Olenochka | Дата: Субота, 18.01.2020, 13:52 | Повідомлення # 1 |
| Банка хорошої енергії. Ви коли-небудь чули про це? А може, у вас вдома є така? Якщо ні, не соромся, прочитати записи, в якому все пояснено.
Напевно у кожного з Вас є улюблене слівце, золота думка, може якась цитата з фільму, пісні або книги. Це слова, які приводять нас у гарний настрій, мотивують до дії. Б'юся об заклад, що більшість з нас має якийсь плейлист наприклад, мотивуючий до занять.
Банку хорошої енергії-це не що інше, як посудина заповнена вщерть цитатами, золотими думками, фотографіями, будь чим. Є одна умова: те, що Ви там знайдете, буде кожен раз покращувати Вам настрій.
DIY: Баночка хорошої енергії Необхідні речі:
кольоровий Папір, палички від морозива фломастер скляна банка ідея
У моїй хорошій енергетичній банці є барвисті картки, але вони також можуть бути паличками для морозива. Я розділила їх за кольором. Рожеві стосуються сфери любові, зелені – дружба, синій – мотивації, Жовті-це компліменти. Є ще білі-порожні. Коли я витягую порожню записку, це означає, що я повинна написати на ній щось хороше. Всі веселощі полягають в тому, що коли мені сумно або я зла беру одну записку, і це робить мені кращий настрій. На листочках паперу знаходяться цитати з моїх улюблених книг або смішні висловлювання, які завжди покращують мені настрій.
Це дійсно чудова річ. Такий подарунок можна зробити собі або близькій людині, може, подрузі, яка має проблеми з самооцінкою, може молодшій сестрі або брату з золотими порадами на майбутнє підліткового життя, може батькам з вдячністю за все, що ви для нас робили? Все залежить від Вас!
Спробуйте і поділіться враженнями. Подарунок сподобався? Ваша банка дійсно виділяє позитивну енергію? Поділіться враженнями в коментарях!
Джерело dlanastolatek
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.02.2020, 22:34 | Повідомлення # 2 |
| Ідея хороша
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 04.03.2020, 23:49 | Повідомлення # 3 |
| Цитата На св"ято весни Кожній дівчині іноді потрібно трохи солодощі. Цукерка, шоколад або улюблений десерт з кафе стануть ідеальним подарунком для будь-якої дівчини, за умови, що вона не на дієті.
|
|
| |