MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Фотографії на Facebook – яких правил дотримуватися?
Фотографії на Facebook – яких правил дотримуватися?
OlenochkaДата: Неділя, 28.01.2018, 17:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4498
Якщо ви типовий підліток або тінейджер, то ви використовуєте FB кожен день. Осуджуєш, лайкаєш, дивишся і... кидаєш фото. Ось 8 правил, яких потрібно дотримуватися, щоб уникнути проблем.



Не викладайте фотографій, де є інші без їх згоди.
Неважливо, чи це ваш хороший товариш або друг. Публікація фотографій інших завжди вимагає згоди від самих осіб. Про те, як може все закінчитися негативно , - розповідає Олена:

– Колись я завантажила фотографію, на якій була я і моя подруга. Це було фото з вечірки на хаті. Через годину вона подзвонила мені з претензією і сказала,  не спілкуватися з нею до кінця життя. Виявилося, що її батьки не знали, що вона була на цій вечірці. Туди зайшла тільки на хвилинку, але її не повинно було бути ні на хвилину. Її мама побачила, що подруга була відзначена, і почався цирк. Я її, напевно з два тижні вибачалася, – згадує Олена.
Ну – це тільки один з можливих сценаріїв. І все було б добре, якби тільки Олена запитала, чи може вона скинути загальні фото в мережу.


Не викладайте фотографії, на яких хтось третій вийшов нерозумно.
Наприклад, якась пара, смішно цілується. Зрозуміло, ви хочете, щоб ваші друзі посміялися. Пам'ятайте, що комусь це насправді може зробити дуже шкоди. Деякі дійсно погано це переживають, і ви не можете так грати чиїмись почуттями.

Не викладайте фотографії, які коли-небудь можуть вам нашкодити.
Уявіть собі – в майбутньому ви йдете на співбесіду. Все супер, до часу, доки не виявляється, що ваш потенційний роботодавець бачить мережу, знайшов тебе і говорить відкрито, що не можуть найняти когось, хто опублікував свої фото на туалеті – це шкодить іміджу компанії. На жаль, це дійсно може так виглядати. В даний час перевірка від потенційного співробітника на FB-це норма. І ваші фото з бананом в роті, дійсно вам не допоможуть.

Не публікуйте фотографії без контролю над другим планом.
Завжди оцініть фотографію з точки зору того, що знаходиться на другому плані. Інші швидко знайдуть те, чого ти не помічаєш. Таких фотографій в мережі тисячі – красива дівчина позує для фотографії в ванній кімнаті і туалеті вода "у другій лінії" не злита. Або на підлозі лежать брудні труси.
Хоча другий план, теоретично мало значний, звертайте на нього увагу в рівній мірі, як на перший.

Не кидайте постійно однакові...фотографії.
Серйозно – ваше обличчя, ваше обличчя, ваше обличчя? Це мега-нудно. Або тільки позувати в нових шмотках. Різноманітність – люди на це хочуть дивитися! Ті, хто кидають постійно одне і теж дуже негативно обговорюються. Тому що вони просто нудні.

Не кидайте фотографій не своїх дітей.
Деякі батьки дуже хочуть, щоб захистити приватне життя своїх дітей і взагалі-то, важко їм дивуватися. Переконалася в цьому Марія:
– Два місяці тому я була у мого брата. Він має маленького сина. Зробила йому кілька фотографій в підгузку, я хотіла показати подружкам. Зрештою, одну опублікувала на фб, що це мій племінник. Через деякий час мій брат подзвонив з великими претензіями, щоб я легковажна. І що вони не хочуть, щоб кожен, хто тільки захоче, міг бачити їх сина майже голим. Я видалила фотографію, вибачилася і зараз добре, – каже дівчина.

Не кидайте фотографій з грошима.
У руки потрапили (мабуть, випадково) великі гроші? Дізнайтеся, чому не варто фотографуватися з ними і викладати такі фотографії на fb:
– Мій друг мав таку штуку ситуацію, – пояснює Іван. – Його батько продав машину, в будинку було 20 тисяч. Він швидко зробив фото з цими грошима, яке виклав на фб. Ну і добре, зібрав купу лайків, справа начебто затихла. Але через тиждень, обікрали будинок! Гроші були вже переведені на рахунок, але злодії зробили шкоду на кілька тисяч. Батько дізнався про фото, і син дістав покарання він не купив нового компа, який обіцяв.

Не кидайте ваших фотографій з поїздки.
Принаймні, протягом свого життя! Не слід цього робити за однієї простої причини – це просто повідомлення для злодія, і це звучить: "нас вдома Немає і не буде ще довго, роби, що хочеш".

Обережність ніколи не завадить
Камера в руках деяких людей може наробити дуже багато шкоди. Не ставай одним з тих, хто бездумно викладає у мережу фото.
Прикріплення: 1899350.jpg (33.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Фотографії на Facebook – яких правил дотримуватися?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом