MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Що робити у вільний час?
Що робити у вільний час?
OlenochkaДата: Неділя, 14.07.2019, 11:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Ви поняття не маєте, що робити з великою кількістю вільного часу в канікули? Якщо так, то це повідомлення саме для Вас!

Може здатися, що канікули-це час відпочинку, можливість виспатися і нічого не робити. Але що, якщо все це встигло вже набриднути? Якщо ця проблема стосується Вас, то нижче ви знайдете 6 способів творчо провести час.



Цитата
Способи від нудьги

1. Зробіть собі хоча б один день домашнього спа
Можна нанести на обличчя маску, зробити пілінг, змастити тіло красивим ароматним лосьйоном, прийняти розслаблюючу ванну з маслами, відрегулювати брови або пофарбувати нігті. Варіантів багато, а мета одна – піклуватися про свою красу.

2. Упорядкуйте свій гардероб

Можливо, протягом навчального року у вас не було часу тримати речі в порядку. У літні дні можна таким чином класифікувати одяг сезонно, або ж подумати над створенням стилю, яких ніколи раніше не одягали. Це також ідеальна можливість попрощатися з одягом, який ви не носили протягом року (або двох)- ви, ймовірно більше не будете його одягати, тому немає сенсу аби займало місце на полицях.

3. Зроби що-небудь не тільки для себе

Щоб використовувати відпочинкові дні, щоб зробити щось корисне для інших, ви можете стати добровольцем. Прийом до довколишнього притулку для тварин і Запропонуйте свою допомогу або взяти участь в зборі продуктів для нужденних.

4. Переглянь старі памятки

Багато вільних днів, це хороша можливість знайти своїх пам'ятки з дитинства, або дрібнички, привезених з відпустки. Ви також можете подивитися сімейні фотоальбоми. Вмов своїх близьких на спільний перегляд – не досить того, що ви проведете більше часу разом, можна почути раніше невідомі сімейні історії.

5. Почніть займатися спортом

Хоча багато дівчат перейшли на дієту на довго перед канікулами, занять ніколи не буває занадто багато. Постарайтеся займатися хоча б 2-3 рази на тиждень. Це може бути біг, йога, ролики, плавання або уроки танців. Я думаю, що кожна з вас може знайти відповідний спорт для себе.

6. Прочитайте хоча б одну книгу

Щоб убити нудьги знайдіть книгу, жанр якої припаде Вам до смаку і просто почніть її читати. Ви можете купити книгу, взяти її в найближчій бібліотеці або створити обліковий запис на безкоштовне додаток, де знаходиться багато цікавих позицій.



Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 1907684.jpg (40.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Що робити у вільний час?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом