MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Відмінності між дівчатами та хлопцями
Відмінності між дівчатами та хлопцями
OlenochkaДата: Вівторок, 06.03.2018, 23:00 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Дослідіть основні відмінності між хлопцями і дівчатами.



Дівчата відрізняються від хлопців і, що до цього ніхто не сумнівається, адже це видно навіть неозброєним оком (зазвичай). Проте сьогодні ми зосередимося на менш очевидних відмінностях, а саме у відмінностях характеру. Нижче ви знайдете основні характерні особистості, чим вони інші у дівчат і у хлопців.

#1. Поділ уваги. Дівчата можуть робити кілька речей одночасно. Без проблем, ми можемо поговорити з подругою (навіть по телефону, адже від того, що навушники, динамік, і навіть саме плече і вухо, між якими можна вставити камеру?), готувати обід, дивитися серіал та планувати на наступний день. Хлопці не мають такої потужності.

#2. Слухати. Хлопці мають трохи більші проблеми зі зосередженням, особливо коли дівчата починають їм про щось розповідати. Вони через деякий час кажуть вже досить. Можливо, ти помітила, що коли особина чоловічої статі є чимось зайнята, а Ти починаєш йому щось говорити, незважаючи на те, що він навіть, може Вам щось відповісти (найчастіше це: ,,так", ,,ага"," добре"), він дійсно не має уявлення, про що ти говориш.

#3. Терпиливість. У цьому випадку хлопці виграють. Дівчата, як правило, швидше перегорають і кидають роботу.  Хлопці мають більше терпіння і вони можуть витратити більше часу на одне завдання.

#4. Емоції.  Звичайно, ми знаємо, що дівчата підходять до справ у більшості випадків, більш емоційно, ніж хлопці. Дівчатам частіше доводиться драматизувати і створювати чорні бачення. Ми керуємося серцем, у той час як чоловіки розумом (звичайно це не означає, що дівчата не думають!).

#5. Відоме ,,здогадайся". Це одна з базових відмінностей, що є причиною багатьох конфліктів. Ми б хотіли, щоб наші улюблені могли нам читати думки (звичайно, не завжди, а тільки тоді, коли хочемо цього) або просто вміли ворожити на кавовій гущі, і знали з якої причини ми на них ображені. На нашу думку, іноді ми відправляємо хлопцям сигнали, проте що вони повинні зрозуміти, ті речі які не помічають.


Зазначені вище відмінності це, звичайно, не всі речі, які нас розділяють. Варто пам'ятати, що завжди знайдуться виключення, тому можливо, щоб у Ваших стосунках все було навпаки, наприклад, Ти не маєш зосередженості та уваги, а Ваш улюблений чоловік-так.

Як у Ваших стосунках? Пишіть в коментарях!

Фото: http://pl.pinterest.com

Прикріплення: 4344262.jpg (44.7 Kb) · 5082030.jpg (58.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Відмінності між дівчатами та хлопцями
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом