MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Основні правила безпеки на воді
Основні правила безпеки на воді
OlenochkaДата: Неділя, 11.08.2019, 12:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Дізнайтеся основні принципи безпеки, які слід дотримуватися над водою.

У відпустці ми проводимо багато часу на озері, біля моря або в басейні. Зрештою, адже немає напевно, нічого приємнішого, ніж у спекотний день освіжитися в басейні. Щоб мати можливість повністю розслабитися і добре провести час, проте необхідно дотримуватися обережності і мати здоровий глузд. Кожен рік багато людей про це забувають, що призводить до біди. Щоб цього не було, ми підготували короткий посібник, який містить кілька основних правил безпеки, які повинні дотримуватися над водою. Пам'ятайте, що відпустка не звільняє від мислення!



Основні правила безпеки на воді

Наступні правила виписані в порядку від менш серйозних наслідків (сонячні опіки, сонячний удар), до тих, порушень які можуть призвести до інвалідності і навіть смерті!

Носіть головний убір. Бейсболка або капелюх не тільки захистить ваші очі від різкого світла, але, перш за все, від запобігання перегріву голови, яке може привести до сонячного удару.

Застосовуйте сонцезахисний крем. Він захистять Вас від сонячних опіків, тому не припиняйте його застосування. Можливість хвалитися тілом протягом 2 місяців протягом року не варто аби піддавати себе спалюванням шкіри.

Не забудьте про відповідну гідратацію. Влітку дуже легко отримати зневоднення, що може мати серйозні наслідки. Непритомність-не рідкість, а коли відбувається над водою, може бути дуже небезпечно. Завжди беріть з собою велику пляшку води.

Не спи на сонці. Не завжди ми над цим маємо монтроль, але коли ви відчуваєте що наздоганяє втома, перемістіться в тінь, надіньте футболку або накрийтесь рушником. Це захистить Вас від сонця і ті частини тіла, які тривалий час будуть піддаватися впливу прямих сонячних променів.

Не пий алкоголю. Вживання алкоголю над водою особливо небезпечно, оскільки може призвести навіть до смерті! Не слід ставитися несерйозно. Якщо хтось вмовляє Тебе на пиво, то просто відмовся, особливо якщо знаєте, що у вас слабка голова.

Не стрибайте у воду, якщо не знаєте, на скільки глибоко. Стрибки у воду, особливо на голову, коли ми не знаємо, як глибоко в цьому місці, вкрай безвідповідальні. Дуже легко таким чином можна зробити собі шкоду, і навіть привести до постійної інвалідності!

Не показуйся перед друзями. Така поведінка завжди закінчується погано. Вода-небезпечна стихія, і в поєднанні з вихвалянням перед друзями  може мати трагічні наслідки.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 9436816.jpg (59.4 Kb) · 6165684.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Основні правила безпеки на воді
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом