MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Дрібниці, які варто взяти в гори
Дрібниці, які варто взяти в гори
OlenochkaДата: Неділя, 07.07.2019, 10:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Вирушаєш в гори? У цьому пості знайдеш кілька речей, які можуть стати в нагоді в польових умовах.

Збираючись в гори, перш за все, надіньте відповідне взуття: зручне, з товстою підошвою і зроблене з водонепроникного матеріалу. Візьміть з собою куртку і светр – погода любить змінюватися. Найкраще ходити в колі хороших друзів, веселіше, і безпечніше. Перш ніж вирушати, потрібно оцінити свої можливості і приготуватися на різні сценарії екскурсії і повідомити близьким, де саме Ти йдеш. В дорозі, коли почує себе погано, краще розвернутися, ніж потім шкодувати. Не довіряй на 100% смартфонові і завжди тримай при собі карту в паперовій версії.



Дрібниці, які варто взяти в гори:

Невелика аптечка - в горах ви можете стати свідком аварії, тоді вам потрібно зберігати холоднокровність, викликати допомогу і рятувати потерпілого. Маленька аптечка, в якій знаходяться: маска для штучного дихання, кілька пластерів різних розмірів, і пара гумових рукавичок. Ви також можете взяти з собою хустку для дезінфекції. Всі ці речі доступні в аптеці.

Армійський ніж – в ньому є ніж, лупа, вилка, ложка, напильник, відкривачка для банок і багато іншого. Стане в нагоді при вживанні їжі, розпалювання багать, чи в обрізанні невеликих гілочок або матеріалу.

Свисток-в Бескидах, або інших горах можлива зустріч дикої тварини. Тільки кілька видів тварин може безпосередньо загрожувати людині і, на щастя, трапляється це досить рідко. Однак необхідно брати до уваги різні сценарії. Не кожна тварина злякається, свисту і втече, тому краще заздалегідь перевірити, як уберегти себе від нападу цього жанру. Перш за все, не сходи зі шляху і не намагайся приручати диких тварин. Свисток стане в нагоді і для спілкування з групою.

Багатофункціональна пов"язка – Деякі носять їх навіть кілька. Схоже на тонкий димохід. Виготовлений з еластичного матеріалу. Її можна носити на шиї або як пов'язку, шапку, браслет. Цей слінг також допоможе при порятунку.

Сірники і / або запальничка – вогонь в горах стане в нагоді для розпалювання багаття (заздалегідь перевірте, де і коли це дозволено). Сірники коштують значно дешевше і простіші у використанні, але вони можуть промокнути. Запальничка буде працювати у будь-яких умовах. Для розпалювання багаття необхідний додатковий розпалювач.

У горах, пам'ятайте про здоровий глузд!


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 8731660.jpg (47.5 Kb) · 1053489.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Дрібниці, які варто взяти в гори
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом