MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Позбавтеся від волосся назавжди. Огляд методів, які допоможу
Позбавтеся від волосся назавжди. Огляд методів, які допоможу
girlorgДата: Понеділок, 15.07.2013, 03:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Якщо ви хочете позбутися небажаного волосся постійний метод, таких як лазерні, ультразвукові або фотоепіляції, зараз відповідне початок. Один лікування, хоча область і не достатньо, але результат, як правило, варто.

Перший Лазерна епіляція
Перший Лазерна епіляція
Це безболісне і неінвазивний метод видалення волосся. Коли видалення призначається в місці розміщення лазерного променя, який є активним на волосся і цибулю. Тепло, яке при поглинанні пучка пігменту відбувається, це підірве цибулею. Завдяки коріння слабшає, волосся росте все менше і повільніше. Поступово перестають рости взагалі. Само собою зрозуміло, це має бути волосся в активній фазі росту.
Волосся, які знаходяться у фазі спокою, звичайно, продовжує рости, отже, необхідно пройти декілька процедур.
Обмеження:
Лазерний найкраще працює на волосся з більш високу кількість пігменту. Таким чином, тим темніше волосся, тим краще. Навпаки проблематичними є дуже легкими або сивого волосся. У цьому випадку немає ніякої гарантії успіху.
Необхідно також мати neopálenou, або принаймні засмаглою шкірі. Не рекомендовано до або після процедури, відвідувати солярій або піддавати впливу сонячних променів. Оброблені ділянки повинні бути захищені з високим фактором кремом.
Волосся в даній області також не принаймні місяць епіляції (видалення за допомогою депіляції бритвою, воском або будь-яким іншим методом, який вириває волосся з коренем).
Рекомендована кількість повторень: 5:57 разу після чотирьох до шести тижнів, але ці цифри є лише показовими. Кожен окремий волосся росте інтенсивніше інакше цибулю розміщені по-різному.
Тривалість лікування: дуже швидко, залежно від району від декількох хвилин (маленькі такі області, як верхня губа, підборіддя, пах) приблизно через півгодини для великих площ (ікри, стегна, ноги цілому)

Другий Фотоепіляція (IPL)
U Фотоепіляція є руйнування волосяної цибулини на IPL, тобто інтенсивного імпульсного світла. Спеціальна оптична головка посилає спалахи світла, пігмент поглинає спалах світла, перетворюється в тепло, яке порушує цибулею.
Всі інструментальні методи можливо, що через деякий час (яке дуже індивідуально) волосся з'являються в невеликих кількостях. У цьому випадку доцільно проводити підтримуюче лікування. Якість салону проконсультують і все поясню.

Лікування дуже схожий на лазер. Істотна відмінність полягає в довжині хвилі променя.
"Лазерний промінь має довжину хвилі носить комплексний характер і має велику силу, щоб пігментні клітини у волосяних фолікулах, які поглинають його енергію. Навпаки IPL виробляє випромінювання в діапазоні довжин хвиль просто точно не визначені і безперервно. Грубо кажучи, акт більше структур, в яких дана енергія поглинається, а не тільки волосяні фолікули, але і в пігментації, судинних зірочок або сальних залоз. Крім того, в порівнянні з менш потужності лазера ", пояснює відмінності професійно dematoložka лазерних Андел Грета Wohlová.
Фільтр і тривалість лікування:
Те ж, що лазерна епіляція.
3-й Ультразвукова епіляція
У той же принцип, що і попередній метод також працює епіляції ультразвуку. Він посилає хвилі, які проникають в коріння волосся. Там переходить у теплову енергію, яка пошкоджує функції росту волосся.
Потім вони ростуть повільніше, слабше і після кількох повторень перестають рости взагалі.
Істотна відмінність в порівнянні з лазерної епіляції і IPL є те, що ультразвук може видалити волосся всіх кольорів, з будь пігментації (світлий або навіть сірий) і може бути зроблено навіть якщо у вас засмагла шкіра.
Переважно також для епіляції чутливих областях, як верхньої губи, брови, підборіддя, шия, пахви або пах.
Фільтр і тривалість лікування:
Хоча це не має значення, чи є у вас засмагла шкіра або neopálenou, після пройти ультразвукове видалення волосся, ви не повинні принаймні 14 днів сонячні промені або випромінювання в солярії експоната.
Шкіру можна легко дратується, бо її лікування після використовувати будь-яку косметику або тільки дуже економно.
Видалення за допомогою ультразвуку в порядку хвилин, все залежить від розміру оброблюваної області.
4-й Цукрова паста
Інші, однак, не інструментом метод, який видаляє волосся з коренем, епіляції цукрової пасти Pandhy автора. Однак вставте як пасту. На інтернет-форумах, є також інструкції про те, як підготувати аналогічний пастку будинку, але ніколи не мають правильне поєднання правильних інгредієнтів.

X епіляції депіляції

Епіляція: Як позбутися від волосся від кореня, або RIP (віск, цукрової пасти, пінцет, epilačním рух) або інструментальних методів (лазер, IPL, ультразвук).

Епіляція: видалення волосся з поверхні шкіри, не видаляючи волосяної цибулини (бритви, крему або піни).

Право складається не з звичайного цукру, але з моносахариди глюкозу, яка у нас є в нашому тілі. Інші інгредієнти мають природне походження, тому вона не подразнює шкіру і викликати алергічні реакції.
"Паста наноситься на шкіру нагрівається при температурі трохи вище, ніж температура нашого тіла. Містить дрібні частинки, які обдирати мертві клітини шкіри, що може впоратися з врослі волосся", пояснив косметолог клініки ESTHESIA Scarlettová Тари.
Паста на землю і пом'якшити волосся обертається навколо. На відміну від воску, матеріал замерзає твердою і міцною на волосся і подальшого знесення нахиляючись назад, цукрової пасти витягує коріння волосся. Вони Крім того, на відміну від інших методів, бур'яни в напрямку зростання. Це запобігає набряки і більше роздратування або проривів.
Чи не порівнянні Інструменти методи не повне видалення, поступово повторити, однак, ослаблена і ростуть повільніше.
Навмисне не згадую окремих методів та індикативні ціни, вони відрізняються не тільки в кожному салоні чи міста, але з хвилею знижки сайти бувають різні види епіляції, пропонованих в різних і дуже низькі ціни.
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:51 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Як позбутися волосся на обличчі
З шкільних підручників біології відомо, що майже 95% шкіри людини вкрите волоссям, і воно буває трьох типів - довге (волосся голови, бороди, вусів), щетинисте (вії, брови і волоски в вушних, носових проходах) і пушкове - ними покрито практично все наше тіло.
Способи які дозволяють  позбутися волосся  на обличчі

З шкільних підручників біології відомо, що майже 95% шкіри людини вкрите волоссям, і воно буває трьох типів - довге (волосся голови, бороди, вусів), щетинисте (вії, брови і волоски в вушних, носових проходах) і пушкове - ними покрито практично все наше тіло. Кожному типу волосся природа визначила своє призначення, але ми, керуючись естетичними міркуваннями, намагаємося вносити свої корективи - стрижки, завивки, епіляції і т.д., тому, з точки зору естетики, жінки ділять волосся на два типи - бажане і небажане, піклуючись про одних і нещадно борючись з іншими. Так, наприклад, до небажаного волосся можна віднести і пушок над верхньою губою.

Ще за часів Стародавнього Риму і Греції видалення волосся було ознакою жіночності і існувало кілька способів позбавлення від небажаної «рослинності», у тому числі і воском! Але давайте про все по порядку.

Почнемо з самого простого і доступного методу – вищипування волосся. Його можна застосовувати в тому випадку, якщо волоски у вас над верхньою губою присутні в невеликій кількості і активність їх зростання не велика. Щоб процедура була менш болюча, необхідно розкрити пори обличчя. З цією метою можна прийняти гарячий душ, направивши приємні масуючі струмені на обличчя або просто зробити парову маску. Тепер беремо збільшувальне дзеркало, зручні щипчики - і можна приступати. Наслідком процедури може бути легке почервоніння шкіри, але якщо у вас в запасі є 20-30 хвилин, то всі зовнішні прояви зникнуть без сліду. Якщо ж на шкірі з ’ явилося роздратування, то для його зняття можна скористатися заспокійливим кремом. Ефект від цього методу депіляції триватиме 2-3 тижні.

Депіляція, як спосіб позбутися волосся  на обличчі за допомогою тягучих матеріалів відомий ще з часів Нефертіті. Жінки 2-го тисячоліття до н.е. наносили на «проблемні» місця розтоплені рослинні смоли або бджолиний віск. Через деякий час засіб охолоджувався та застигав, після чого його згортали з поверхні шкіри разом з небажаними волосками. Цей спосіб депіляції, зазнавши деякі зміни, дійшов і до наших днів.
Сьогодні депіляція воском - один з найбільш простих методів позбавлення від небажаної рослинності, а тому можливий і в домашніх умовах. Крім того, він набагато дешевше, ніж та ж процедура в салоні.  Депіляція, в залежності від температури воску, буває трьох видів - гаряча, тепла і холодна. Залежно від зони депіляції застосовується той або інший її вид.
Над верхньою губою шкіра дуже чутлива, тому, краще віддати перевагу «гарячій» депіляції, так як вона менш болюча. Як правило, набори для депіляції містять детальну інструкцію, дотримуючись якої, ви досягнете бажаного результату. Ефект від цього способу депіляції збережеться від 3 до 6 тижнів. При багатократному застосуванні процедури можна домогтися того, що волоски просто перестануть рости в цій зоні.

У наш час поряд з депіляцією воском широко застосовується спосіб позбутися волосся  на обличчі методом хімічної депіляції. Індустрія краси сьогодні пропонує всілякі гелі, креми і лосьйони, розроблені на основі неорганічних сполук. Входять до їх складу компоненти спрямовані на руйнування білкових речовин, з яких складається волосся. Під дією засобу «вбиті» волоски легко прибираються через 5-10 хвилин після нанесення. Метод хімічної депіляції дозволяє скоротити час процедури і робить її безболісною.
Тут важливо пам'ятати одне – тиогликолева сіль натрію або калію, що входять до складу засобу, може викликати роздратування шкіри. Тому, перш ніж наносити на обличчя, проведіть тест на шкірі зап'ястя - якщо з'явиться почервоніння, відмовтеся від його використання. Якщо пройдете тест, то сміливо використовуйте засіб за призначенням. Результат хімічної депіляції збережеться до двох-трьох тижнів.

Радикальний спосіб позбавлення від небажаного волосся - лазерна епіляція. Перевага цього способу полягає в тому, що він дозволяє назавжди позбутися від цієї проблеми. Лазерний промінь, впливаючи на волосяну цибулину, руйнує її, виключаючи можливість появи волоска знову. Необхідно мати на увазі, що волосяні цибулини перебувають на різних стадіях розвитку, і вплив лазера найбільш ефективно на зрілу цибулину. «Сплячі» ж цибулини в перше відвідування косметолога можуть бути лазеру недоступні, тому не виключено, що вам знадобиться один-два додаткових сеансу.

Існують також і засоби, що сповільнюють зростання волосся над губою. Це різні креми, гелі, які необхідно втирати в шкіру двічі в день. Однак вони не рятують від «вусиків», а лише знебарвлюють волоски і кілька сповільнюють їх зростання. Таким чином, подібну процедуру можна розглядати лише як підготовчий етап  до інших методів епіляції.

Широке різноманіття існуючих методів дозволяє позбутися волосся  на обличчі успішно і ефективно боротися з проблемою небажаної рослинності. Вибір за вами, але перш ніж звертатися до косметичних методів боротьби з небажаними волосками, переконайтеся в тому, що проблема їх виникнення не має медичного характеру.
Стрімке зростання волосся на обличчі і тілі, викликане зміною гормонального фону, може статися із будь-якою людиною, незалежно від віку.

Навряд чи жінкам і дівчатам сподобається така ситуація, особливо якщо волосся почне рости над верхньою губою, на підборідді або на щоках.

Видалення такого волосся може стати справжньою проблемою, оскільки висмикувати і збривати їх не можна, щоб уникнути стимуляції росту волосся.

Однак не варто переживати, завжди можна знайти спосіб щоб позбутися волосся  на обличчі.

Існує безліч методів видалення непотрібного волосяного покриву на обличчі.
Позбутися від них можна і в салоні, і в домашніх умовах. Серед домашніх способів видалення волосся найбільш популярними сьогодні є: шутаринг, воскова або глиняна депіляція.

Зовсім недавно з'явився препарат, який допомагає впоратися з цією напастю -Риванол. Це медичний препарат, що володіє ранозагоювальною і дезинфікуючою властивістю. Риванол для видалення волосся на обличчі продається у вигляді мазі, пасти, присипок і таблеток.

Як застосовувати Риванол для видалення волосся на обличчі?
Для позбавлення від волосся необхідно приготувати розчин для цього розводять 10 г речовини в 1 л води.

Перед тим як використовувати Риванол для видалення волосся на обличчі слід перевірити розчин на алергічні реакції, змазавши їм шкіру на згині ліктя.

Після 6 годин необхідно переконатися у відсутності почервоніння і роздратування.

Отриманим розчином потрібно змащувати волосся на обличчі один раз в день. Через 5 днів волосся зникають.

При використанні Риванолу не тільки уповільнює ріст волосся, але і шкіра набуває бархатистість і м'якість. Так як препарат володіє що дезінфікуючими властивостями, волосся видаляється без запалень, подразнень і слідів на шкірі.

Застосовуючи Риванол, не робіть перерви, протирайте обличчя ватним тампоном, змоченим в розчині, кожен день. Приблизно через тиждень ви побачите результат: волоски порідшають і відпадуть.

Небажано застосовувати Риванол для видалення волосся на обличчі більше двох тижнів поспіль. Цей препарат може надати специфічний вплив на шкіру при тривалому використанні. Якщо через тиждень ефекту не настає, то краще всього припинити його використання та вдатися до іншого способу позбавлення від волосся.

Риванол не гарантує повного позбавлення від волосків на щоках, обличчі і підборідді, але він може значно сповільнити їх зростання. Для повного позбавлення від волосся краще звернутися до дерматолога, який призначить індивідуальний курс лікування. Це допоможе стабілізувати гормональний рівень організму, що провокує зростання волосся.

Інші способи видалення волосся на обличчіШутаринг - це ще один непоганий спосіб  щоб позбутися волосся  на обличчі. Шутаринг являє собою епіляцію за допомогою суміші, звареної з цукру, за способом дії він нагадує воскову епіляцію. Цей спосіб дозволяє позбутися від волосся на будь-якій частині тіла, у тому числі і на обличчі.

Це найбільш доступний метод, так як цукор завжди є під рукою, але процедура дуже болюча. Рецепт шутаринга простий: змішуються 10 ложок цукру, сік половини лимона і 1 столова ложка води.

Ця суміш вариться з постійним помішуванням на невеликому вогні до кипіння, після чого продовжувати варити ще 10 хвилин на тому ж вогні. Після приготування суміш треба зняти з вогню і охолодити.

Для того щоб упевнитися в тому чи правильно приготовлена суміш, потрібно взяти на палець трохи сиропу і спробувати скачати в кульку.

Якщо він скочується добре, то суміш виготовлена вірно, якщо ж вона надто рідка, то води було додано багато, отже, суміш непридатна для шутаринга. Пропорції рецепту необхідно суворо дотримуватися. Ця суміш використовується при температурі 40, якщо вона охолола, то її можна підігріти на водяній бані.

Таким чином, волосся на обличчі сьогодні можна прибрати різними способами, а красива шкіра обличчя без темного волосся - це запорука впевненості жінки у своїй привабливості.

четвер, 28.03.2013, kovelptu
 
OlenkaДата: Пятниця, 07.04.2017, 20:23 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Еволюція зберегла волосся на тілі людини для захисту від паразитів
Учені з Великої Британії пояснили наявність волосяного покриву на тілі людини необхідністю захисту від шкірних паразитів, повідомляє Discovery News. Дослідження провела група фахівців під керівництвом Майкла Сіва-Джоуті (Michael Siva-Jothy) з Шеффілдського університету (Англія). Звіт про їх роботу опублікований в журналі Biology Letters.
Для участі в дослідженні Сіва-Джоуті і його колеги відібрали 19 чоловіків і 10 жінок. Пушкове волосся на передпліччі однієї з рук у кожного учасника було збрите. В ході експерименту учені просили добровольців відвернутися, а потім поміщали п'ять постільних клопів на ту або іншу руку.
Завданням учасників було повідомляти дослідників кожного разу, коли у них виникали сторонні відчуття на шкірі передпліччя – це фіксувалося як виявлення паразита. Крім того, учені реєстрували час, який був потрібен клопам, щоб почати смоктати кров.
За даними дослідження, добровольці повідомляли про присутність комах на поголеній руці утричі рідше, ніж на кінцівці з волосяним покривом. Паразитам також було потрібно на 30% більше часу, щоб приготуватися до висмоктування крові з неголеної руки.
Учені вважають, що в процесі еволюції необхідність боротьби зі шкірними паразитами (клопами, вошами, кліщами) залишилася актуальною, на відміну від потреби в захисті від холоду. Саме цим вони пояснюють той факт, що волосяний покрив у людей став менш густим, ніж у мавп, проте не зник повністю.
 
OlenochkaДата: Субота, 07.04.2018, 19:27 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Я вважаю, що хлопці у яких підвищена волосатість на животі і на грудях вже відбулися по життю. З ними трахатись краще. Не знаю чому, але вони такі офігенні, як справжні мужики, набагато краще гладких підарів.
 
OlenochkaДата: Четвер, 09.05.2019, 12:39 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Мені 23 роки.
В мене по всьому тілі росте волосся, на руках ногах, ну кароч по всьому тілі. Хотів почути думку дівчат що вони думають про таких хлопців, чи б хотіли ви з таким хлопцем зустрічатися, бо дуже сильно через це комплексую.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Позбавтеся від волосся назавжди. Огляд методів, які допоможу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом