Olenochka | Дата: Середа, 08.03.2023, 12:20 | Повідомлення # 1 |
| Катерина Коваль
Виходячи з мого досвіду, можу дати пораду: не потрібно питати дітей, все нормально у тебе? Ти їсти не хочеш? Діти відповідають так, як ти їх питаєш. Питаєш: нормально? Вони і відповідають: нормально. Питаєш: не хочеш? Вони і відповідають: не хочу. Задавайте питання правильно: що сталося? Розкажи, І я тобі постараюся допомогти. Їсти хочеш? Пити хочеш? Без всяких заперечень.І я ще коли допомагаю дітям, людям похилого віку в таких ситуаціях завжди попереджаю: будьте обережні, є і люди зі злим умислом, не сідайте до них в машину/ не їжте з рук незнайомців. Мені у відповідь зазвичай доноситься, що вони так не роблять, просто я викликаю довіру, але блін, всяке буває. І пильність втрачати не можна нікому: ні тому, хто пропонує допомогу, ні тим, хто її отримує.
Автору каналу повага)
https://youtube.com/shorts/ObtX6CSj8GY?feature=share
|
|
| |
Анонімно | Дата: Середа, 08.03.2023, 21:47 | Повідомлення # 2 |
| — Скільки тобі було років, коли ти заробив перший мільйон доларів?Напевно, 21. — Ти тоді зрозумів, що більше можеш не працювати, бо фінансово незалежний?Я ніколи не ставив собі за мету багато заробляти. Для мене гроші — це пальне для реалізації ідей та проєктів. Звісно, є базові потреби, на які ти витрачаєш кошти — мати де жити і що їсти. Проте я мешкав п’ять років у гуртожитку КПІ, — хто знає, які там умови для життя, той розуміє, що коли ти звідти виходиш, то тебе влаштовують будь-які умови.
|
|
| |