MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Що варто купувати під час літніх розпродажів?
Що варто купувати під час літніх розпродажів?
OlenochkaДата: Неділя, 30.06.2019, 11:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Цікаво, що варто купувати під час літніх розпродажів? У цьому пості ми публікуємо невелику шпаргалку!

Літні розпродажі найкращі, магазини змагаються численними акціями. Що варто купити, а що ні? Відповідь ви знайдете в цьому пості!




Що варто купувати під час літніх розпродажів?

1. Светр. Влітку ми зазвичай не думаємо про покупку одягу на наступний сезон, і це велика помилка! Саме цей тип одягу найбільш переоцінений, і часто буває так, що одяг, який не буде проданий, знову виставляється восени, з більш високою ціною на ціннику. Це стосується, зокрема, невеликих бутиків.

2. Бікіні. Купальники мають найвищі ціни, на початку сезону. Пізніше будуть дешевші, тому варто їх шукати саме на розпродажах, зокрема більшості магазинів немає бікіні круглий рік, так що якщо не купити, нам доведеться почекати до наступної весни.

3. Осінні черевики. Тут ситуація схожа на светри та інший осінній одяг. Варто ходити на розпродажі з думкою про комплектації гардеробу на наступний сезон, тому що можна знайти багато хорошого за привабливими цінами.

4. Пляжні аксесуари. Ми маємо на увазі тапочки, покривала, рушники, сумки ітд. Більшість з цих речей доступна в магазинах тільки влітку, так що варто скористатися розпродажею, особливо, що мода на ці речі не пройде.

5. Позачасовий одяг. Модні тренди можуть змінюватися кожен сезон, тому наповнення шафи тим, що якраз в моді, не має сенсу. Зверніть увагу, що навіть модні блогери, які завжди в курсі новин, більшу частину одягу вони надягають на фотосесії, а потім продають. Звичайно, якщо ви обов'язково хочете бути модним-розпродажі є кращим приводом, щоб купити наряд, який буде модним в наступному сезоні. Ми рекомендуємо, ставити на вічній класиці.

Що не варто купувати під час літніх розпродажів?

На нашу думку, не варто купувати одяг, який модний, але не до кінця подобається або подобаються, чи погано в них виглядаєш. Хоч щось коштувати навіть 90 грн, витрачати на це гроші і маскувати в шафі не має абсолютно ніякого сенсу.

Аналогічно ситуація виглядає і з красивим одягом, до якого потрібно схуднути. Якщо у тебе вже є кілька таких в твоїй шафі, Повір мені, Інші тобі не потрібні.


Третя група-це одяг, який вже є у вашій шафі. Інша синя блузка з коротким рукавом вам не потрібна, навіть якщо вона відрізняється вирізом або способом застібки.

Джерело для nastolatek
Прикріплення: 2945491.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Що варто купувати під час літніх розпродажів?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом