MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Що одягнути на дискотеку хлопцям і дівчатам.
Що одягнути на дискотеку хлопцям і дівчатам.
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 13:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Що одягнути на дискотеку хлопцям і дівчатам.

Клубне життя - це один із сучасних способів проведення дозвілля, знайомий багатьом людям. Але, на жаль, не кожна людина може одягнутися так, щоб насолодитися всіма моментами дискотечного ритму, а саме - виглядати привабливо в очах інших і відчувати себе при цьому вельми комфортно. Чому віддати перевагу - зручності або моді? Що одягнути на дискотеку?

Перед тим, як відповісти на ці питання, необхідно розібратися з самим закладом - у чому прийнято туди йти і як себе взагалі потрібно вести. Іншими словами, слід дотримуватися правил та етику того чи іншого танцювального закладу. Так, наприклад, на звичайну дискотеку не варто одягати занадто солідні наряди, вас неправильно зрозуміють, і будуть насміхатися. Не потрібно бути замкнутим в стилі одягу, вибирати строгі і непоєднуваних вбрання. Так що одягнути на дискотеку? Відповідаємо - модні і зручні клубні речі - джинси, міні-сукні, спідниці, топи.

Сучасні чоловіки, збираючись на дискотеку, також задаються подібними питаннями - що вдягнути, який аксесуар більше підійде, яке взуття вибрати. І тому тут також потрібно з'ясувати стиль самого клубу, його правила і традиції. Чоловікам і жінкам слід витримувати певний стиль в одязі, вечірнє плаття з бейсболкой або спідниця з кросівками будуть виглядати безглуздо і некрасиво.

Що одягнути на дискотеку, якщо вона в традиційному стилі? По-перше, речі, які й виглядають красиво і носяться зручно, ці якості повинні доповнювати один одного. Брак одного з них може привести до скутості і замкнутості на вечірці. Найкращим варіантом буде та одяг, яка завжди виглядає виграшно, додайте до неї аксесуар у вигляді пояса або шарфика - і наряд для дискотеки повністю готовий. Не варто одягати зовсім нову річ, так як вона ще не обношена, а, значить, буде заподіювати незручності. Також слід вибирати взуття під стать поряд, не забувати про правильне і красивому білизна.

Що одягнути на дискотеку, якщо вона розрахована на світський прийом? У цьому випадку ніякого натяку на флірт і оголення в одязі, все має бути гармонійно і лояльно.

Але при цьому званий вечір, ділова вечірка або корпоратив не говорять про те, що необхідно одягатися вкрай строго і солідно. Зовсім ні, тут також потрібно бути помітним, прекрасним і притягає. Не варто зловживати блисками і мішурою, наряд повинен бути спокійним, але в той же час вечірнім і красивим. Збираючись на вечірку, неважливо якого стилю і роду, потрібно вибирати тільки охайну, чисту і наглаженних одяг.

Багато чоловіків питають, що одягнути на дискотеку хлопцеві. На це питання є кілька відповідей:

- вітається демократичне вбрання, якщо мета молодої людини - танці. Наприклад, футболка і джинси, як взуття відмінним варіантом стануть кросівки;

- наряд "сексі" актуальне в тому випадку, якщо чоловік бажає привернути до себе увагу. Наприклад, шовкова сорочка з модними брюками.

Щоб зрозуміти, як одягтися на дискотеку хлопцю і дівчині, необхідно розглянути декілька стильових варіантів:

- "глем енд шик" - цей стиль має на увазі блиск , розкіш і помітність. У цьому випадку варто вибирати речі ультрамодні і сексуальні, які будуть спрямовані на увагу оточуючих. Тут особливих питань з вибором одягу практично не виникає. Але не варто плутати вульгарність і елегантність;

- "рок-н-рол" є самим універсальним стилістичним напрямком;

- "арт-н-бі" - тут одяг вибирається, в першу чергу, зручна, красива і екстравагантна. У цьому випадку можна застосовувати яскраві вбрання, міні-сукні з красивим декольте, шовкові сорочки. Гламур і вишуканість - ось основні напрямки даного стилю;

- "хіп-хоп" - одяг має бути яскравою, надавати впевненості і налаштовувати на гарний настрій.

Отже, ми з'ясували, що одягнути на дискотеку, кожен наряд має бути не тільки модним і сучасним, але й практичним і зручним. Не варто вибирати туфлі на високих шпильках для танцю, а кросівки і джинси - для корпоративної вечірки.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Що одягнути на дискотеку хлопцям і дівчатам.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом