MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збірка найкращих пісень від Вікторія Ніро / VICTORIA NIRO !
OlenochkaДата: Неділя, 27.07.2025, 23:29 | Повідомлення # 1
Збірка найкращих пісень від Вікторія Ніро / VICTORIA NIRO ! Зберігайте, поширюйте

Допомагаєм ЗСУ. Дякую

OlenochkaДата: Понеділок, 04.08.2025, 23:32 | Повідомлення # 2
В цій пісні я хотіла надати сучасного звучання легендарному віршу Т.Г. Шевченка "Зоре моя вечірняя". Щоб емоційність пісні та музики пронизувала вас, переносячи в світ тихої ночі і багатих почуттів до рідної країни. Пісня доповнюється поетичними авторськими мелодією і приспівом, який написав Реп-артист Шершень (Олег Козачук). Завдяки цьому створюється магічна атмосфера, де здійснюються зміна між сучасністю і класикою.Як багато людей сумує за домом: ті, що на війні, ті, що вимушено мали залишити домівки. Як на мене саме цей вірш якнайкраще передає ті емоції і почуття, що відчувають українці. У нас справді великий золотий скарб минулого, який наше покоління переносить у сьогодення. Пишаюсь тим, що наша українська молодь , і не тільки, пам’ятає про українську класику в якій є чому повчитись
Допомагаємо молодим артистам та співакам робити хіти!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом