MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Чи важко бути чоловіком ,...очима жінки.
Чи важко бути чоловіком ,...очима жінки.
OlenkaДата: Четвер, 18.05.2017, 09:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Жінки часто називають себе слабкою половиною людства і тим не менше все частіше намагаються перебрати на себе обовязки сильної половини. Ми закінчуємо школу з золотими медалями, отримуємо декілька вищих освіт, рухаємось по карєрних сходинках, займаємо керівні посади, готуємо сніданки-обіди-вечері, виходимо заміж, народжуємо дітей, турбуємось про домашній затишок і звісно ж, жаліємось подругам на те, як нам важко. За чашечкою ароматної кави ми завжди знайдемо декілька цікавих тем для обговорення. І чомусь все частіше цією темою стають чоловіки, а саме те, чому вони нас не варті. Ми ж такі ідеальні, встигаємо і в карєрі, і в домашніх справах, та ще й за собою слідкувати не забуваємо. А вони чомусь нас не цінують! І чомусь так рідко ми задумуємось про те, чи важко бути чоловікам чоловіками? Тим більше, коли дома жінка, яка уже виконує чи не усі функції чоловіка.



Чи важко бути чоловіком? Погляд очима жінки.То все-таки чи важко бути чоловіком? На перший погляд що ж там складного? Все чого вимагають від чоловіків-це заробляння грошей. Ну і звісно ж посаджене дерево, збудований дім та народжений син. А решту за нього зробить жінка. І дерево поливатиме, і дім прибиратиме і сина виховуватиме. Залишаються тільки гроші. Для чоловіка це чи не питання усього життя. З самого народження його виховують, з часом дають освіту, а все для того щоб в майбутньому він зміг заробляти. На кожного чоловіка в певний час вішають цей ярлик і намагаються перетворити в робота, в машину по виготовленню зелених папірців. Не успішний чоловік автоматично вважається чоловіком-невдахою. І нікого не цікавлять його погляди на життя. А можливо для нього гроші просто не мають значення. Він бачить щастя в іншому і прагне чогось іншого. Він може бути митцем і творити свої шедеври, роздаровуючи їх дорогим людям абсолютно щиро і безкорисливо. Він може бути волонтером чи пасічником. Він може бути ким завгодно. Він повинен мати право вибору. Але світ робить вибір за чоловіків.

Стереотип успішності чи не один з найактуальніших та найболючіших для чоловіків. Навіть коли чоловік стає мега-успішним бізнесменом і в нього вже давно є власний заміський будинок, дача з басейном, декілька іномарок останніх моделей, хороша дружина і красуня-коханка, ні одна з двох жінок ніколи так і не дізнається про те, як важко чоловікові відповідати на сотні телефонних дзвінків, проводити переговори, переживати за успіх підписаних договорів, бо ж справжній чоловік не повинен скиглити. Він ж чоловік! Сильна стать! Жінки не люблять слабких чоловіків. Вони люблять успішних. І тільки чоловіки знають чого коштує насправді успіх

Ну і звісно ж такі розповсюджені стереотипи щодо того, що народжений чоловіком неодмінно має вміти забивати цвяхи, робити ремонт, переставляти меблі, водити машину. А головне бути впевненим в завтрашнім дні, бути відповідальним і надійним. Від чоловіків завжди очікують впевненості. Ніхто не може знати напевне що буде завтра, але чоловіки просто повинні забезпечити жінкам це відчуття захищеності та стабільності. Інакше не за горами черговий скандал на тему все треба думати самій. Жінки ж часто власноруч беруть на себе зайві обовязки, виконують їх, втомлюються і звісно ж, зривають свою злість на чоловіках. Роблять те, про що їх ніхто і не просив. І не питають своїх чоловіків про те, чи потрібно їм це. Можливо чоловіки просто хочуть повернутись втомленими з роботи до люблячих терплячих дружин, з котрими зможуть поділитися враженнями від дня що минув.


Чоловікам дісталось і від природи. Науковцями давно доведено що ще з дитинства хлопчики частіше травмуються та хворіють на серйозні інфекційні захворювання, а з часом на серцево-судинні та навіть онкологічні. Важче переносять стреси та й живуть на десять років менше за жінок. А враховуючи їхню кількість на планеті і все вище сказане, чи не пора нам, жінкам, частіше прислухатись до своїх чоловіків, берегти їх і цінувати. Їх і так в нас так мало! Хто ж нам даватиме це відчуття стабільності, хто даруватиме нам ласку та підтримку, хто вигулюватиме наших собачок, купуватиме продукти та виноситиме сміття. Без них ми точно не обійдемось. Тож турбуймось про нашу сильну чоловічу стать і повірте, що це нам вернеться сторицею!
Прикріплення: 5858473.jpg (21.8 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 18.05.2017, 09:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
А хіба не почастішали випадки, коли дами аж занадто співчувають бідолашним чоловікам, які вкалують, як негри, щоб прогодувати цілу сімю?.. Серед моїх знайомих таких вже достатньо. Звісно, бувають такі особи прекрасної статі, які цілі дні просиджують перед серіалами і пробігаються ринком. Але більшість все ж вкалує не менше, до того ж на них і більшість домашньої роботи прання (попри наявність пральок, все ж тре то все сортувати, вішати, зінами, прасувати. А якщо в сімї є ще й маленька дитина, то прання стає щоденним ритуалом), закупи (величезні торби продуктів, а не лише пакетик білизни останньої колекції), куховарство (блендери спрощують лише силову роботу, а от овочі ніхто не почистить) і т д. Нащастя то все не про мого чоловіка, бо він дійсно вкалує, як негр, та ще й, прийшовши з роботи, допомагає поприбирати. Ну, хіба крім балуваності у виборі їжі. Але тут винна тільки я. Якщо зранку була картопля, а в обід те саме, то обовязково почую: А чогось іншого нема?. В свекрухи так не перебирає їсть, що є. Повторюсь сама розбалувала, сама і розгрібаю
 
OlenochkaДата: Понеділок, 15.01.2018, 01:42 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
В житті варто бути з чоловіком, дивлячись на якого, ви будете відчувати щось більше ніж просто бажання бути поряд, фізичний потяг, закоханість. Повинне бути відчуття впевненості в завтрашньому дні, захищеності, душевного спокою. Воно або є, або його немає. Вам не підвладно щось змінити, тому що в даному випадку все залежить тільки від чоловіка . І повірте, ці речі не зрівняються ні з чим. Тому будьте іноді прискіпливими при виборі свого супутника.

Прикріплення: 3107805.jpg (35.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 01.03.2018, 10:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Х22. На даний час так вийшло, що повністю займаюсь кар'єрним розвитком, на стосунки і т. д. часу нема взагалі. Через це, часто чую , що я пройобую свою молодість, що потрібно тусити, розважатись... і уже шукати а то й мати майбутню жінку, бо потім мене буде чекати лише розвідьонка з дитиною...
WTF!!!? ви ж самі ждете і хочете , щоб ваш постійний йобарь(чоловік) був з усім і відразу і міг вас цілком задовільнити. 
Чи я помиляюсь і вам дійсно похер і я просто дарма трачу час?



Все потрібно в міру, не можна повністю закинути побудову сімї і зосередитись на роботі. Нормальна дівчина побачить перспективного хлопця і почекає/допоможе йому досягти висот і паралельно збудувати сімю. Бо поки ти будеш будувати бізнес щоб в 35-40 років перемкнутись на сімю - вибір вже буде ніякий. І тоді буде дуже важко знайти хорошу людину серез замаскованих кровопивць які клюють лиш на твої статки і вміло маскуються (поки ти качав бізнес - вони качали свої навики). А знайти особу яка буде продавати тобі своє ніби душевне тепло за вічнозелені папірці - можна у будь якому віці.
Прикріплення: 8038592.jpg (44.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 21.07.2018, 11:12 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Яким має бути чоловік?



По-перше, чоловік у будь-яких ситуаціях повинен залишатися чоловіком По-друге, чоловік повинен бути сміливим і чесним, не обманювати, в першу чергу, себе. Також повинен бути сильним, цікавим, цілеспрямованим і впевненим у собі і в своїх силах. Сильним не тільки в фізичному стані, але і сильним в знаннях, у справах, в розумовому мисленні. Чоловік повинен бути відданий одній дівчині, яку любить, і, не дивлячись на багато труднощів, вміти домагатися Її (власник). Також повинен бути, грубо кажучи, педант. Він повинен щиро любити свою дівчину. Буде Любов в сім'ї - буде і все інше. Але, мені здається, в нашому світі чоловіків рідко зустрінеш таких чоловіків.
Прикріплення: 7311522.jpg (20.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Чи важко бути чоловіком ,...очима жінки.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом