Як Кремль промивав мізки українцям?
|
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 03.12.2024, 21:55 | Повідомлення # 1 |
|
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Пятниця, 17.01.2025, 11:45 | Повідомлення # 3 |
| Я воспитан в Советском Союзе в убеждении, что когда на мирных людей нападает злобный и жестокий агрессор, надо брать в руки оружие и идти сражаться. А если ты сам не можешь держать в руках оружие, помогай тем, кто сражается, призывай к этому других.
Вся моя публицистическая деятельность – это призыв идти сражаться с агрессором, напавшим на Украину, помогать ей оружием и боеприпасами. Я рассматриваю себя как участника вооружённого противостояния агрессору. В ракетах и снарядах, уничтожающих захватчиков, есть и моя малая толика. И я беру на себя ответственность за каждого уничтоженного оккупанта.
На Россию никто не нападал, ей никто не угрожал.
Это нацистский режим путина напал на Украину. Исключительно из-за мании величия его главарей, из-за нечеловеческой жажды власти надо всем вокруг.
Они самоутверждаются, убивая сотни тысяч людей. Они – выродки, отребье, нацистская нечисть. Виновность нацистской диктатуры путина в подготовке, развязывании и ведении агрессивной войны очевидна и не нуждается в доказательствах. Точно также не нуждается в доказательствах наше с вами право на вооружённое сопротивление агрессору на поле боя и в тылу агрессора. Да, и смешно было бы ждать такого признания от режима, бросающего людей в тюрьмы лишь за слова морального осуждения агрессии. Все возможности легального протеста против агрессии путинской России уничтожены.
Мои призывы к вооружённому сопротивлению власти агрессора квалифицируют по статье о терроризме. Я не стану спорить с властями агрессора, даже если они станут квалифицировать мои действия по статье о педофилии. Суд в России давно доказал, что является придатком нацистской тирании и искать у него справедливости бессмысленно. Я никогда не встану перед этими людьми – прислужниками убийц и мерзавцев. Мне не о чем с ними спорить. Пусть за меня с ними говорят пушки.
Я не вижу смысла спорить с марионетками диктатуры о том, насколько добросовестно они применяют свои законы. Это в любом случае законы тоталитарного государства, направленные на подавление несогласия. Я не признаю эти законы и не буду им подчиняться.
Я также не буду обжаловать никакие решения и действия представителей нацистской власти. Я не нуждаюсь в милости моего вооружённого противника.
Путинская диктатура может меня убить, но она не сможет заставить меня отказаться от борьбы с ней. И где бы я ни находился, я буду продолжать призывать честных россиян присоединяться к ВСУ, я буду продолжать призывать к ударам по военным объектам в глубине территории рф. Я буду призывать цивилизованный мир нанести стратегическое поражение нацистской России. Я буду доказывать необходимость военного разгрома режима нового Гитлера.
Хуйло – это новый Гитлер, ошалевший от безнаказанности, упившийся кровью упырь. И я не устану повторять: «Раздавите гадину!»
Смерть путину, убийце, тирану и подлецу!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 23.01.2025, 20:25 | Повідомлення # 4 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 17.02.2025, 18:09 | Повідомлення # 5 |
| Старі русняві "скрєпи", пропагандони, які називають НАС - СВІДОМИХ УКРАЇНЦІВ "націстами та фашістами" роблять все можливе, щоб у НАШИХ ДІТЕЙ не залишилось нічого від УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ!! Вони вдерлися на НАШІ ЗЕМЛІ, ВБИВАЮТЬ НАШИХ ЛЮДЕЙ та намагаються нав'язати нам свої гнилі, недолугі "ідеали". Ви не маєте права говорити про КУЛЬТУРУ, ВІРУ, НОРМИ, МОРАЛЬ!! Ви не маєте права вчити наших дітей, бо в вас немає нічого від ЛЮДИНИ. ВИ ДНО!! Помилка природи. Біосміття. Але мушу признати є і у вас, орки, один "плюс"!)) Ви просто ідельні, найкращі РАБИ свого недоцарька хуйла... На цьому все. Нас ніколи не переможе нація пустоголових, неповноцінних рабів. Горіть у пеклі!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 21.02.2025, 16:35 | Повідомлення # 6 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 24.02.2025, 11:21 | Повідомлення # 7 |
| Редис:
Нас хочуть переконати в тому, що наша країна нам не належить. Що результат відомий і все вирішили за нас. Що хтось домовиться між собою і все буде як раніше. Українців намагаються зламати, створивши ілюзію того, що ми всі приречені, а боротися немає сенсу.
Згадайте, що те саме відбувалось рівно три роки тому. Але тоді Україна вистояла всупереч всім прогнозам, розрахункам та вмовлянням капітулювати. Ми дали відсіч, якої від нас не очікували ані вороги, ані союзники. Цю відсіч дали воїни, які зупиняли ворожі колони часто без належної підготовки та сучасної зброї, але які знали чому і за що вони б'ються. Цю відсіч дали тисячі українців, що взяли вперше до рук автомат 24-го лютого 2022 року.
Збереження існування нашої держави це не результат домовленостей іноземних лідерів, а наслідок щоденної титанічної роботи сотень тисяч бійців на фронті.
В оточеному росіянами Маріуполі нам було абсолютно байдуже, що хтось вважає Україну приреченою на поразку та чекає на те, ми відмовимося від наших територій та нашої незалежності. Кожен із нас цілеспрямовано та самовіддано робив свою роботу, незважаючи на скепсис аналітиків та зневіру, яку намагалися посіяти серед українців. Під час важких боїв з переважаючими силами противника ми були впевненими у тому, що доля нашої держави вирішується не в далеких високих кабінетах, а прямо тут — на полі бою. І ми були праві.
Через три роки ми так само переконані в цьому. Ми озираємося на складний шлях, який пройшли за цей час, і розуміємо, що нам є чим пишатися, і абсолютно точно є заради кого і заради чого боротись.
За ці три важкі роки Україна зберегла свою незалежність завдяки армії, справжньою опорою якої стали волонтери та громадяни, які підтримують військо фінансово. А отже і сьогодні доля країни залежить від тих, на чиїх плечах тримається фронт.
Хоробрості українського солдата заздрить кабінетний генерал будь-якої армії світу. Мужності й самовідданості українського спротиву віддають шану мільйони. Новітня воєнна доктрина, новітня геополітична карта світу, новітня історія пишеться в траншеях — де український солдат приближує мир, своїми точними влучаннями в ціль противника.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 28.02.2025, 19:57 | Повідомлення # 8 |
| У ніч проти 21 серпня 1968 року радянський літак Ан-24, що ідентифікував себе як цивільний борт, запросив термінову аварійну посадку на аеродромі "Рузина" в Празі. Після того, як чехи дозволили йому сісти, з надр "цивільного" борту ринули радянські спецназівці, які захопили диспетчерську вежу та забезпечили приземлення основної хвилі десанту. В російській літературі ця підлість стосовно "незалежної" країни досі називається "обманним маневром". При звістці про вторгнення в кабінеті голови ЦК КПЧ Дубчека терміново зібралася Президія КПЧ. Обговорювалося прийняття заяви, яка засуджувала вторгнення. Більшість – 7 проголосувала проти, 4 – "за". Але. Вже, о 4-й годині будівлю ЦК КПЧ було оточено радянськими військами, співробітники КДБ заарештували керівництво незалежної країни і негайно вивезли до Москви. Водночас, усі радянські ЗМІ кричали про те, що в ЧРСР відбувається заколот "буржуазії", яким керують, природно, із Держдепу США. Щоправда, про "печеньки" нічого не розповідали)). Оскільки, ЧРСР мала доволі потужні збройні сили (250 тис солдатів і офіцерів при 3 тис. танках), які цілком могли розпочати бойові дії проти 500-тисячного угруповання 0kуп@нтів, радянські генерали пішли на наступний крок. На аеродром "Рузина" було запрошено нібито для переговорів найвище керівництво армії ЧРСР під гарантії недоторканності. Під чесне слово міністра оборони СРСР маршала Гречка. І,відразу, заарештовано. Це,у комуністів, називалося "військовою хитрістю". ...Через 46 років російські генерали Богдановський, Картаполов і Євстратов дадуть гарантії безпеки українським військовим під Іловайськом, відкриють "зелений коридор", а,потім, р0зстр1ляють колони, що відходили, артилерією. Разом із двома десятками власних солдатів, які перебували в полоні в українців. Воєнна хитрість така. А, ще, через півроку російські військові дали "слово російського офіцера" не здійснювати ворожих дій в обмін на допуск до будівлі Донецького аеропорту для евакуації тіл своїх загиблих російських солдатів. І,знову, "воєнна хитрість": прикриваючись "чесним словом", росіяни замінували опорні конструкції будівлі, а потім п1д1рвали її. Можна згадати й більш ранні часи - особисте "чесне слово" Фрунзе, яке він дав офіцерам Врангеля в Криму, що, якщо ті складуть зброю, то їм забезпечать безперешкодну евакуацію - 50 тисяч військових, що повірили йому, завантажили в баржі і втопили. А, ще, раніше, сам цар-батюшка, дав "чесне нерушиме царське слово", що не зачепить мешканців Казані, якщо ті відкриють браму перед його військам. І vир1зав усіх до ноги так, що сам не міг до міста в`їхати через гору тіл. Кажуть, нині, москва затіяла якісь таємні попередні переговори через посередників про мир. Мир - це гарно. Але, ті, хто розмовлятимуть з кремлем, мають знати і пам`ятати історію. І, що її "чесне слово", завжди, закінчується одним: "воєнною хитрістю"... @Вікторія Лісовенко.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 13.04.2025, 22:27 | Повідомлення # 9 |
| Интересно орки понимают, что их прокляли сотни миллионов человек до седьмого колена. Бабуля говорила, что проклятие многими людьми - страшная сила. Скорблю вместе с вами, сумчане. Вся Литва скорбит и проклинает рашку.
|
|
| |