MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Виявляється, що кожен з нас брехун!
Виявляється, що кожен з нас брехун!
OlenochkaДата: Понеділок, 24.06.2019, 21:42 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4505
Чи можливо, що кожен з нас бреше? Виявляється, що так!

Правда в тому, що кожен з нас бреше. Кожен! Без винятку. Ми приховуємо правду в різних випадках, дрібницях і більш важливих речах. Ви коли-небудь замислювалися, які найбільш поширена брехня? Ми вирішили перевірити!




Найпоширеніша брехня хлопців

"Ти чудово виглядаєш у цьому”

Хлопці дійсно бояться висловлювати свою думку на тему того, як ми виглядаємо, тому що, коли відповідь , погано", ми ображаємось. У свою чергу, коли відповідь,, добре", ми виявимо, що вони брешуть. Через це вважають за краще просто не коментувати про нашу зовнішність.

Хлопці використовують цю брехню також, коли вони втомилися бродити з нами по торговому центру. Щоб закінчити ці муки якомога швидше, вони кажуть, що ми добре виглядаємо, щоб повірили в це, і просто купили це плаття або блузку, а не приміряли інше і інше.

"Я подзвоню тобі”

Це найбільш часта використовувана брехня, щоб позбутися від дівчини, з якою вони були на побаченні, і вона виявилася не зовсім не ідеальною, як йому здавалося. Є ще одна можливість, що він просто забув подзвонити, але давайте домовимося-хто після відмінного побачення забуде подзвонити?

"Я нічого не пив”

Це брехня стосується вже трохи старших хлопців і дорослих чоловіків, найчастіше, що повертаються з вечірки. Коли дівчина чекає зла на свого хлопця, який спізнюється вже на півгодини, а він заходить в квартиру, як ніби нічого і не відбувається, її рівень гніву збільшується до максимуму. До того ж, відчуває запах алкоголю. Він же не повинен був пити! Ну,  хлопцеві не залишається нічого, крім як збрехати, що він не пив, і сподіватися, що вона в це повірить.

Найпоширеніша брехня дівчат

„Я не злюся”

Тут, напевно, не потрібно багато пояснювати. Якщо хлопець почує такі слова від своєї дівчини, повинен знати, що на 100%, щось зле і треба якомога швидше спробувати з'ясувати, в чому справа, якщо не хоче погіршити ще більше своє становище.

"Я його більше не люблю”

Так, звичайно... на жаль, розлюбити і забути свого колишнього не так-то просто. Якщо ви розлучилися два дні тому, то не кажіть своїм друзям, що Ви вже пережили любити. І так, Тобі не повірять.

„Все в порядку”

Найгірше питання, яке можна дати дівчині: "що у тебе?". Адже відомо, що не скаже що погано, жахливо себе почуває і постійно плаче в подушку (принаймні, не відразу). Безумовно, легше сказати, що все добре і не потрібно черговій людині пояснити причини печалей.

Найпоширеніша брехня про себе

"Ще один епізод”

Годинна 23.00-пора б вже йти спати, але... може подивитися ще одну серію улюбленого серіалу.

Годинна 1.30 – ,,Ну, да ладно, вже відразу закінчу цей сезон…”

„Ще 5 хвилиночок”

Будильник дзвонить вранці, а у вас немає сил або бажання вилазити з ліжка? Це не проблема! На щастя, придумали щось настільки чудесне, як,, повтор". Так ще тільки 5 хвилиночок.. 5 хвилин.. І знову ти запізнюєшся в школу.


"Ще одна кісточка.”

Все, що є. Шоколад діє, як наркотик. Відомо, що наважуючись на поїдання однієї кісточки, ми не зможемо протистояти іншим теж.

Ти теж, так робиш? Брешеш, таким чином, себі або іншим?
Прикріплення: 7441189.jpg (83.5 Kb) · 9468156.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.06.2019, 23:13 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
Як боротися з безперервними вимогами і тиском

Перевірте, як впоратися з постійним тиском

Як люди, молоді чи старі, ми все ще схильні до оцінки і думки оточуючих. Практично весь час хтось щось від нас вимагає. Іноді ми не в змозі відповідати очікуванням інших людей, а від завдання нас просто накриє. Ми перестаємо справлятися з усім цим, а постійний тиск інших тільки погіршують наш психологічний стан.


Як в такому випадку боротися з цим? Важко скласти певний план дій, так як кожен з нас індивідуальний. Кожен реагує по-різному, але можна виділити кілька елементів, яких кожен з нас повинен дотримуватися:

Цитата
1. Бути собою. Не говорити дурниць. Не прикидатися тим, ким не є. Не обманювати інших, і себе. Не потрібно грати, щоб виправдовувати чиїсь очікування. Так , рано чи пізно вийде назовні.

2. Вивчати свої можливості. Ніколи не можна говорити собі, що чогось не можу. Намагайся. Розширюй свої горизонти. Не вийшло? Важко стало. Забудь про це, і ти знайдеш щось інше ще краще.

3. Ставте цілі. У кожного з нас є мрії, чого він хоче досягти. Постав собі за мету і до неї прагни. Якщо хочеш, ти знайдеш спосіб. Почни з чого-небудь маленького. Просто перший крок. Навіть один, невеликий успіх може мотивувати і підштовхнути до наступних завдань. Адже немає нічого неможливого.

4. Робіть те, чого ви хочете, а не те що хочуть інші. Ви повинні бути непохитні в своїх рішеннях. Любите грати в м'яч? Грайте в футбол, а не наприклад, в баскетбол, тому що цього хочуть батьки. Ніхто не може змушувати робити щось, чого не любиш.

5. Роби стільки, на скільки здатні. Давайте з себе все, але пам'ятайте, що деякі речі можуть бути тимчасово поза межами досяжності. До всього можна дійти, але не завжди відразу.

6. Школа-це важливо, але не головне. Освіта, є звичайно важливим моментом в нашому житті. Але ми повинні пам'ятати, що школа-це не все. В майбутньому може виявитися, що те чого все життя вчили, нам це не підходить або ми будемо виконувати зовсім іншу роботу. Тому в молодості треба знайти час на розваги і друзів. Тому що саме молодість-час відпочинку і друзів. Коли виростемо, з'являться обов'язки, робота, і не все буде так легко, як раніше.

7. Не бійтеся змін. Часто буває так, що все життя мріяв наприклад, буде лікарем. Раптово ми отримуємо прозріння, і нам починає подобатися щось інше. Не потрібно боятися цього. Ніколи не пізно змінити. Повинно бути нам добре і ми повинні радіти і отримувати задоволення від того, що ми робимо.

Вимоги - це не погано. Формують в нас почуття обов'язку і самодисципліну. Ми самі повинні вимагати щось від себе, адже ніхто ніколи не говорив, що буде легко. Але ми повинні жити в злагоді з собою, а не так, як інші від нас цього чекають.

 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Виявляється, що кожен з нас брехун!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом