MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Додавання фотографій в мережу-основні правила
Додавання фотографій в мережу-основні правила
OlenochkaДата: Пятниця, 29.05.2020, 16:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
У цій публікації ви знайдете найважливіші правила, яких слід дотримуватися при додаванні фотографій до мережі.

Ви часто додаєте фотографії в Інтернеті? Або ви намагаєтеся не робити цього, тому що захищаєте своє приватне життя? Незалежно від того, яка поведінка вам ближче, варто знати і слідувати певним правилам, які можуть уберегти вас від багатьох неприємностей.

Додавання фотографій в мережу-основні правила
1. Не публікуйте фотографії, які хтось може використовувати проти вас
Напевно, перше, що тобі спало на думку, це оголені фотографії. У тому-то і справа, але не тільки це. На додаток до фотографій без одягу, в нижній білизні або в мізерних костюмах, це також можуть бути фотографії з стимуляторами або з якоїсь вечірки, в той час як, наприклад, ви повинні були захворіти. Ви будете здивовані, скільки людей можуть отримати доступ до таких матеріалів і як вони хочуть використовувати їх.

2. Не додавайте фотографії з людьми, які не погодилися на це
Не всім хочеться з'являтися в мережі, і ви повинні поважати це. Крім того, уникайте додавання фотографій, на яких хтось не вийшов. Навіть якщо ця людина дала на це згоду, він може рано чи пізно спробувати помститися вам.

3. Зверніть увагу на другий план
Фон фотографії надзвичайно актуальний. Скільки разів хтось ставав зіркою інтернету, тому що за його спиною було щось компрометуюче. Я думаю, ви б вважали краще уникнути цього, чи не так?

4. Намагайся не розбагатіти багатством
Багато підлітків хочуть своїми фотографіями викликати ревнощі у однолітків. Однак це може мати дуже негативні наслідки. Якщо ти будеш хвалитися своїм багатством, може трапитися так, що хтось захоче відняти його у вас. Особливо небезпечні ситуації, коли на основі фотографій можна розшифрувати весь графік вашого будинку, а ви на довершення всього додаєте саме звіт про сімейний відпочинок за кордоном.


5. Не обмежуйте себе тільки Селфі

Якщо ви дбаєте про те, щоб люди із задоволенням дивилися і реагували на ваші фотографії, то вам слід подбати про те, щоб вони були цікавими. Вся галерея ваших Селфі з однаковим виразом обличчя навряд чи буде комусь цікава.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Додавання фотографій в мережу-основні правила
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом