MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Стильні блузки.
Стильні блузки.
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 15:54 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Жоден престижний показ не обходиться без колекції елегантних і різних моделей блузок. Сучасні дизайнери використовують нові варіанти колірних поєднань, унікальні прийоми створення силуетів, багатство декоративних частин і різних застібок. Драпірування, вільний крій, повітряні силуети, приталені варіанти, доповнені поясами або корсажем контрастного кольору, - все це дозволяє сучасним модницям разів на день експериментувати в розробці жіночного вигляду.Основна родзинка престижних блузок - варіативність стилю. Можливість постійно змінюватися, захоплювати, епатувати і експериментувати - це саме цікаве заняття, а для деяких представниць прекрасної статі - до того ж стильне хобі. Дам, байдужих до шопінгу, напевно, не існує в природі, тому процес вибору актуальної моделі блузок може стати хорошим метод не попросту придбати модну річ, та й підняти для себе настрій, відчути себе прекрасною і бажаною.Колекції стильних і елегантних блузок являють собою різноманітну гаму моделей, дизайнерських новинок і переграв на новітній лад класики. На нинішній день не існує ніяких особливих рад, що мають ультимативний характер. Якщо ви належите до числа прихильниць класичного стилю, то стильні моделі блузок дозволяють скласти елегантні і симпатичні ансамблі. Для такого варіанту підходять блузки сорочкового типу, моделі серйозного силуету, однотонні дизайнерські варіанти стриманої елегантності.

Уміння правильно і гармонійно поєднувати кольори стане основою створення неповторного зорового ефекту, якого можна досягти, поєднуючи кольору 1-го кольору, граючи з насиченістю або навпаки, експериментуючи з контрастними ансамблями. Такі прийоми створення елегантного виду вдало вживаються сучасними дизайнерами в розробці ділових костюмів: непомітні і однотонні жакети та спідниці оригінально доповнюються яскравою і насиченою колірною гамою блузок.Престижні блузки здавна вже перестали бути постійним атрибутом офіційно-ділового стилю. Крайній тренд - блузки строгого силуету в стилі унісекс, але виконані з прозорих тканин - шифону або органзи. Схожа провокативність виглядає надзвичайно красиво, також дає можливість виглядати жіночно і сексуально як у щоденному житті, так і в особливих випадках. Ніяких стандартів і обмежень - ось девіз сучасних колекцій дамських блузок.Навіть найсуворіші і звичайні моделі придбали деяку фривольність і сексуальність: блузки з краваткою, увінчаним смішними принтами, - хороша можливість дати данину поваги серйозному діловому стилю, але при всьому цьому звернути на себе увагу незвичайним підходом до створення виду. Про престижні блузки, в комплекті з розшитим корсажем годі й говорити: такий варіант постійно приверне захоплені погляди і дозволить залишатися постійно симпатичною і витонченою.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Стильні блузки.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом