MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Гарні каблучки фото! (Взуття на довгій шпильці фото.)
Гарні каблучки фото!
girlorgДата: Понеділок, 05.08.2013, 21:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717

 
girlorgДата: Субота, 10.08.2013, 19:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
ось ще надибав!
 
girlorgДата: Понеділок, 02.06.2014, 20:01 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Не каблучки але гарні...
 
girlorgДата: Пятниця, 13.06.2014, 14:16 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:45 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Жіноча хода
Сучасну жінку на прогулянці в місті або на вечірці видає хода. Витончена жінка з гордо піднятою головою, струнким силуетом, ходою «від стегна» плавною і хвилеподібною, з ковзаючим поглядом - відразу кидається в очі і магічно діє на чоловіків.
Красива жіноча хода
Сучасну жінку на прогулянці в місті або на вечірці видає хода. Витончена жінка з гордо піднятою головою, струнким силуетом, ходою «від стегна» плавною і хвилеподібною, з ковзаючим поглядом - відразу кидається в очі і магічно діє на чоловіків.
На хвилину уявіть собі жінку, яка під час ходьби горбиться, хода як у бегемота, ніхто не зверне на неї увагу, навіть якщо у неї ноги від вух.
Кажуть, що в кожній жінці приховані грація і пластика, і завдання кожної жінки зробити їх явними. Згадайте фільм «Службовий роман», де просунута секретарка  Вірочка провела майстер-клас зі своєю начальницею по створенню «летючої ходи».
Для вас милі дами, гості сайту, такий майстер-клас проведемо ми.

По-перше, запам'ятайте, що запорука гарної, що летить ходи - це струнка, правильна постава. Що б перевірити себе, потрібно встати перед дзеркалом в профіль, погляд навести в те місце, де стіна з'єднується зі стелею, при цьому, не просто закотити вгору очі, а підняти підборіддя в напрямі погляду. При цьому підборіддя повинно створити прямий кут до грудної клітки.
Якщо вийшло, значить все чудово, подумки уявіть, що ви тримаєте на голові корону і запам'ятайте це відчуття. Далі, випрямляючи спину, піднімаємо і виводимо на перший план груди, запам'ятовуємо це відчуття. Тепер вчимося красиво тримати плечі, для цього розправляємо і відводимо їх назад, одночасно опускаємо вниз, якщо випнувся живіт, терміново його підтягуємо.
Правда є ще один спосіб перевірити свою поставу, для цього потрібно притулитися до стіни п'ятами, ногами, сідницями, спиною і потилицею. Далі перевіряємо стан попки, вона хоч і привертає погляди чоловіків, і в ефектній ході грає «головну» роль, спеціально її виставляти напоказ не рекомендується. Так що, краще все подужати і втягнути.
Все, струнка фігура сформована, занесіть в свою «м'язову пам'ять» це положення тіла, так як зараз ваша фігура струнка і виглядає просто чудово. Секрет від стильної жінки: завжди в разі погляду під ноги, опускайте одні очі, а голову при цьому тримайте прямо.
При ходьбі виконуючи крок, обов'язково розгинайте коліно, щоб нога видавалася прямою і стрункою. Тим більше розгинайте повністю коліно якщо ви на шпильках з дванадцяти сантиметровими каблуками. Освоюючи ходу «від стегна», згадайте, що ноги жінки починаються сантиметрів на двадцять вище промежини, а не на її рівні.
Вчіться не нахилятися вперед при ходьбі, а спочатку граціозно ступайте, а потім вже переносіть на ногу вагу всього тіла. Реально виконуючи крок, жінка ступає спочатку на каблук, але робити це потрібно дуже акуратно, щоб з боку складалося враження, що нога ставиться на всю ступню відразу.
Довжина кроку жінки залежить від довжини її ніг. Хода буває впевнена і широка, «а-ля Ума Турман», а буває як у Мерілін Монро - танцююча. У кожному разі за своєю ходою необхідно стежити, намагайтеся ні дріботати ногами, ні марширувати величезними кроками, як солдат. Існує цікава формула перевірки і регулювання ідеальної довжини кроку: по цій формулі довжина стопи збільшується на три, хоча це все умовно.
При виборі ходи потрібно враховувати і взуття. Красива і граціозна хода виходить, краще за все, у взутті на підборах, правда, не дуже високих, так як високий каблук робить ходу жінки важкою, як на ходулях

Ніколи не копіюйте моделей, так як все, що на подіумі - це не для повсякденного життя. Запам'ятайте ще один секрет жіночної ходи від стильної жінки. Лінія слідів від двох ніг повинна бути практично прямою. Для цього уявіть пряму лінію, і при ходьбі стопи потрібно ставити впритул до неї з двох сторін.

Манекенниці крокують в перехлест уявної риси чи прямо по ній, і роблять вони це, для того, щоб приховати худорлявість стегон.

Зверніть увагу на свої руки, якщо у вас сумочка висить через плече на довгому ремінці, а руки вільні, тоді злегка помахуйте ними, але граціозно.

Ось і всі секрети. Якщо ви будете робити все правильно, тіло запам'ятає правильні рухи протягом місяця. В цей час постійно пам'ятайте про свою поставу, тримайте спину прямо, а голову високо піднятою, і тоді ваша хода стане правильною до автоматизму.
  
 
girlorgДата: Середа, 24.12.2014, 19:36 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
 
OlenkaДата: Середа, 04.02.2015, 16:57 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
 
OlenkaДата: Неділя, 08.02.2015, 15:43 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
 
OlenkaДата: Неділя, 28.02.2016, 14:25 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Гарні каблучки фото! (Взуття на довгій шпильці фото.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом