MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Як використати Black Friday?
Як використати Black Friday?
OlenochkaДата: Субота, 30.11.2019, 12:33 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Цитата
Наближаються величезні знижки і пропозиції, але в цьому записі я покажу, чому не варто купувати все, що потрапить нам в руки.

Ви, напевно, вже кілька тижнів думаєте про те, що купити, плануєте робити покупки і складаєте бюджет з урахуванням чорної п'ятниці. Тут я хочу зробити деяке розмежування-покупки діляться на ті, які ви все одно будете робити - наприклад, електроніка, і на ті, які менш необхідні, наприклад, ще один светр. Варто купувати на розпродажах щось, що Вам потрібно. Зрештою, краще купити телефон, дешевше, вартість чохла і захисного скла, або просто зниженого на 30%

Якщо це ще одна річ, з циклу , коли-небудь стане в нагоді", то це абсолютно безглуздо. Мало того, що ви можете втратити багато грошей на такій штуці, це теж швидше за все, не буде використовуватися. Дешева ціна сильно впливає на оцінку речей, і більшість з нас зважиться на таку можливість тільки тому, що це було. Давайте подумаємо, чи буде ця річ приземлятися в нашому кошику також через 3 тижні після продажу? Якщо так-беремо. Якщо ні – навіщо?

Наш світ, на жаль, так зроблений, що одні мають мало, практично нічого, а іншим все. Я кажу тут про дитячі будинки, будинки матері-одиначки, людей бездомних і багатьох інших. В той момент, коли ми купуємо ще одну річ для нашої великої шафи, хтось інший збирає одну річ мрії. Мене засмучує картина бідних дітей в місті без шапок і з обірваними черевиками. Або бездомного старого, якому в зиму ні де сховатися. Особисто мені нерозумно купувати гору непотрібних речей і минати цих людей на вулиці. У чому ми краще їх? Нічим.

На цих великих розпродажах, може, купимо що-небудь для дітей і відвеземо в дитячий будинок? Може в притулок ковдри на зиму? Як щодо того, щоб подарувати що-небудь бездомному?  Я запевняю вас, що таке використання уцінок набагато краще, ніж засмічення вашої шафи. Йдуть свята-це час добра для інших.

У цьому шопінгу варто зупинитися і задуматися. Дуже часто здається радість від нової речі, пройде після двох днів, як не швидше. Ми купуємо, тому що нам потрібна ця штука, або тому що вона дешевша?

Давайте не будемо божеволіти і не брати речей, зроблених з безнадійних матеріалів, і це ще з Азії, де компанія не заплатила належним чином своїм співробітникам тільки тому, що ми заплатили менше. Низька ціна продукції повинні задуматися. Хто б пошив, наприклад, светр за таку ціну? Експлуатація азіатських країн триває, з нашою мовчазною згодою. Те, що річ можна виготовити дешевше, не означає, що це правильно. Почитайте про політику компаній, що експлуатують співробітників.


При здійсненні покупок в цей "чарівний день" люди виривають собі речі, годинами стоять у чергах, щоб купити те, на що вони здатні (як правило, знижка не така велика). Для цього вони купують більшість речей для декількох годин задоволення.

Я закликаю вас купити щось нужденним і насолоджуватися нематеріальними речами
 


Джерело dlanastolatek
 
OlenochkaДата: Понеділок, 10.02.2020, 23:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Не всі бренди дають знижки
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Як використати Black Friday?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом