MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
МОК і подвійні стандарти: коли пам’ять про загиблих
OlenochkaДата: Неділя, Вчора, 21:07 | Повідомлення # 1
 МОК і подвійні стандарти: коли пам’ять про загиблих дискваліфікують

Vasyl Mulik

“Я вже бачив їх. Надивився досхочу - за п'ять років служби у миротворчих підрозділах ООН.

Рафіновані бюрократи - професійні пиздуни. Огрядні, пристаркуваті, зверхні хуєсоси у дорогих краватках. Завжди кимось - корпорацією, політичною партією чи державою - пригодовані. Корупціонери міжнародного рівня.

Вони - не про закон. Не про правила. Не про справедливість. Навіть не про владу. Вони - завжди - про власний затишний універсум, що ліниво бовтається у комфорті, грошві, вісцеральному жирі, смузі з брокколі та перманентній брехні.

Однаковісінькі конячі єбасоси, невпинний піздьож про "загальнолюдські цінності", права, свободи і решту тої недіючої хуєти...

Вони викликають у мене зневагу - таку, що межує з ненавистю. Вони викликають у мене огиду - таку, що фізично хочеться блювати.

Закладаюсь, якби на чиємусь шоломі було фото дикого уїбана в халаті, капцях та з калашматом, який вчора реготав, фільмуючи на смартфон ізраїльських дітей у клітках, а сьогодні його без жодних сантиментів захуярив ЦАХАЛ... о, за такий шолом нікого б не дискваліфікували. За такий шолом весь МОК та решта шлоєботи облизували б, на руках носили.

Але на шоломі нашого співвітчизника були фото вбитих українців.

А вбиті українці - незручні.

Але знаєте, гандони, хто ще більш незручний за вбитих українців? Відповідаю: ЖИВІ українці. Відчуйте це, сцикуни ви їбані.” ©

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом