MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Які кольори в одязі тобі подобаються більше за все?
Які кольори в одязі тобі подобаються більше за все?
girlorgДата: Середа, 31.07.2013, 14:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Які кольори в одязі тобі подобаються більше за все?
 
sofaДата: Середа, 31.07.2013, 14:37 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 63
ммм.... практично всі кольори подобаються в одязі
 
girlorgДата: Понеділок, 02.06.2014, 20:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
А мені зелений!!!
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:44 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Брючний костюм для нареченої
Сучасні наречені уважно стежать за весільної модою, обираючи в якості вінчальних нарядів кольорові сукні або моделі з контрастними акцентами, комбіновану довжину спідниці, а то і зовсім кокетливе міні. Але признайся чесно, скільки у своєму житті ти бачила наречених в костюмах? А в брючних? Але ж білосніжні брюки на нареченій - це ще одна можлива альтернатива традиційним весільним сукням!
Сучасні наречені уважно стежать за весільної модою, обираючи в якості  вінчальних нарядів кольорові сукні або моделі з контрастними акцентами, комбіновану довжину спідниці, а то і зовсім кокетливе міні. Але признайся чесно, скільки у своєму житті ти бачила наречених в костюмах? А в брючних? Але ж білосніжні брюки на нареченій - це ще одна можлива альтернатива традиційним весільним сукням!
Так, звичайно, класика вічна і завжди актуальна, а образ нареченої такий ніжний, чистий і жіночний - цього ще ніхто не відміняв. Але якщо ти - непересічна особистість і готова здивувати своїх гостей в день весілля, зроби свій сміливий вибір на користь весільних брюк!


Згадай хоча б урочисті вечори церемоній вручення Оскара та інших нагород. Найвищий рівень, строгий дрес-код, зоряні жінки красуються в своїх розкішних сукнях від кутюр ... Але навіть на подібних заходах деякі голлівудські красуні примудряються блиснути своєю оригінальністю, з'явитися в шикарному брючному костюмі і виглядати нітрохи не гірше, а то і краще за всіх інших!
Що вже говорити про твоє власнє весілля, на якій ти сама встановлюєш свої правила! Яскраві приклади тому - Анджеліна Джолі, Холлі Беррі і Роуз Бірн. Остання, до речі, на церемонію нагородження Screen Actors Guild Awards наділу брючний комбінезон - чим не варіант для модної нареченої?



Зрозуміло, весілля не кожен день трапляється, а в ідеалі - всього лише один раз! Коли ще випаде така можливість - надіти сліпуче шикарне весільне плаття? Так міркує більшість наречених. Але завжди знайдуться ті, які віддадуть перевагу красі практичність в такий важливий і тривалий день, тому що розуміють, як важко і незручно буде активно рухатися майже цілу добу в громіздкій пишній сукні, і не хочуть жертвувати своїм комфортом. Адже можна виглядати дуже стильно й елегантно в білому брючному костюмі!


Така альтернатива весільної сукні підійде і для успішних бізнес-леді, які звикли до брючних костюмів і вже просто не уявляють своє життя без них. Таким нареченим потрібно бути дуже винахідливими, щоб їх весільний образ не був один в один з діловим або повсякденним. У цьому допоможуть перламутрові тканини, відсутність суворої сорочки і, можливо, навіть піджака! Адже білосніжні довгі брюки чудово поєднуються з легкими шифоновими блузами і топами-бюстьє. Крім того, моделі в підлогу із завищеною талією візуально подовжують ноги і не приховують твої улюблені весільні туфлі! Але якщо ти все ж вирішила бути саме в костюмі, з відкритим жакетом, спробуй надіти блискучий або кольоровий топ - під колір туфель і весільного букета.



Залежно від типу своєї фігури і образу, який хочеш створити, вибирай вузькі або прямі брюки. Але будь обережна: пам'ятай, що білий колір повнить, і при невдало підібраній тканині і фасону ти ризикуєш візуально додати своїм стегнах кілька зайвих кілограмів. Добре виглядають вільні моделі з широкими штанинами або з струмуючих тканин - під час неспішної ходьби може створитися ілюзія, що ти у спідниці!


До речі, про спідниці. Існує багато комбінованих варіантів брюк зі спідницями суконь! Найбільш витончені з них - ті, в яких довга спідниця присутня тільки заду, яка одночасно служить шлейфом такого вбрання, або ж замість класичного піджака підібрана довга накидка.


Вибираючи собі на весілля брючний наряд, зверни увагу на творіння Armani, OscardelaRenta, YSL, Alessandro Couture, Bianca Sposa, Frederick Alzra, Fabyan, Douglas Hannant, Stephanie Allin. І врахуй, що під весільні брюки замість фати тобі доведеться надіти капелюшок або вуаль!
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:45 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Плаття подружки нареченої
Запрошення на весілля факт не однозначний, з одного боку начебто приємно, з іншого, не знаєш що вдягнути, що б справити на присутніх ефект. Але так, що б при цьому не порушити весільні традиції. Тому, щоб не виглядати білою вороною, необхідно відповідати весільному етикету, головне правило якого регламентує вбрання гостей на весільній церемонії.
Вбрання подружки нареченої
Запрошення на весілля факт не однозначний, з одного боку начебто приємно, з іншого, не знаєш що вдягнути, що б справити на присутніх ефект. Але так, що б при цьому не порушити весільні традиції.
Тому, щоб не виглядати білою вороною, необхідно відповідати весільному етикету, головне правило якого регламентує вбрання гостей на весільній церемонії. Дуже часто в отриманих запрошеннях обмовляється форма одягу, і тоді дотримання весільного дресс-коду обов'язково.
Вибираємо колір весільного наряду
Колір весільного вбрання гості вибирають на свій  смак, виходячи з власних уподобань. Порушенням весільного етикету вважається, коли гість прийде на торжество в одязі білого або чорного кольору. Правда для дами є винятки, якщо чорне вбрання декольтоване, декороване стразами або хутряною накидкою.
На подібних прийомах, дуже, до речі ювелірні прикраси, вони кращі за  біжутерію.
Весілля - це свято для молодят, тому вони повинні блищати, а гості не повинні виглядати наряд ніше за  молодих. До речі, весільний дрес-код визначають саме молодята. Іноді організатори весілля влаштовують тематичну вечірку, де гості стають персонажами. На такому торжестві свадібний  дресс-код буде нагадувати карнавал. Інші тонкощі весільної церемонії можна прочитати у статті  Тенденціі свадібної моди.


Денна стриманість
Якщо торжество планується на світлий час доби і виглядає як фуршет або коктейль, необхідно підібрати коктейльне плаття, можна вкорочене, а можна довге, класичне, що виключає глибокі вирізи, декольте і помірно декороване. Для такого випадку добре підійде плаття-костюм або брючний костюм. Взуття має відповідати фактурі наряду. Шкіряне взуття до вбрання з вовни, замшеве взуття до оксамитової сукні, лакове взуття до вбрання з шовку. Сумочка, рукавички та інші шкіряні аксесуари підбираються в тон до взуття. Однак аксесуарів не повинно бути багато.
Вечірня пишність
На вечірнє весільне торжество вибирайте сміливий і яскравий вечірній наряд. Дамські вечірні туалети складаються з довгих вечірніх суконь і туфлі на високій шпильці. На вечірній прийом доречні і вирізи на сукні, і сміливі декольте, так само масивна біжутерія, стрази та аксесуари, яскраві накидки й шарфи або палантин з натурального хутра. Маленька сумочка обов'язкове доповнення до вечірнього дамського туалету, причому вона повинна бути витримана в одному стилі з взуттям.
Дівчата-квіти плаття подружки нареченої
Згідно за усталеною традицією, подружки нареченої, на весільній церемонії, повинні витримувати свої наряди в одному стилі і в одній колірній гаммі, тобто їх сукні повинні бути з однакової тканини, різних фасонів. Загальний відеоряд від цього дуже виграє.


В цьому випадку дівчата подружки в однаковому  вбранню  створюють ефектну кольорову пляму, і підтримують ідею оформлення весілля. Коли гості одягнені вроздріб, то така строката компанія стирає нанівець оформлення весілля, оформлення приміщення, столів і стільців. А, з точки видовищності, атмосфери урочистості та шоу, це того варто.
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:47 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Як підібрати одяг повній дівчині
В останнє десятиліття модельєри нарешті звернули свою увагу на повних представниць прекрасної половини людства і почали створювати для них не мішкоподібні і безрозмірні, а стильні і красиві речі.
В останнє десятиліття модельєри нарешті звернули свою увагу на повних представниць прекрасної половини людства і почали створювати для них не мішкоподібні і безрозмірні, а стильні і красиві речі. Сьогодні можливість одягатися модно і красиво жодним чином не пов'язана з наявністю зайвої ваги. Будь яка пампушка може в одну мить перетворитися на чарівну красуню за допомогою правильно підібраного одягу.
Отже, в рамках цієї статті  Товстушка розповість про те, як одягатися повним дівчатам. Окрему увагу приділимо безпосереднього вибору одягу, а також запропонуємо ряд грамотних рекомендацій тим, хто все-таки вирішив відмовитися від мішкоподібних речей на користь дійсно стильного одягу, і хоче знати як підібрати одяг повній дівчині.
 

 
Як правильно вдягатися повним дівчатам
Нижню білизну повним дівчатам необхідно підбирати виключно свого розміру. Менший розмір нижньої білизни зробить складки, а більший - додасть візуально пару-трійку зайвих кілограмів. Пропонуємо ознайомитися з наступними рекомендаціями.
Віддайте перевагу коригуючій нижній білизні. Різні корсети та білизна з стягуючими вставками підкреслять достоїнства і приховають недоліки жіночої фігури. Втім, вибір коригуючої  білизни - це не привід відмовлятися від фізичних вправ і дієт, спрямованих на схуднення. Не потрібно сподіватися на те, що коригуюча білизна вирішить усі ваші проблеми з вагою.
Майте в гардеробі білизну для різних випадків: спортивну  білизну  -  для занять фізичними вправами, мереживну - для романтичного вечора, повсякденну - для щоденного носіння.
Вибираючи  інтимний предмет одягу, керуйтеся, насамперед, власним смаком і своїми бажаннями. Ви сильно бажаєте придбати мереживну білизну або стринги, але вважаєте, що з вашою комплекцією вони будуть виглядати по-дурному?  Все одно купуйте!  Адже оцінювати цю білизну на вас будуть не оточуючі, а кохана людина.
Сукня, підібрана правильно, здатна перетворити будь-яку повненьку дівчину в красуню. Якщо вас гостро цікавить питання, як стильно одягатися повним дівчатам, то можете сміливо зупинити свій вибір на сукнях.
Підбираючи плаття, можете скористатися наступними порадами, як підібрати одяг повній дівчині:
Вибирайте плаття з напівприталеним силуетом, який позначить жіночні вигини фігури.
Виберіть плаття з акцентом на якій-небудь одній деталі. В якості такої деталі може виступати красивий комір, цікавий малюнок або широкий пояс.
Зупиніть свій вибір на довгих сукнях і класичних спідницях, якщо є необхідність приховати непривабливі, широкі і незграбні коліна.
Купуйте сукні, виготовлені з м'яких, струмуючих і еластичних тканин. Непогано виглядають на повненьких дівчатах  звичайні трикотажні сукні.
Виберіть плаття з трішки розкльошеною від середини стегна спідницею, якщо є необхідність скорегувати широкі стегна. Повні стегна також допоможуть скорегувати спідниця-олівець і спідниця  з  «А-подібним» силуетом.
Зупиніть свій вибір на сукні без відрізної талії, безлічі драпіровок, різних рюшів і воланів.
Зупиніть свій вибір на сукнях з вертикальними малюнками і смугами, які, візуально витягаючи фігуру, роблять її більш стрункою.
Діловий костюм для повненьких дівчат має бути однотонним.
Втім, можна і поекспериментувати, наприклад, вибрати брючний костюм у дрібну вертикальну смужку. Такий костюм здатний перетворити будь-яку пампушку вструнку дівчину. До речі, з таким костюмом непогано виглядатиме однотонна струмуюча блузка з V-подібним вирізом. Піджак довжиною трохи нижче середини стегна і класичні брюки підкреслять достоїнства і приховають недоліки повної фігури.
Купуйте костюми тільки з прорізними і вертикально розташованими кишенями. Ні в якому разі не надягайте піджак і спідницю різного кольору, оскільки поєднання різних кольорів приверне абсолютно непотрібну увагу до стегон. Крім іншого, недоліки стегон здатний підкреслити короткий піджак, поли якого припадають на лінію стегон.
Взуття для повних дівчат  підбирається з урахуванням товщини литок і щиколоток. При виборі туфель та іншого взуття стежте, щоб ширина каблука гармоніювала з товщиною литок і щиколоток. Таким чином, дівчатам із зайвою вагою не підійде взуття на масивному широкому каблуці, взуття на високих тонких підборах і взуття з тупим носом. Невдалий вибір взуття загрожує тим, що ноги візуально стануть більш короткими і масивними.
Як одягатися повним дівчатам в залежності від зросту
Повним дівчатам необхідно вибирати одяг з урахуванням свого зросту.
 
Повним дівчатам невисокого зросту рекомендується:
вибирайте взуття на підборах, висота якого не повинна доставляти дискомфорт при ходьбі;
вибирайте простий і водночас елегантний одяг з мінімумом деталей і різних наворотів;
уникайте одягу з підплечікамі і масивними рукавами, оскільки вони візуально роблять руки і плечі масивними і важкими;
уникайте одягу з накладними кишенями, тому що вони візуально надають об’єм  талії, рукам або ногам (в залежності від того, де розташовується така кишеня);
уникайте речей кричущих кольорів і відтінків.
 
Повним дівчатам високого зросту рекомендується:
вибирати різні ремені - вузькі, широкі, подвійні;
вибирати піджаки та костюми, які трішки закривають стегна;
вибирати одяг з вертикальними смужками, тому що такий одяг візуально зробить фігуру тонше;
уникати одягу з горизонтальною смужкою, так як такий одяг оптично зробить фігуру ширше;
уникати підплічників та одягу з масивними рукавами;
уникати одягу з безліччю деталей - рюш, накладних кишень.
Сподіваємося, наші рекомендації по вибору одягу для дівчат із зайвими кілограмами допоможуть вам підкреслити привабливість, неповторний стиль і чарівність.
І наостанок. Радимо жінкам після оновлення гардероба полюбити себе і частіше посміхатися оточуючим. Адже гарна посмішка і сяючі щастям очі - це відмінний засіб, який відверне увагу від всіх недоліків фігури!
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:48 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717
Стильний одяг для дівчат
Ваш ріст менше 160? І ви вважаєте, що врятувати становище можуть тільки височенні підбори? Не поспішайте з висновками. Знання теорії зорових ілюзій вам не завадить ... Враховуючи поради ви точно виберете стильний одяг для дівчат. Зорове сприйняття влаштовано таким чином, що розмір предмета людина завжди оцінює щодо іншого предмета. Дві речі однакового розмірусприймаються по-різному в залежності від оточення.
Стильний одяг для невисоких дівчат,  або зорові ілюзії
Ваш ріст менше 160? І ви вважаєте, що врятувати становище можуть тільки височенні підбори? Не поспішайте з висновками. Знання теорії зорових ілюзій вам не завадить ... Враховуючи поради ви точно виберете стильний одяг для дівчат.
Зорове сприйняття влаштовано таким чином, що розмір предмета людина завжди оцінює щодо іншого предмета. Дві речі однакового розмірусприймаються по-різному в залежності від оточення.
Людська фігура не є винятком, тому так важливо, що надіти на її окремі  частини, щоб збільшити ціле  і не порушити пропорцій, враховуйте сказане, щоб вірно вибрати стильний одяг.
Про пропорції в стильному одязі.
У людей маленького росту голова пропорційно більше, ніж у високих. Саме тому мініатюрній жінці варто зупинити свій вибір на короткій стрижці або гладкій зачісці з напівдовгого волосся. Довге розпущене і пишне волосся зробить вас схожую в кращому разі на ляльку ...
Розібравшись з головою, переходимо до того, що на неї одягнуто. Великий капелюх або опущені поля роблять фігуру і нижче, і менше, в ній ви будете нагадувати грибок на тонкій ніжці. Висока шапочка, яка щільно сидить на голові, навпаки, додасть вам росту. Пам'ятайте - надто велика голова ілюзорно зменшить вашу фігурку.
Принцип урівноваження пропорцій відноситься і до інших деталей костюма.
Ніщо з надітого на вас не повинно бути перебільшено в розмірі, велике або довге. Подовжений піджак або блуза позбавлять вас ніг і створять враження, що ви наділи костюм не за розміром.

"Розкидистий" комір, пишне жабо, великі кишені і великі гудзики - прекрасні орієнтири для порівнянь не на вашу користь. Тонкий тісно обтягуючий трикотаж підкреслить вашу худобу. У широких просторих речах ви просто загубитися, як у хвилях океану.
Але ... вам прекрасно підійде все прилегле і вкорочене: жакети до талії, бриджі, рукава 3/4. Зверніть увагу на малюнок в колажі одягу.  Центральне коло справа виглядає меншим, ніж зліва, насправді вони рівні: за контрастом з великими об'єктами предмет здається менше і навпаки.
Виходячи з вище сказаного, мініатюрним жінкам потрібно проявляти обережність при виборі довгої спідниці. Широка спідниця до щиколоток може виглядати на вас так, як ніби вона нормальної довжини, але ... чомусь не видно ніг.
Невиграшна і довжина спідниці до середини ікри: вона візуально укорочує ноги і виставляє на показ не найкращу їх частину, закриваючи, власне, красу - ікри і коліна.
Про ноги потрібно пам'ятати особливо: не забувайте - це дві найважливіші вертикалі, здатні зорово збільшити ваш зріст!
На жаль, повинна констатувати, що і екстремальне міні, яке зараз на піку моди, для вас теж протипоказано. Прямі вузькі спідниці до колін і прямокутний силует - прекрасна модна альтернатива для невисоких жінок.
У колажі  відрізок АВ здається довшим відрізка СD, що підтверджує - невисоким протипоказані пишні спідниці, вибирайте прямокутний силует.
Більш точно ідеальну довжину спідниці необхідно знайти самій: вона залежить від ваших особистих пропорцій. Виготовте з непотрібного шматка тканини "діючий макет спідниці в натуральну величину". Одягнувши на себе цю "спідницю" - пряму, до підлоги - поекспериментуйте перед дзеркалом, підколюючи поділ шпильками на різну висоту. Ви відразу побачите, як змінюються ваші пропорції, і зможете точно підібрати "свою" довжину.
Поговоримо про брюки ... на жаль, брюки-кльош відійдуть на другий план, але я сподіваюся, ви встигните їх поносити вдосталь і насолодитися стрункім ефектом. Зараз актуальні прямі по всій довжині брюки середньої ширини.
Укорочені брючки 3/4 додають вам росту на підставі ілюзії контрасту, але брюки недостатньої довжини навпроти "з'їдають" кілька сантиметрів.
Підбираючи довжину брюк, приміряйте їх з туфлями. Низ брюк повинен закривати половину каблука, навіть якщо його висота 10 см.
В цьому випадку брюки подовжують ноги і додають вам елегантності. Маленькі розрізи внизу дозволять брюкам лягати на туфлі вільно і красиво.
 
lyy526938973Дата: Четвер, 21.05.2015, 18:34 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 2
чорний 

_____________________________________________________
dear-fashion.com wholesale clubwear dresses
Прикріплення: 5057711.jpg (35.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.07.2018, 11:59 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4514







Прикріплення: 4461284.jpg (155.1 Kb) · 1621198.jpg (123.0 Kb) · 6963799.jpg (54.3 Kb) · 2716493.jpg (54.2 Kb) · 5493292.jpg (179.6 Kb) · 6400688.jpg (33.8 Kb) · 1616102.jpg (62.7 Kb) · 5392623.jpg (126.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 13.02.2019, 21:01 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4514
Прикріплення: 6774676.jpg (42.8 Kb) · 8083127.jpg (67.2 Kb) · 4015260.jpg (54.0 Kb) · 7734648.jpg (33.4 Kb) · 2516312.jpg (87.9 Kb) · 7383655.jpg (143.8 Kb) · 1291468.jpg (45.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 14.05.2019, 22:54 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4514
Прикріплення: 8897601.jpg (16.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Які кольори в одязі тобі подобаються більше за все?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом