MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Психічне здоров'я
Психічне здоров'я
OlenochkaДата: Середа, 29.04.2020, 23:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
З цього запису ви дізнаєтеся, як впоратися з важкими емоціями і зберегти оптимізм в цей важкий для всіх нас час.

Пандемія здивувала всіх нас. Ми не готові до таких різких змін і примусової ізоляції. У багатьох людей це відіб'ється на їх психічному здоров'ї, викликаючи занепокоєння, зниження мотивації, гнів, смуток і почуття безпорадності. Ми були позбавлені колишньої рутини, можливості проводити вільний час, як раніше, і колишнього суспільного життя. Отже, ми представляємо вам сім порад про те, як впоратися з негативними думками і продовжувати насолоджуватися життя перед лицем поширюється коронавірусу.

По-перше - використовуйте будь-які соціальні мережі з розумом. Як Ви знаєте, в мережі циркулює безліч недостовірної інформації, яка тільки й робить, що викликає у нас паніку. Тому ми повинні більш ретельно вибирати записи в Інтернеті і уникати тих, які не приносять нічого позитивного, тільки мають характер залякування.

Друге - ви повинні піклуватися про наші відносини з іншими. Під час пандемії особливу увагу ми повинні приділяти розвитку наших соціальних контактів. На жаль, в цьому випадку це повинно обмежуватися тільки телефонами, відеодзвінками або текстами.

По-третє-варто ставити собі щоденні цілі і складати новий план дня. Раніше ми звикли до рутини, яку зазвичай призначала школа або робота. Хороша організація дозволяє краще адаптуватися до поточних, складних умов і контролювати ситуацію.

Четверте-варто виділити протягом дня деякий час на фізичну активність. Це не тільки поліпшить наш настрій, даючи нам ін'єкцію ендорфінів,але і допоможе зберегти здоров'я. Все, що вам потрібно, це 30 хвилин повсякденної діяльності, яка може бути, наприклад, танці, йога або домашні тренування.


По-п'яте-добре зайнятися чимось цікавим. Щоб не турбуватися про поточну ситуацію, варто робити те, що нам подобається, але на що у нас зазвичай немає часу. Ми також можемо спробувати розвинути якийсь новий навик. Це допоможе нашим думкам зосередитися на позитиві, а не розкидати поточні проблеми від нудьги.

По-шосте - ви повинні спробувати побачити в цій важкій ситуації позитивні аспекти, наприклад, більше часу на власні пристрасті, як важливу роль відіграють в нашому житті інші люди, хто дійсно важливий для нас, скільки радості може доставити нам звичайна прогулянка або більш чисте повітря.

Сьоме-ви можете звернутися за підтримкою до найближчих. У ситуації, коли ми не можемо впоратися самі, потрібно звернутися за допомогою до сім'ї або друзям. Вони, безумовно, додадуть нам трохи підбадьорення і розради, а підтримка один одного насправді тепер входить в наші "обов'язки".


Ми повинні сподіватися на краще майбутнє, і що ситуація, в якій зараз опинився весь світ, навчить нас єдності, любові або повазі. Давайте спробуємо оцінити цінність, яку для нас свобода, природа, або контакт з іншими. Головне зараз-здоров'я, і саме про них ми повинні зараз перш за все піклуватися. Якщо у нас є така можливість, ми повинні допомагати іншим, наприклад, роблячи покупки для бабусь і дідусів або сусідів. Ситуація з часом стабілізується, і ми почнемо повертатися до нормального життя. Потрібно тільки терпляче чекати, піклуватися про себе і близьких і не порушувати карантинних правил. Ми вийдемо з неї, безумовно, сильніше, розумніше і будемо більше цінувати те, що ми втратили.

Джерело dlanastolatek
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Психічне здоров'я
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом