде омріяне володарське відчуття та саме щастя. Звісно, він цього не дочекався і з відчуттям повного спустошення загнав машину у гараж.

До грошей потрібно ставитися простіше і тоді вони легше йтимуть до рук. Як кажуть: будь простіше і до тебе потягнуться, не лише люди, але й гроші!
А щастя це стан душі, який мало залежить від завнішніх подразників.
 
OlenkaДата: Четвер, 11.05.2017, 10:09 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
не будемо лукавити, що гроші мають великий вплив на стан і якість нашого життя;
яке б не було кожного ставлення до самої суті грошей, але без них ніхто не обходиться на теперішній час;
та і справа тут не тому гроші добро чи зло, це лише придмет, засіб для життя, так само як і одяг, житло і т.п.
Вся справа в знову ж таки сприйняті людиною цього засобу, а саме, неважливо скільки людина має грошей, чи багато чи мало, а важливо за якими цінностями вона живе.можна бути заможнім і обрати собі грошову банкноту як ідола (зі всіма витікаючими з цього наслідками), і також протилежне можна бути бідним і знову ж таки обрати банкноту своєю найзаповітнішою мрією і бажанням, разом з цим озлобившись на людей з достатком
тому, як не крути, всюди людський фактор
а самі гроші, це лише гроші, засіб для існування, придуманий тими ж людьми 8-O
 
OlenkaДата: Неділя, 04.06.2017, 10:02 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Привіт.Я поділюсь своєю історією бо більш нікому навіть розповісти.Ось до сьогоднішнього дня у мене був хлопець він з небагатої сімї але завжди занадто високо себе ставить ніби король і сьогодні його друг мені сказав "що я маю молитись що мені дістався такий хлопець як він".Бісить що людина ставить себе високо це ніби виходить що він мене знайшов на свалці ніби я ніхто.Мені 18 років це були мої перші стосунки і це настільки мене розчарувало що у мене просто огида до хлопців.Більшість хлопців кажуть що всі дівчата шукають мажорів але виходить що для хлопця теж важлива фінансова сторона дівчини інакше вона ніхто і звати її ніяк.Всі справжні чоловіки повимирали тоді коли здохли динозаври.анон.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 26.06.2018, 12:27 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4505
В наших стосунках я утримую пацу,оплачую за нього кожен день куди б ми не пішли. Результат - під час сексу я не кінчаю,бо не відчуваю біля себе мужика. Довго ще будемо разом?
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Що для вас означають гроші?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом