MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Як поводитися в кафе?
Як поводитися в кафе?
OlenochkaДата: Понеділок, 10.12.2018, 23:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Напевно я задрот... а може і ні... Кароче насправді неважливо. Проблема ось в чому. Так вийшло що за все своє життя я в кафе то бував максимум 2 рази. Короче майже не був. Зовсім не знаю правил тамтешнього етикету. Міг би мені хто небудь пояснити що робити? Конкретні питання: - Як кликати офіціанта?(напр."Гей ти підорок, Підійди сюди" або "молода людина"(якось по бабськи)) - чи Обов'язково залишати чайові? - Що ви зазвичай замовляєте і про що розмовляєте з дівчиною. Короче якщо комусь впадло писати те кинте хоча б пару посилань на розумні правила етикету(гугл куйню якусь радить) Напевно тупа тема... але для мене це дійсно проблема)



Швидка порада:
1. Ти задрот) 2. Кликати офіціанта кивком голови або знаком руки. 3. Чайові залишати ОБОВ'ЯЗКОВО. Не треба бути бидлом. У розмірі 10% від суми рахунку, якщо ця сума маленька, у розмірі 5%, якщо це сума велика (у тебе великий вона не буде, так що 10% залишаєш). 4. Якщо хочеш заощадити клич дівку в кав'ярню зі словами" підемо каву поп'ємо зі мною " (або чай). Офіціант підходить замовляєш чай/каву і тістечко за бажанням. 5. Завжди видно, хто рідко буває в кафе по скутості в поведінці, по тому як утикаються вивчати меню і так далі. Розмовляючи з офіціантом посміхайся. П. С. Все одно не допоможе) Удачі)

Розгорнута відповідь:
Не знаєш як робити - зроби один... сходи в цю кафешку один, подивишся меню, дуже корисно заздалегідь знати ціни і асортимент... ще допомагає коли знаєш в якій годинні в кафешці починається пікова жопа... Потренуватися. На початку офіціантка сама підбігає, потім досить показати що тобі від неї щось треба - наприклад коли вона подивиться на тебе можеш помахати їй рукою. Знання меню допоможе бути впевненим: коли приходиш в кафешку тобі пхають меню-ти його відсуваєш і говориш "блакитну лагуну і полуничний мохіто алкогольний, поки все" ти знаєш що у тебе в кишені всього 400  а замовив на 270, тобто несподіванок не буде... це відразу вбиває питання хто платить-ти дівчинку привів, ти замовив, ти оплатив, ти потанцював... На чай залишають 10% від замовлення якщо ти жмот або тобі тупо не вистачає на гандони-можеш не залишати... але якщо Ходиш часто в одне місце-можна прикормити офіціантку і вона буде називати тебе по іменні. тепер часте питання-куди сідати... залежить від раппорта і як легко ти його можеш досягти. можна сідати як навпроти так і поруч з нею... якщо в кафе стільці - краще сісти навпаки, тому що у стільцях складно торкатися. Брати можна і навпаки - наприклад за руку і дивитися в очі... якщо раппорт відмінний-краще сісти з нею на лавку - так простіше перейти до обнімашок/поцілунків.

Дівчача думка:
Якщо хочеш, що б платити навпіл - треба якось показати це дівчині до того, як прийде рахунок. Але як на мена хлопці, які МЕНЕ ж запросили на побачення, а потім кажуть :"Роздільний рахунок, будь ласка" - що б не платити два долари за каву - це клінічні ідіоти. Якщо я запрошую в кафе (друга, подругу) - платимо окремо, чи платить він - після кілька секунд ввічливого спору з мого боку. Якщо дівчина починає розкочувати губу, пожартуй, що "мила, з такими темпами я буду харчуватися тільки водою і повітрям" - ну, якщо замовляє креветки з чорною ікрою. Нормальні дівчата так себе не ведуть. Простіше - бентежаться, коли пропонуєш за них ааплатити, дістають гроші - не реагуй. Галантно поклади гроші в рахунок, можеш вимовити :"Здачі не треба". Хоча краще просто-принесе в тому ж рахунку здачу, а ти на неї не реагуй. Якщо здача не надто велика. Не поводься в кафе як бомж з вулиці, роби вигляд, що ти тут старожил. Не груби офіціантові, але і не соромся його погляду. Говори ввічливо і спокійно. Гроші твої, значить і вирішувати тобі. Не знаєш, що означає крива назва - не соромся, запитай. Не "Що це таке?"а" що входить до складу?"Я терпіти не можу, коли мене намагаються посадити, зняти пальто - якщо цього робити не вміють. Не треба тужитися, дівчина якось роздягалася без тебе всі ці роки.
Прикріплення: 6349373.jpg (195.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Як поводитися в кафе?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом