Перевірте, як стрес впливає на ваше здоров'я і благополуччя.
Наше психічне здоров'я також впливає на наш фізичний стан. На жаль, ми часто забуваємо про це, тим самим завдаючи шкоди собі, приводячи до хвороб і виснаження організму. Страждають і наші відносини з близькими. Сучасний хід не сприяє хорошому самопочуттю і оволодінню емоціями. Подивіться, які наслідки несе стрес.
Цитата
На що впливає стрес?
1. Колір обличчя-тривалий стрес може негативно вплинути на стан нашої шкіри. Деякі також в результаті стресу починають дряпати пустули на обличчі, що робить його ще гірше. Зупиніться на мить, зробіть глибокий вдих і спробуйте заспокоїтися. Не варто переводити свої емоції на обличчя. Пиття меліси допомогло багатьом дівчатам впоратися з цією проблемою.
2. Імунітет - в результаті стресу може бути знижений, але ж в цей період він особливо важливий. Крім правильної дієти, ретельного миття рук, намагайтеся частіше посміхатися і-перш за все-відпочивати. Ти заслуговуєш цього!
3. Погана успішність-не піддавайся! Ти багато чому навчилася для цього тесту, ти підготовлена, і обов'язково його пройдеш. Не турбуйся про запас, тому що стрес може змусити забути все, що дізналися. Негативні думки-геть!
4. Сварки-не варто передавати злі емоції далі, але з іншого боку, їх теж не варто накопичувати. Знайдіть щось, що дозволить вам жити і дихати, а не провокувати суперечки з іншими.
Стрес руйнує красу, і ця краса-кожна з нас. Іноді впертість в досягненні мети не йде нам на користь. Я не відмовляю вас в цей момент зупинитися, абсолютно, але пам'ятайте при цьому, що здоров'я у вас тільки одне. Не турбуйся, що у тебе щось не вийде. Вір в цей проект, в дію, в себе!