MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Хто придумав французький манікюр?
Хто придумав французький манікюр?
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 17:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Хто придумав французький манікюр?

Хто придумав французький манікюр? Французька мова звучить вельми спокусливо, і здається, що всі французькі слова говорять про любов. Французький поцілунок - це сутність відносин двох закоханих. Та й французький манікюр, відомий своєю граціозністю, також на першому місці для жінок.Існує повір'я, що французький манікюр був створений вперше компанією ORLY в 1976 році. Стилісти компанії здогадалися про бажання жінок мати манікюр, відповідний до їх одягу, на який не треба витрачати час кожен день. Ось чому ми вважаємо за краще французький манікюр! Дами вважають хорошим тоном, якщо на тлі чорного коктейльної сукні їх нігті яскраво виділяються темно-червоним кольором, і, навпаки, якщо до повсякденного одягу нігті нафарбовані світло-рожевим лаком. Французький манікюр чудово підходить до повсякденних джинсам і діловим костюмам. І хоча історія є історія, але навіть поява французького манікюру приписують Голівуду. Продюсери були жахливо розчаровані, коли актрисі доводилося прати і міняти відтінок лаку, щоб він підходив її одязі, тому вони мріяли про універсальний манікюрі, який підходив би будь-якого образу. Таким чином був винайдений французький манікюр.Як виглядає французький манікюр?Як виглядає французький манікюр розповість наш жіночий журнал. Французький манікюр полягає в наступному: пом'якшите шкіру кистей, нанесіть спеціальний зволожуючий і живильний крем. Видаліть кутикулу і епідерміс. Коли ви закінчите з чищенням і стрижкою нігтів, почніть наносити на них базовий відтінок. Базовий відтінок повинен бути нанесений тонким шаром, більше того, краще всього вибрати такий базовий шар, щоб він містив вітаміни А і Е. Це допоможе зробити ваші нігті білими і підготувати до нанесення основного декоративного відтінку. Після цього наклейте тонку смужку на верхній край нігтя і нанесіть білий лак, дайте просохнути.Рекомендується взяти спеціальний лак для нігтів, саме для французького манікюру, де щіточка для нанесення лаку не такий тонка, але досить зручна для виведення на нігті чітких гладких ліній.
Коли декоративний шар нанесений, закріпіть його - ваш манікюр буде виглядати свіжим весь час.Варіації на тему французького манікюруВважається, що французький манікюр добре виглядає на коротких нігтях, але найкраще його мати власницям довгих нігтів . Він добре виглядає на нігтях ніг, хоча називається французьким педикюром. Ще одна перевага французького манікюру - в декоративній основі, яка візуально робить нігті різної довжини рівними.Класичні відтінки французького манікюру - це білий у комбінації з бежевим, рожевим або іншими нейтральними відтінками теплих або холодних кольорів. Однак така класична тенденція як французький манікюр не може існувати без модних стилів. В даний час для французького манікюру використовується білий і чорний відтінки, чорний і червоний, а також гамма золотистих і сріблястих відтінків. Якщо ви хочете дотримуватися класичної тенденції французького манікюру, але в той же час хочете додати щось особливе, щоб підкреслити свою індивідуальність, ви можете вибрати класичний манікюр з білим і бежевим відтінками, але з вкрапленням страз або тонких срібних ниток між верхньою частиною нігтя і білої його частиною. Є й інший варіант, під назвою "Французький Міленіум", коли кінчик нігтя пофарбований в яскраво-рожевий, а не білий відтінок. Такий манікюр підходить молодим дівчатам, які постають у всій красі на пляжах і вечірках. Всі варіанти французького манікюру можна спробувати в салонах краси. Проте, традиційний старий стиль французького манікюру з білим верхнім кінчиком нігтя і бежевій базовою основою завжди в моді і ніколи не втратить своєї актуальності. Це додасть вашому зовнішньому вигляду індивідуальність в будь-якій ситуації.
Прикріплення: 9735295.jpg (76.2 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 18.05.2015, 19:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
 
OlenkaДата: Понеділок, 25.07.2016, 17:48 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Ось,ніжний манікюр.
Прикріплення: 1858092.jpg (21.0 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 29.11.2016, 02:01 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
а я ось чула, що чоловікам подобається найбільше французький манікюр! Тому що нагадує презерватив зі спермою
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Хто придумав французький манікюр?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом