MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Догляд за шкірою народними методами., Косметика природи.
Догляд за шкірою народними методами., Косметика природи.
girlorgДата: Вівторок, 17.06.2014, 23:31 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Пілінг для шкіри:
Під час душу спробуйте нанести на шкіру круговими рухами кавову гущу і відразу змити. Ефект просто неймовірний, шкіра наче у новонародженого.
Догляд за нігтями:
Коли розпарюєте нігті перед манікюром додайте солі і йоду (робити це, що найменше, раз у тиждень). Дуже добре розм’якшує шкіру і попереджує розшарування нігтів. Для укріплення нігтів спробувала тримати їх в лимонному соку, чим довше тим краще, але не більше 30 хвилин (кислота може пошкодити чутливу шкіру біля нігтів).
Бархатні ручки:
Опускати руки в теплий картопляний відвар додаючи до нього трохи солі (для огрублої, потрощеної шкіри)
Волосся на місці:
Після кожного миття голови ополіскувати волосся теплим настоєм кореня Аіра (1ч.л на 1л води). Волосся відновлюється і не випадає.
Хочу наголосити, що рослинна косметика потребує регулярності, але краса теж потребує регулярної підтримки.
*1.Якщо шкіра дуже суха, слідвмиватись холодним настоєм чаю ромашки, липового цвіту, березових листочків або м"ятки.2.Якщо шкіра на руках загрубіла, стала шершавою, досить корисно робити ванночки з соку квашеної капусти чи молочної сироватки.3.Волосся після миття можна сполоснути настоєм м"яти (2 столові ложки листя на стакан кип"ятка). Після цього воно стає м"яким та густим. *Найкраща пожива для шкіри обличчя вівсяні пластівці і сметана*миття волосся: 1ст. ложку меду на літр води розводила, мила голову і полоскала спичатку медом, а потім через хв.5 змивала великою кількістю води. Волосся справжній шовк, м"яке, блистить, ну просто мрія. *хороший спосіб побалувати ваше волосся:
1 чайна л.меду,
1ч.л. соку з цибулі
1ч.л. оливкової олії
1 жовток
сік з 0,5 лимону
Випробувала на собі! Такі процедури виконувала майже місяць,перед миттям голови. нанести цю суміш на голдову, промасажувати і витримати 1,5-2 години. Результат просто супер*пару рецептів масок для волосся.
1. Для волосся слабкого (особливо для тих, хто нещодавно народив): пачку дріждів змішати з пачкою майонезу, можна ще додати репяхову олію дві-три ложки. Намастити цією сумішшю волосся, замотати в поліетиленовий пакет та в рушник і ходити так мінімум 2 години. Потім вимити голову шампунем та бальзамом.
Волосся стає набагато міцнішим. Я сама це прбувала, бо через 3 місяці після пологів дуже лізло волосся.
2. Для підтримки здорового волосся - 1 жовток розтерти з 1 столовою ложкою коньяку і 1 столовою ложкою репяхової олії, можна ще додати стільки ж меду. Для брюнеток можна ще додати 1 столову ложку заварної кави. Цією сумішшю намастити голову замотати в поліетиленовий пакет та в рушник і ходити 30-60 хв. Потім вимити голову шампунем та бальзамом. Після цієї маски волосся стає мягеньким та блискучим. Можна її робити один раз на тиждень.
 
girlorgДата: Вівторок, 17.06.2014, 23:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Очищуюча та вітамінізуюча маска для всіх типів шкіриГарбуз відварити та розім"яти. 2 столові ложки м"якоті гарбуза змішати у рівних пропорціях з йогуртом (для нормальної шкіри), сметаною або вершками (для сухої шкіри), кефіром (для жирної шкіри). нанести на обличчя. Через 15 хвилин зняти вологим тампоном та сполоснути шкіру теплою водою.Для сухої шкіриКілька шматочків гарбуза варити у молоці протягом 15 хв. Якщо шкір дуже суха і лусочками, замість молока можна використовувати вершки. Отриману масу розім"яти і ще теплою нанести на обличчя. через 20 хвилин зняти маску і вмитися водою.Для жирної шкіриПотерти гарбуз на мілкій терці. 2 столові ложки натертої маси розмішати з 1 яєчним білком. Можна збити міксером. Отриману суміш покласти на обличчя. Через 15 хв змити холодною водою.
Просте нанесення тертої м"якоті гарбуза на шкіру обличчя теж сприяє очищенню шкіри.При набряках обличчя2 столові ложки дрібнопорізаного гарбуза залити невеликою кількістю води. відварити на малому вогні та розтерти. додати пів чайної ложка меду, ретельно перемішати. теплу суміш покласти на марлечку і перенести на обличчя, зверху вкрити полотенцем. через 20 хвилин маску зняти, обличчя сполоснути водою. повторити через день, кількість повторень 3-4.Якщо є вугрі, обличчя рекомендується протирати шматочком гарбуза
 
girlorgДата: Вівторок, 17.06.2014, 23:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Маски для обличя з моркви
Освіжаючітакож сприяє подоланню червоних плям та сухості шкіри обличчя
На чисте обличчя нанести тонким шаром сиру терту моркву (можна додати одну столоу ложку молока). Змити теплою водою через 20 хвилин.Три свіжі блідо-жовті морквини натріть на тертці, додайте столову ложку свіжого картопляного пюре, половину курячого жовтка, добре все перемішати, нанести рівним шаром на обличчя.Маска для надання шкірі пружності й еластичності
Компоненти: 1 морква, 1 ч. л. меду, 1 шматочок часнику. Моркву натерти на дрібній тертці. Із часнику видавити сік. Столову ложку морквяної кашки змішати з 1/2 чайної ложки соку часнику й додати до цієї суміші мед. Все ретельно розмішати. Нанести на особу на 15- 20 хвилин, потім змити теплою водою й змазати обличчя кремом.
Морквяно-томатна маска для нормальної шкіриДля приготування вам знадобиться половинка спілого помідора й морква середньої величини, яку варто потерти на тертці або пропустити через м'ясорубку. Потім необхідно відтиснути сік і додати в морквяно-помідорову суміш вівсяне борошно так, щоб вийшла густа кашка. Отриману суміш нанести на обличчя й після закінчення 20 хвилин змити прохолодною водою.
Якщо шкіра обличчя жирна або є вугріМоркву натерти на тертці, змішати із невеликою кількістю тальку й нанести на обличчя. Якщо морква не дуже соковита, то можна накласти маску з однієї тертої моркви.
Ще один варіант: натерту на тертці моркву ретельно змішати з білком, збитим у міцну піну, додати борошно. Перемішувати до утворення кашкоподібної маси. Масу нанести на обличчя й шию на 20 хвилин.
Для сухої шкіриЧайну ложку морквяного соку змішати із чайною ложкою свіжого сиру й чайною ложкою вершків. Всі добре розтерти. Маску накласти на 20 хвилин і змити теплою водою.Відварити й розім'яти 2-3 більші морквини, змішати з медом. Чайну ложку морквяного соку або натерту моркву змішати із чайною ложкою свіжого сиру й чайною ложкою вершків. Нанести на обличчя на 20 хвилин.
Якщо обличчя сильно пітнієДві свіжі морквини натріть на тертці, додайте сирий жовток, трохи рослинної олії. Потримаєте маску 20-25 хвилин, потім зніміть її ватним тампоном і сполосніть обличчя холодною водою.
При зморшкахзастосовується маска з рівних частин (по 1 столовій ложці) соку лимона, соку моркви, кисляку й рисового борошна. Компоненти ретельно перемішати й нанести на обличчя. Повторити 2 - 3 рази на тиждень. Курс - 20 процедур.
 
girlorgДата: Вівторок, 17.06.2014, 23:32 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Парові ванниДуже корисно глибоко очищати шкіру. Якщо вона у тебе жирна, ці процедури необхідно робити один раз в місяць, якщо шкіра нормальна, ти можеш приймати парові ванни разів на два місяці. Нахили голову над глибокою чашкою з водою, доведеною до кипіння. Накроюй голову рушником і стеж за тим, щоб пара потрапляла прямо на обличчя. Тривалість такої процедури складає 15-20 хвилин. Якщо у тебе дуже чутлива шкіра, можна додати у воду столову ложку ромашки або липовий цвіт. Такі парові процедури дозволяють порам шкіри розкриватися, завдяки чому вони очищаються. Після ванни вимий обличчя теплою водою з милом, а потім холодною.Робимо масаж обличчяПісля того, як ти видалиш залишки косметики з обличчя, поки шкіра волога, слід зробити легкий, розслаблюючий масаж шкіри обличчя легкими, несильними ударами подушечок пальців обох рук по наступних напрямах:від центру підборіддя до мочки вуха
від куточків рота до середини вуха
від крил носа до середини вуха
від центру лоба до скронь
від внутрішнього кута ока над бровою круговим рухом повертаючись до початкового положення
на шиї - від ключиць вгору у напрямку до підборіддя
М'язи повинні бути абсолютно розслаблені, не варто сильно натискати на шкіру, всі рухи повинні бути схожі на легкі поплескування.

Позбавляємося від лущенняДві столові ложки липового цвіту завари ½ стакана кип'ятку. Дай відвару настоятися протягом 15 хвилин, потім додай чверть чайної ложки меду і розмішай. Візьми ватяний диск і інтенсивно нанеси з його допомогою відвар на шкіру обличчя і залиш на декілька хвилин. Роби такі процедури двічі на добу протягом 4-5 днів.Також вельми ефективною буде маска з трав. Приготувати її можна таким чином. Візьми: 2 ст. ложки сушеної ромашки, 2 ст. ложки липового цвіту, 2 ст. ложки квіток лаванди і 1 ст. ложку шавлії (ці трави також можна купити в аптеці). Якщо квітки великі, дрібно подрібни їх і залий кип'ятком так, щоб вийшла суміш кашкоподібної консистенції. Вже теплу масу, що заздалегідь остигнула нанести на обличчя і шию, уникаючи вік. Накрой маску чистою серветкою і полеж так 20 хвилин. Потім видали маску і ополосни обличчя теплою водою, потім холодною.Освітлюємо веснянки!Багато дівчат питають, що потрібно для того, щоб позбавитися від веснянок назавжди. Ти повинна розуміти, що веснянки є особливим типом пігментації шкіри і треба дуже постаратися, щоб веснянки більше у тебе не з'являлися. Але у нас є один фруктовий секрет, маски для обличчя, яка допоможе вибілити обридлі веснянки. Для цього тобі буде потрібно декілька ягід полуниці (або суниці), яка служить відмінним пом'якшувальним і вибілюючим засобом для шкіри. Якщо ти не знаєш, де можна купити полуницю - вона продається в крупних супермаркетах!
Усмішка - засіб проти мімічних зморшок!Чи знаєш ти, що коли на твоєму обличчі не відбивається ні грама емоцій, то м'язи обличчя не діють? Щоб змусити працювати мускулатуру свого обличчя, спробуй частіше посміхатися! Усмішка - це не тільки твій гарний настрій. Вона ще примушує працювати «недіючі» раніше м'язи і підтримує в тонусі овал обличчя і робить тебе чарівною!
 
girlorgДата: Вівторок, 17.06.2014, 23:33 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
-при випадінні волосся
1 ст. л - репяхової олії
1 ст. л - меду
1 ст. л - соку цибулі(можна замінити соком лимона, але ефект не той, крім того мені цибулі не було чути)
1 жовток.
Маску накладається перед миттям голови на 1 год, двічі на тиждень-ефект відчутний за декілька процедур- писалося вже вище, але повторюся, очищена нафта при полосканні волосся дуже зміцнююча і надає гарного блиску!!!-при прищиках застосовувала калину, приперших заморозках зриваємо плоди, видавлюємо сік і в холодильник, Змащуємо обличчя раз в два тижні на 15-20 хв,( не частіше і не більше!!!) Після такого шкіра чистенька і має гарний здоровий вигляд!-а гарбуз взагалі цілитель , дуже гарно помагає при вугрях і чорних цятках
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:42 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Догляд за шкірою обличчя весною
Косметологи вважають весну найважчим періодом для шкіри обличчя і рук сучасної жінки. В цей час на шкірі обличчя, як ніколи, помітні вплив погоди, мороз, вітер, перепади температур, а також брак вітамінів. Свою лепту в погіршення стану шкіри обличчя стильної жінки надають сухе повітря квартир, електричні обігрівальні прилади в офісі на роботі, і чого гріха таїти - тривалі зимові свята, які вибивають з режиму.
Відновлюємо шкіру обличчя на весні
Косметологи вважають весну найважчим періодом для шкіри обличчя і руксучасної жінки. В цей час на шкірі обличчя, як ніколи, помітні вплив погоди, мороз, вітер, перепади температур, а також брак вітамінів. Свою лепту в погіршення стану шкіри обличчя стильної жінки надають сухе повітря квартир, електричні обігрівальні прилади в офісі на роботі, і чого гріха таїти - тривалі зимові свята, які вибивають з режиму.
До весни захисний шар шкіри стоншується, поверхня шкірного покриву стає менш еластичною, проявляється судинна сіточка, звужуються сальні залози, з'являються сухість і лущення шкіри обличчя, а в підсумку передчасні зайві зморшки, які з кожним роком стають більш помітними. Як стверджують косметологи, навіть жирна шкіра обличчя іноді виглядає пересушеною.
Значить, до весни необхідно пройти комплекс відновлювальних процедур, що б допомогти шкірі стати свіжою, молодою і сяючою.
Догляд за шкірою обличчя зовні 

Ранньою весною необхідно захистити шкіру обличчя від УФ-променів, крім того провести гарне очищення, обов'язкове зволоження, дати додаткове харчування.
Очищення. Після зими, у багатьох жінок шкіра виглядає тьмяною, так як на її поверхні утворилися омертвілі клітини, які не тільки заважають зволожуючому крему активно вбиратися в шкіру, але і надають шкірі обличчя нездоровий вигляд. Шкіра насилу самоочищається від надлишків шкірного сала, через звуження проток сальних залоз, а значить, збільшується вірогідність появи різного роду прищиків, так званих комедонов.
Тому необхідно, в першу чергу, добре почистити шкіру. У домашніх умовах, найдоступнішими засобами є маски різної дії, скраби, креми які очищають. Застосовувати їх потрібно по два, іноді - три рази на тиждень. Після скрабів і очищуючих масок необхідно наносити зволожуючу маску.
Підвищуємо тонус шкіри обличчя.
Щоранку, після вмивання, необхідно протерти обличчя кубиками льоду, для підвищення тонусу шкіри обличчя і поліпшення загального настрою. Лід можна легко приготувати самим, з відвару ромашки або мінеральної води.
Харчування шкіри важливий захид для догляду за шкірою обличчя
Зверніть особливу увагу на живлення і зволоження шкіри обличчя, так як зайва сухість шкіри призводить до ранніх зморшок. Після очищення, шкіра обличчя добре вбирає вологу і поживні речовини косметичних засобів. Рекомендується наносити спочатку живильний крем, а потім захисний крем з додаванням двох крапель квіткового есенціальнної  олії.
Допомагаємо шкірі обличчя зсередини
Раціон щоденного харчування на пряму впливає на стан шкіри, особливо шкіри обличчя. Так все прищики, висипання, лущення - це результат порушення обміну речовин. Щоб цього уникнути, необхідно терміново скоординувати харчування. У першу чергу потрібно на якийсь період виключити з щоденного меню борошняне і солодке, солоне і смажене, гостре і спиртне.
Традиційні напої.
Кава і чорний чай постарайтеся замінити на, чай зелений, або трав'яний. Протягом для, побільше пийте води, вона добре виводить шлаки і токсини.
Розвантаження і очищення. Візьміть за правило влаштовувати собі оди, чи два  розвантажувальні дні протягом тижня, вони сприяють очищенню організму. Розвантажувальні дні допоможуть прибрати зайву вагу і оновити весь організм.
Для весняної чистки організму фахівці рекомендують вживання наступних продуктів:
Кефір. Два літри нежирного кефіру на день.
Кефір та гречка. Один стакан гречки на каструльку каші та один літр одно процентного кефіру протягом дня.

У розвантажувальні дні необхідно відмовитися від солі, цукру і приправ, і пити більше води. Дієтологи нагадують занадто жвавим дамам, що весняне розвантаження на овочах і фруктах краще не проводити, тому що навесні вони позбавлені поживних речовин і вітамінів.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Догляд за шкірою народними методами., Косметика природи.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом