MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Хто твій ідеал краси?
Хто твій ідеал краси?
girlorgДата: Середа, 31.07.2013, 14:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
хто твій ідеал краси?
 
sofaДата: Середа, 31.07.2013, 14:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 63
ідеалів немає
 
girlorgДата: Понеділок, 02.06.2014, 20:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
, а хто є ну кумир?
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Ми дбаємо про свій вигляд постійно, безперервно. Навіть якщо здається, що зовсім не дбаємо, нам таки не байдужа думка інших... І якщо хтось "дивно подивиться", почнемо питати себе "чи щось не так із моїм виглядом?" Ми старатимемося добирати предмети гардеробу так, аби вони гармоніювали. Неукниненними стають візити до перукаря, а в сучасному світі з'являється все більше послуг, що стосуються саме вигляду, саме зовнішності... 
Чи вистачить цього? Чи вистачить просто добре виглядати? 
Чи варто прибиратися й у гарну мову? Чи на кожен день? Якою має бути мова, якою ми говоримо? Чи варто про неї дбати? Чи вона може бути будь-яка, бо про це не дбає ніхто, бо це не настільки важливий чинник у спілкуванні з іншими, як наприклад, уже згаданий зовнішній вигляд?
 
girlorgДата: Вівторок, 06.01.2015, 15:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Сьогодні на вулиці зранку було -10... Ідучи на роботу зустрів багато дівчат без шапок, а одна була в міні-спідниці і колготках десь приблизно 40 ден… Брр… Від одного погляду на вас, мене аж трясе від холоду. Дівчата чому ви так робите? Я ще жодного разу не бачив бабусь зимою без головних уборів, сподіваюсь до вас розум прийде ще в молодості)) І не треба говорити, що маєте теплий капюшон, це не те і ви ж його майже ніколи не одягаєте)
 
OlenkaДата: Середа, 28.01.2015, 16:17 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
10 типів жінок, від яких тікають чоловіка

Протверезна стаття Олександра Родіонова, який опитавши своїх друзів чоловіків - виявив десять типів жінок, від яких чоловіки «зливаються» або несподівано припиняють стосунки.
Любі жінки, відразу хочу попередити, що це «чоловічий погляд», тому вибачте за суб'єктивізм.

1. Зайва самовпевненість

Ми називаємо таких жінок - «Леді - у мене все круто». Такі жінки відразу дають зрозуміти, що спустилися з небес на землю не з інтересу, а скоріше з ласку до свого чоловіка. У них мало часу, вони поглядають на годинник, і в основному все спілкування з ними зводиться до вислуховування розповідей про те, як у них все круто - на роботі, в сім'ї, і, о парадокс (!) Навіть в особистому житті! І нічого страшного, що насправді у неї, напевно, все хреново, вона робить вигляд, що вона маленька незалежна «Швейцарія» на переговорах з великою, але відсталою Росією.

2. Надмірна витонченість

Це ще одна риса, яка «виморожує» чоловіків в жінках - це їхня надмірна витонченість. Вона захоплюється «раннім Роденом»? Вона ходить на всі фестивалі авангардного кіно? У неї всі друзі з «Флакона» або «Вин Заводу» - пиши пропало! Більшість чоловіків з їх любов'ю до простих земних речей буде почувати себе «білими воронами» в зграї витончених і просунутих хіпстера, з якими вона себе почуває «у своїй тарілці».

3. Надмірна «правильність»

Такі жінки, як тільки ти дізнаєшся їх ближче, починають напружувати своєї правильністю. Вона не п'є ні краплі алкоголю, вона не курить, вона лягає спати рівно о 23:00, вона займається йогою ... У чоловіків відразу підсвідомо виникає питання - а сексом вона взагалі займається або теж вважає це поганою звичкою ?! Чим більше чоловік дізнається таку жінку, тим ясніше розуміє, що з нею він ніколи не зможе бути собою - цілою колекцією поганих звичок, від яких він не збирається відмовлятися.

4. Маніакальний бажання вийти заміж

Якщо тебе на другому побаченні ведуть знайомити з батьками - треба бігти! Так думає більшість чоловіків - у цьому можна не сумніватися. Таких жінок можна відразу розпізнати за розповідями про сімейні цінності, про те, що батьки познайомилися ще в інституті і досі разом, про те як важливо звити своє «сімейне гніздечко». Зрозумійте жінки, ми не проти «сімейних гнездишек» але своєю нетерплячість і небажанням дати подіям розвиватися своїм ходом ви закладаєте в нас підозру - чи не буде «сімейне гніздечко» за фактом «загоном, де пасуть теляти».

5. Впевненість у тому, що чоловік - це ще один її гаманець

Жоден нормальний чоловік не дозволить жінці заплатити за вечерю або за таксі на першому побаченні. Але практично всіх чоловіків «виморожує» коли жінка вважає, що це чи не основна місія чоловіки - платити і оплачувати. Скромність на перших побаченнях тільки вітається. Спроба жінки заплатити за свій коктейль буде припинена чоловіком, але піде як 10 додаткових очок «в її карму». Для чоловіка це сигнал - я жінка, але я не шукаю спонсора. Я проводжу час з тим, кого сама обрала, а не хто оплачує мої рахунки. Ех, як часто ми спостерігаємо зовсім протилежну картину ...

6. Бажання оточити чоловіка тотальним увагою і турботою

Повірте жінки, чоловіків напружує, а не радує, коли він прокидається, а в Wats Up вже «Доброго ранку милий!» І купа сердечок, губок і смайликів. Він їде на роботу, а в Wats Up вже її фотка в піжамі з сумним смайликом - «Я так сумую». Не дай Бог, якщо ще там же з'явиться пухнасте кошеня або цуценятко! Поки він їхав на роботу, вона вже зайшла в його профіль на Facebook і «отлайкала» всі його фотки. Чоловік розуміє - він оточений. Генетично практично у будь-якого чоловіка маніакальне бажання бути вільним. Він в принципі готовий віддати свою свободу тією єдиною, яку полюбить, але коли по периметру життєвого простору чоловіки виставляють червоні прапорці, він швидше за все буде розробляти план втечі.

7. Вчителька старших класів

Таких жінок можна розпізнати навіть по їх манері одягатися. Швидше за все, це строгий діловий костюм, а якщо навіть це «casual», то ні в якому разі не повинен підкреслювати її сексуальність. Вона ходяча енциклопедія і в неї на все є своя думка. Вона не розуміє просту істину, що треба трохи підіграти чоловікові, полестити його самолюбству, прикинутися іноді наївні, ніж вона є насправді. Вона генерує безліч незручних моментів, демонструючи глибокі пізнання в механіці, точних науках, політиці та бізнесі.

8. Надмірна Помешаность на своєму зовнішньому вигляді

Все життя таких жінок присвячене служінню своєму тілу. День ділиться на дві частини - до салону і після салону. Що отримуємо на виході? Доглянуте тіло, ідеальна шкіра, але порожнеча всередині ... Вона настільки захопилася наведенням зовнішньої краси, що забула чи забила на внутрішню. Безумовно, чоловіків приваблюють доглянуті жінки, АЛЕ ... для тривалих відносин цього не достатньо.

9. Переконана кар'єристка

З такою жінкою цікаво обговорити стан російської економіки, ціни на нафту і курси валют, але через деякий час чоловік розуміє, що бізнес чи кар'єра - це єдине, що її по-справжньому захоплює. Це страшно, адже в традиційному розумінні чоловіки, на першому місці у жінки повинна бути зовсім інші цінності - сім'я, діти, будинок. Як правило, такі жінки переходять зі статусу «половинок» у статус «просто друг» або «цікавий співрозмовник».

10. Жінка - «міль»

Чим страшна моль? Тим, що вона безбарвна, безшумна і безлика. Так часто чоловік зустрічає жінку, яка здавалося б всім хороша - і мила, і вихована, і домашня ... Але чогось в ній не вистачає. Не вистачає життя, не вистачає вогню, хоча б іскорки! Вона може стати тінню чоловіка, але ніколи не стане доповненням його іміджу. Навіть якщо у них почнуться відносини, він буде ховати її від друзів, втім «жінка - міль» володіє унікальною здатністю залишитися непоміченою навіть у самій гучній компанії.
 
OlenkaДата: Середа, 28.01.2015, 16:18 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
10 типів чоловіків, від яких втікають жінки

Суб'єктивний погляд на сучасних чоловіків від Олександра Родіонова, безумовно, привабливий, але все ж, з ними не варто будувати серйозні стосунки. Чому?

1. Чоловік-дитина
Він постійно у щось грає. Такий 30-ти річний «хлопчик-ІГРУНОВ» ще не втратив інтерес до «маточки», «війнушку» і «роботам-дронам». А може, він і не в роботів грає, а в футбол чи захоплюється риболовлею? За великим рахунком це не важливо. У будь-який момент побачення з жінкою він готовий проміняти на вечір гри Warface з друзями або ще один важливий матч на стадіоні «Локомотив». Головне в спілкуванні з таким чоловіком - вчасно зловити себе на думці, що ваші романтичні почуття по відношенню до нього давно змінилися материнськими почуттями ...

2. Чоловік-егоїст
Це один з найбільш небезпечних типів хронічно самотніх чоловіків. Він привабливий, доглянутий і навколо нього багато жінок, кожна з яких вважає, що стане для нього єдиною і неповторною ... Але на жаль ... він любить тільки себе - це діагноз. Жінка йому потрібна як зовнішній екстер'єр. Він на повному серйозі може почати турбуватися, якщо вона одягла сукню, яка буде погано гармоніювати з кольором салону його дорого авто. Він щиро «париться» як вона виглядає - але не через неї, а через те враження яке виробляє ОН на її фоні.

3. Чоловік-романтик
Коли жінка знайомиться з цим типом чоловіків, її перші враження схожі на ейфорію бджоли, на повній швидкості залетіла в банку з медом. Буквально з першого знайомства починаються квіти, хвилюючі смс-ки, переживання і зітхання. Загалом, суцільна романтика, про яку багато хто так мріють ... Наступного дня знову, і через день - те ж саме, і через 10 днів, і після ... Як шкода, що ейфорія швидко проходить ... Як швидко від цих «нудотних ласк» і тісних обіймів стає душно і хочеться вирватися на волю. Хочеться, щоб він, романтик - хоч раз стукнув кулаком по столу або вчинив Вчинок, але на жаль ... як правило - з романтиками такого не трапляється ...

4. Чоловік - «мамин синочок»
Якщо ви помітили, що ваш новий чоловік перед сном дзвонить мамі і розповідає їй як пройшов день. Якщо вранці він знову дзвонить мамі і питає, що робити, якщо у нього скочив прищик тощо - біжіть! Залишайте все і поспішайте, не озирайтеся! Інакше в один прекрасний момент, коли ви будете займатися з ним сексом з під ковдри вискочить мама і дасть пару корисних порад як краще задовольнити його сина. Не дивно, що вона знає це краще за вас - вони ж знайомі вже більше 30 років!

5. Чоловік - «айтішник»
Цей тип чоловіків можна розпізнати по погано промитим волоссю і дивним стилю одягу. Точніше - повної відсутності стилю ... Хлопець закінчив «Бауманку» або «Физтех», і всі на роботі знають, що він - «мега-мозок». Так, суспільне визнання - це чудово, тільки для спілкування з жінками такі чоловіки мало пристосовані. Вони всі там, у віртуалі, в анналах комп'ютерної периферії і в техногенних ноу-хау. У вас всього два сценарії: або самій розібратися в нетрях мікросхем, або залишити цей довгий шлях, але зберегти його контакт на той випадок, якщо ваш «ноут» раптом «заглючить».

6. Чоловік - «фітнес-Бог»
Він париться з приводу «кубиків» на пресі більше, ніж про політику, екології, сім'ю, друзів і всім навколишньому світі. Для нього норма - проводити у фітнес-клубі або в аналогічному закладі щодня (!) По кілька годин. Його день безнадійно зіпсований, якщо він з'їсть більше калорій, ніж радив тренер. Якщо хочете утримати такого чоловіка, купуйте абонемент в його фітнес-клуб і весь час біжіть поруч по сусідній біговій доріжці. Не факт, що ви його наздоженете, і він зверне на вас свою увагу, оскільки зациклений на спорті. Бережіть себе!

7. Чоловік - душа компанії
Після знайомства з таким чоловіком, ви розумієте, що основними конкурентами за його увагу для вас стали його друзі. «Мила, ми з приятелями йдемо ввечері в бар, мила - сьогодні у друга ДР, збираємося тільки чоловічим кругом. Мила, четвер - «святий чоловічий день», а по п'ятницях у нас традиція - ходити в лазню ». Якщо ваш новий чоловік виділив вам тільки понеділок і середу - значить він «душа компанії», але явно не вашої ... Або змиріться і чекайте його вдома перед телевізором, вишиваючи хрестиком, або зателефонуйте старим подругам і сходіть з ними в караоке.

8. Чоловік - «трудоголік»
Такого чоловіка іноді називають «бійцем невидимого фронту». Він йде на роботу - ви ще спите, він приходить з роботи - ви вже спите. Ні про який секс до вихідних не може бути й мови - все годиться на вівтар кар'єри. І нічого страшного, що він заробляє в 2 рази менше вас, ремонтуючи старі іномарки, все одно він будує світле майбутнє вашої майбутньої сім'ї, він жертвує заради вас всім - своїм часом, своїм здоров'ям і все заради того, щоб влітку подарувати вам путівку до Туреччини на «All inclisive».

9. Чоловік - колекціонер
Найнебезпечніший для жінки тип чоловіка. Без видимих недоліків. З почуттям гумору, товариський, матеріально забезпечений, добре виглядає. Єдина, але найжахливіша проблема з в тому, що він є «колекціонером відносин». Якщо хтось вважає, що істина в сталості та сімейні цінності, то чоловіки-колекціонери вважають, що істина в постійній зміні декорацій і в «вільному польоті». Не здумайте закохатися в такого чоловіка і не намагайтеся його втримати. Як тільки ви починаєте будувати на нього плани, він уже далеко, оскільки його суть - колекціонування ... До сімейних цінностей він, при всьому його зовнішній лиск і оздобах, на жаль ... не доріс))

+1 Чоловік - найулюбленіший чужий чоловік
Це бонусний тип чоловіків в моєму переліку. Не має нічого спільного з вищепереліченими, тому йому я відвів йому окреме почесне місце. Як часто жінки зустрічають абсолютно ідеального чоловіка, буквально чоловіка своєї мрії ?! В якому все прекрасно і не до чого прискіпатися, за винятком, єдиною «невеликий проблемки» - він уже чийсь чоловік ... Одна моя подруга називає таких чоловіків «мій найулюбленіший чужий чоловік». Як сумно і, в той же час - як влучно сказано ...
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Хто твій ідеал краси?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом