MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » дитячі зачіски для дівчаток
дитячі зачіски для дівчаток
girlorgДата: Субота, 26.01.2013, 01:18 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
дитячі зачіски для дівчаток
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:47 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Будь дівчисько пройшла той період, коли вона з задоволенням причісувала своїх улюблених ляльок, хвастаючи перед подругами копітко плетеними кісками.Подорослішавши, дівчина сама мріє виділитися з натовпу ровесниць. Цього можна легко домогтися всього лише за допомогою оригінальної, стильної зачіски.
Модні зачіски для дівчаток-підлітків
Будь яке дівчисько пройшло той період, коли воно з задоволенням причісувало своїх улюблених ляльок, хвастаючи перед подругами копітко плетеними кісками. Подорослішавши, дівчина сама мріє виділитися з натовпу ровесниць. Цього можна легко домогтися всього лише за допомогою оригінальної, стильної зачіски.

Незабутній «боб» 

У фаворитах гладкі пасма класичної зачіски "боб" вже дуже довгий час користується успіхом у дівчат - підлітків. Враховуючи тягу молоді до індивідуальності, ця зачіска гарна безліччю варіантів для укладки, з її допомогою можна візуально підкорегувати овал обличчя. Найчастіше зустрічається «боб» середньої довжини, якому надають ефект недбалості рвані пасма і асиметричність - віяння сучасного стилю. Але актуальність не втрачає і традиційна укладка цієї стрижки. Володаркам хвилястого волосся доцільно скористатися праскою для випрямляння, щоб домогтися потрібного результату.

Каскадні стрижки для довгого волосся

Власницям довгого волосся варто віддати перевагу багатошаровим стрижкам у вигляді каскаду або сходинок. Така стрижка може бути цікаво оформлена окремими пасмами, задерикувато обрамляти обличчя, або зібрана в хвіст на верхівці і красиво ниспадати гладкими локонами уздовж спини. Така зачіска хороша і тим, що не вимагає особливого догляду і турбот при укладанні. Надає волоссю ідеальну гладкість легко, скориставшись спеціальними косметичними засобами і пристосуваннями для розгладження волосся.

Зачіски для дуже довгого волосся 

Перукарі - стилісти не залишили без уваги і власниць дуже довгого волосся, яке красивим «водоспадом» спадає до пояса і нижче. Для такого волосся підійдуть коси і гладкі «кінські хвости», які «носять» перекинувши через плече на груди, а коси заплітають різними креативними способами. Це може бути і просто звичайна туго плетена коса з нальотом легкої «пошарпаності» і акуратне плетіння у вигляді вінка навколо голови, одним словом політ фантазії необмежений.
Також таке супердовге волосся можна збирати у високі зачіски, при цьому акцент повинен бути зроблений на оформлення окремими пасмами. До речі модним вважається, коли волосся, зібране у хвіст пряме, а зібране на потилиці навпаки, має хвилясту текстуру або кучері. Для дівчат, у яких не настільки довге волосся, а таку зачіску все ж хочеться мати, можна звернутися в салон краси, де фахівці наростять розкішні локони бажаної довжини і порадять, як за ними грамотно доглядати.

Чубчик 

Звичайний чубчик може привнести свою родзинку в образ юної леді. Юним особам рекомендуються гладкі довгі чуби, які можна носити з більшістю модних зачісок. Доглянутий чубчик, відповідає типу обличчя та стилюзачіски, допоможе вигідно обіграти зовнішність дівчинки. Модний тренд минаючого року - коса з блискучим чубчиком, який рекомендується обробляти воском для додання йому чіткості і сяйва. Для вечірнього виходу можна використовувати блискітки і туш для волосся.

Мода цього сезону 2012 продовжує експериментувати з формою, кольором, текстурою волосся, створюючи нові і нові ідеї зачісок. Таким чином, враховуючи індивідуальні особливості зовнішності дівчинки - підлітка, можна створити особливий неповторний стиль зачіски, який сподобається всім без винятку, а креативний підхід у створенні цікавого способу дасть можливість змінюватися щодня! Будьте красиві!
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » дитячі зачіски для дівчаток
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом